Плацежная сістэма Piastrix
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
13 January 2024
ад
gans2115
|
626 Адказаў
|
20,912 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У Расіі ў мяне часам код не прыходзіць. Сёння прыходзіць, а заўтра не. Могуць быць з-за гэтага праблемы нават каб паглядзець вывад і напісаць у чат. Толькі пісаць ім на пошту – і можна чакаць цэлую вечнасць. Было такое супадзенне абставін
Бесіць мяне бяспечная здзелка, пакуль знойдзеш прадаўца онлайн, можна паведаміць
Ды зараз па спб і іншым метадам рэквізіты дзённым святлом не знойдзеш, з-за смярдзючых ашуканцаў, піастра ў паніцы, напэўна, столькі грошай страціла і кліентаў 😄
сутыкнуўся з такой жа праблемай, іншы раз код проста не прыходзіць, а калі прыходзіць – то з вялізнай затрымкай. Як вырашыць?
не ведаю мне хутка прыходзіць пакуль не сутыкаўся
@pavel1111.Ну ўсе жаліцца)Значыць у цябе невялікія сумы на вывадзе стаяць)
Будзьце асцярожныя з “Піастрой”, фінансы могуць знікнуць з балансу ў любы момант !!! І потым ты ім нічога не дакажаш !!!
@alex777pletnev 👍👍👍 я стараюся адразу выводзіць на карту. Ужо нікому даверу няма(
@alex777pletnev.Людзі аб’юзілі іх ) цяпер яны вырашылі супраць гульцоў)Маладцы(
@vermont33.Так лепш адразу на карту выводзь чым на Пиатрих (
@pavel1111 Можа для тых, хто не з РФ і прагрэе, тут не ўгадаеш, але… Але як кажуць – дым без агню не бывае, даўно “мутная тэма” з п’ястрай на вушах).
Піастра паходу здуваецца як і Qiwi))
@artem2801 ну так, кантрольных органаў няма), а ТП проста гасіцца )
пользуюсь піастрыкосм – дэпы через юмани – дапаўненне піастрыкс пераклад на нумар тэлефона , вывад на тэлефон таксама ёсць , як варыянт вывёў на тэлефон і папоўніў з тэлефона карту альбо юмани
Мяне проста заблакавалі, зусім яны ўжо
@godnessistot.Проста ўзялі і заблакавалі?Магчыма, ты іх кідаў ?Ці аддаваў камусьці свой аккаунт ?Мне здаецца проста так не будуць блакаваць)Мне ў 21 годзе кідалі верифікацыю)я быў у іншай краіне, прыехаў, таксама прайшоў верифікацыю і ўсё стала нармальна)ну тады якіясь санкцыі таксама прымалі потым адмянілі )Так што напішы ў ТГ у іх там ёсць менеджэр, адкажуць, за што цябе заблакавалі.
Не карыстаюся банкаўскімі картамі пару месяцаў, пиастрикс для мяне рэальна выхад з маёй сітуацыі)) так, там камісія не вялікая, але депаць хоць куды і выводзяць хутка. Увогуле ніякіх праблем не бачу з пиастрикс, як метад аплаты ў казіках – выдатна
@artem2801
Не здуваюцца, проста падзеі ў гэтым годзе ў нейкай ступені іх пашаталі😅
Вымушаныя былі заблакаваць пэўную колькасць пастаянных карыстальнікаў, ну і, натуральна, страцілі пэўную суму грошай
@vita_via Ну гэта да пары, да часу ) пакуль бабкі не знікнуць з твайго рахунку )
@alex777pletnev
Такое бывае?) карыстаюся рэгулярна, праўда вельмі вялікіх сум там не было, ну каля 100к часта, праблемы бываюць канечне з вывадам, але каб зніклі😄
Але пиастрикс ажыў хаця б з гэтага тыдня стаў выдаваць рэквізіты, да гэтага круціў дарма, так разумею, яны ўмацоўвалі бяспеку ад гэтых фэйкавых чэкаў
зніклі пераклады казахстану кіргізстану узбекістану прама бяда
Не разумею як вы дагэтуль карыстаецеся piastrix. Там жа конскія камісіі і вывад вельмі кепска праходзіць. Крыпта ўжо замяніла гэты піастрыкс, камісіі нізкія і потым крыпту праз p2p на біржы мяняеш на рублі
@seriossam ну ты ж напэўна крыпту мяняеш не па курсе ЦБ? Таксама страты якія-небудзь ёсць.. так што на выхадзе прыкладна тое ж і атрымліваецца .
@selivan1990.Ды мне здаецца, яны заблакавалі тых, хто іх кідаў.
@akop591
Канечне, уяві колькі актыўных карыстальнікаў паддаліся, і колькі з-за гэтага давялося заблакаваць актыўных карыстальнікаў, ну я ў выніку адкусіў свой кашалёк, вырашыў, што для мяне карыстанне ім даражэй за 20к😄