Плацежная сістэма Piastrix
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
13 студзеня 2024 г.
ад
gans2115
|
652 Адказу
|
21,442 Прагляду
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Калі так ужо атрымалася ,што на піас ёсць круглявая сума,па мне так лепш заплаціць камсу і вывесці на крыпту ,хутчэй і надзейней,чым на карты яны будуць дробзіць і адлятаць
@err0r шмат хто пісаў тут што Юмани таксама ненадзейны
З піастры можна перакінуць на пайеер, там абмяняць на юсдт і папоўніць вэбмани. На вэбмани ёсць пі 2 пі. Там з трс на карту любую можна вывесці праз іх абменнік.
@bodiart
Учора на нумар рахунку Сбер выводзіў, вывелі адным плацяжом праз 6 гадзін
@maxmox зараз яны нармальна выводзяць і чаканні не вельмі доўгія
@amernmes Ці не занадта шмат рухаў трэба зрабіць? Тым больш што піастра даволі нармальна на карты выводзіць, блок можа прыйсці і праз P2P, вы ж не ведаеце, які карыстальнік вам там будзе пералічваць.
@goldking ніхто не застрахаваны ад гэтага, пераведуць чарнуху і карта будзе заблакаваная.
@opasno388 У тым і справа, нават калі не чарнуху, у гэтага карыстальніка шмат падазронай актыўнасці ў банку. Зараз жа ўсіх адсочваюць!
@goldking А што рабіць тады, нельга ж пастаянна выводзіць з піястр толькі на адну. Блакуюць жа!
@igor9555 ёсць такое, як ёсць так ёсць:)))) прывітанне Ігар:))
@maxmox так, я на Юмани выводзіў, таксама 6000 і іншыя сумы некалькі разоў, дзіўна, але хутка і ўсё адным прыходзіла! Чаму б адразу так не працаваць, а то столькі людзей з-за іх карткі згубілі, а цяпер яны б…ь вось такія ох…ыя сталі!
Усё правільна, мне пакуль зусім незразумела, як з перакладамі быць, каб не бахнулі.
Піастрыкс увогуле шторміць. Папоўнілі мне на 10к, што да чаго. У падтрымку напісала, кажуць, нічога не ведаем.
Заскрыншотыла на ўсялякі выпадак іх адказы ў падтрымцы, каб пасля не было пытанняў. Дэпутат у каз, пагуляю, што ж зрабіць, калі самі грошы падкінулі😊
@lana888 Ну выводзь і ўсё, потым могуць спісаць, а могуць і не.
@goldking Ужо другі раз за месяц такое адбываецца. Першы раз тыдзень таму на 5 к папоўнілі, але потым спісалі, як “сістэмная аперацыя”. Але ў той раз я ў падтрымку не пісала, а ў гэты раз напісала ім, усё тлумачыла. А яны адмаўляюцца🤣🤣🤣
@lana888 За ўвесь час ні разу такіх папаўненняў не было, хоць у мяне піастра вельмі актыўная.
@goldking Сама ў шоку ад такога бага ў іх. У мяне Піастриксу ўсяго год. Хтосьці тут таксама пісаў, што адкульсьці грошы на балансе з’явіліся.
Паставіла на вывад 8к на Юмани, за 5хвілін перавялі 😁А 2к задэпазіціла ў каз, па кручу. Пазней зноў напішу ім у падтрымку, цікава, што скажуць☺
Дарэчы, камусьці ў прыват пастаянна пішуць розныя людзі і пытаюцца пра Пиастрикс? Ні разу ім не адказвала, зразумець не магу, што ім трэба, абмен ці што? У дзень па 100500 разоў пішуць.
Гэты кашалёк – дно. Дуюць адны і тыя ж рэквізіты. Нумар тэлефона па СБП адзін, а людзі розныя. І яшчэ заблакавалі мяне на 25 гадзін. Днішча!
Такога стаўлення ад іх не чакаў.
@olegv Часто некаторым сталі на суткі ставіць блок. У мяне адзін раз так было. Цяпер з ашуканцамі змагаюцца на поўную. Каб толькі гэты кашалёк не накрыўся неўзабаве.
Наіграла з 2к да 25к, вывела на Піастрыкс і адразу ж знялі 10к сістэмнай аперацыяй, якія мне памылкова перавялі. Але я ўсё роўна засталася ў плюсе☺
@lana888
Чэкі малююць і выводзяць з чужых кашалькоў. Знаёмая дзяўчына распавядала, як паддалася, ёй зачынілі кашалёк і сам піастрыкс пагражаў крымінальнай адказнасцю. Тут я трохі не паверыў, бо кашалёк зарэгістраваны ў Польшчы, а яна з РФ. Як менавіта яны хацелі гэта зрабіць, я так і не зразумеў. Можа, яна прыўкрыла, а можа піастра проста палохае.
У выпадку з маляваннем чэка, у цябе потым могуць запытаць чэк і відэа, як ты заходзіш у прыкладанне, дзе відаць гэтую транзакцыю. Ты даказаць не зможаш, табе альбо кашалёк проста заблакуюць, альбо ўгоняць у мінус на гэтую суму.
Яшчэ заўважыў, што з такімі прапановамі на форуме спамяць тыя, хто раней былі звычайнымі ўдзельнікамі форуму. Ёсць падазрэнне, што ў піастрыксе глядзяць даныя і потым зламліваюць пошту. Атрымліваюць акаўнты на форуме і з іх спамяць з такой прапановай.
Кароч, не трэба на гэта паддавацца.