Pin-Up казіно не выводзіць вялікую суму 900.000 RUB
Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак
|
6 March 2023
ад
PavelFredooc
|
17 Адказаў
|
1,008 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
🔗
Што тут сказаць!У джазе адны і тыя ж!Усё як заўсёды!Я пра казіно!
КАНЕЧНА .Гэтай справай займаецца Вячаслаў і я ўпэўнены,што ён пытанне вырашыць і абароніць правы гульца,я О ІНШЫМ!ПРА РЭПЛІКУ ПРАДСТАЎНІКА))))))))))))))))))))))
Прадстаўнік Пін-апа піша)))))))))))))
-” Вітаем!
Як бачым, у асноўным адмены адбываюцца на баку банка, які выпусціў картку, хоць часам вывядзенні і праходзяць на тую ж картку, як сёння, напрыклад. Рэкамендуем Вам даведацца ў банку інфармацыю адносна магчымых адмен зарахаванняў, магчыма ёсць нейкія ліміты на картцы. Скажыце, калі ласка, ужо спрабавалі самастойна звярнуцца ў банк? ”
не ведаю як хто ,але я ў ПЕРШЫ РАЗ У ЖЫЦЦІ СЛЫХАЮ,КАБ ЛІМІТ НА КАРЦЕ БЫЎ ПЕРАШКОДАЙ ДА ЗАРАХАВАННЯ!!!!)а ВЫ?!Мне нават смяяцца не смешна)((((((((((((((((((((((((((((((((((((!
А дзе той збой? Я б на крыпту выводзіў, там няма збояў 😄
Колькі памятаю пін ап, заўсёды ў іх быццам бы праблемы на баку плацежнай сістэмы , а насамрэч проста цягнуць час. Я б паверыў у гэтую казку, калі б гэта адбывалася ў адзінкавых выпадках,але выпадкаў такіх вельмі многа. Людзі ўносяць грошы, праходзяць верыфікацыю і роўна праз 23 гадзіны адмена вываду. Могуць так тыднямі, у каго то нервы слабеюць і прайграюць. Спадзяюся вы хутка зачыніцеся 😂
Не гуляйце ў гэтым казіно ,яны спецыяльна так робяць ,каб гулец прайграў усё ,калі хопіць цярпення лепш чакаць і спрабаваць выводзіць !зноў Усім Удачы!
Так і выходзіць, што так, у выніку! Робяць усё і зрабілі ўсё, каб цярпенне ў гульцоў дайшло да мяжы!
У самую кропку апошнім часам адбываецца і ў мяне, цягнуць да максімуму па рэгламенце (тыпу ўсё па правілах) далей збой, вяртанне балансу на рахунак або проста заява вісіць так і неапрацаваная звыш 24 гадзін макс выплата, пару раз калі шчыра сказаць пасля звароту ў падтрымку выводзілі ў працягу 10 хвілін, сумы не такія вялікія 3к -5к макс 10к было, але пасля ўсяго гэтага яшчэ калі ўлічыць тое, што я ўносіў дэпазіты і адпаведна ствараў заяўкі на выплату з дапамогай Піастрыкс а не з карты, + раней заўсёды выводзілі ў працягу 5 хвілін а то і практычна імгненна, пасля такіх “збояў”, цягнення выплатаў перастаў у іх граць зусім, і іх квізы і смс-рассылкі з індывідуальнымі добрымі прома мяне не вернуць да іх у гульню, адно з крытэрыяў пры выбары казіно ў першую чаргу для мяне гуляе вялікую ролю хуткасць выплат, усё, што больш за двое гадзін у наш час праходжу міма.
Pin App вярніце хуткасць выплат як было і я зноў пачну граць у вас, вашы промакоды акцыі да гэтага не спрыяюць і сэнс у іх згубляецца, калі такое танцы з выплатамі.
————- адзін з крытэрыяў пры выбары казіно ў першую чаргу для мяне гуляе вялікую ролю – хуткасць выплат, усё, што больш за дзве гадзіны ў наш час – праходжу міма.
Я з табой згодзен, але гэта другі з крытэрыяў, а не першы! Першы – гэта надзейнасць ))) гэтых самых выплат! ха-ха-ха. Каб іх спачатку менавіта выводзілі)))))) без пытанняў зусім!
У гэтым плане гэта ” сінонімы” надзейнасць і хуткасць выплат, натуральна калі няма, адсутнічае надзейнасць выплат, то пра якую ўжо хуткасць можа ісці гаворка .
Таксама ёсць правераныя часам казіно якія ў плане надзейнасці ўсё гуд, але хуткасць выплат жадае быць больш аператыўнай, прыклад на вскідку риобет частенька пачынаюць цягнуць да максімальнага часу па рэгламенце да 24 гадзін, казіно ў плане выплаты надзейныя адказ так (5 з 5 ), але не заўсёды аператыўныя, хуткія (3 з 5 балаў )
Риобет гэта скам!))і ўчора.Але гэта маё выключна невялікае меркаванне.Ім засталося трохі існаваць!Вельмі рады, што выдаліў без магчымасці аднаўлення свой віп ак!🔗
Бачыў, чытаў твае перыядычныя скаргі, пасты на рио, нешта ў цябе з імі не склалася, табе і я і іншыя форумчане пісалі, раілі заблакавацца і не гуляць у іх, раз у цябе пастаянныя траблы з імі.
Хоць і з пф, як зразумеў, у цябе нядаўна невясёлыя гісторыі адбываліся, але гэта ўжо зусім іншая гісторыя 🙂
Згодзен, у кожнага сваё меркаванне аб канкрэтным казіно: пакуль асабістых праблем з казіно няма – яно топ, нават пры тым, што ў іншых яны ёсць; пакуль асабіста не сутыкнешся, меркаванне не зьменіцца.
Поспехаў табе!
Больш не флужу, не абмяркоўваю іншыя казіно ў гэтай тэме.
згодзен, што pin up можа тармазнуць з выплатай, але калі б вырашылі кінуць, то ўжо на ўвесь выйгрыш і не выплацілі б першыя 300к. Занос нармальны, але для гэтага казіно не параліч. Там сумы значна больш круцяцца. Больш схільны да таго, што банк можа не прапускаць. Хоць і кажуць пра бязліміт, і тыпа па законах на транзакцыі да 600к не звяртаюць увагі, усё гэта відна на вадзе. На тое карты і выданы, каб кантраляваць рух сродкаў. Вядома, на крыпту лепш прывязаць вывод і забіць на карткі. Думаю, можна з казінам дамовіцца і яны могуць гэта зрабіць, ім гэты гемар самім не патрэбны. Здарма гульняр на прынцып ідзе з карткай, аргументуючы метадам дэпа. Так яшчэ даўжэй затягнецца. Што перашкаджае мінімалку з крыпты кінуць і стварыць заяўку на яе. Калі і ў гэтым выпадку pin up забуксуе, то ўжо зусім іншая справа_
Ненавіджу гэтую сетку, прыйшла на форум пошукаць бонус куды-небудзь у новае месца, і трапіўся на вочы іхні. Аж трэсе зноў, хоць раней падабалася. Заблякавалася назаўжды і больш у вялікія сеткі не хожу! Проста тупа больш не дае, здаецца, што рубільнік выключылі. Дала шанц, залівала і пад коды і проста так, калі больш за 50к пайшло я ачулася і заблякавалася! Мая вам парада, знайдзіце маленькае ўтульнае казіно сабе, вялікія толькі жруць
Пін-Ап ашуканцы..Я 500-600т у мінусе ў іх ,і месяца 2 назад колькі як выйграў 150т ,100 выплацілі,50 знікла ,месяц шукалі тое 50 потым вярнулі на рахунак і я зноў зняў ,зрабіў пасля гэтага 20т і знік дэпазіт і так і не залічылі, лгуць нібыта залічылі і я іх прайграў ..СКАМ Казіно…Да яшчэ кожны дзень тэлефануюць нібыта Віп-менеджары і прапануюць Бонус на дэпазіт…Я ім апошні раз паслаў і сказаў як вернеце мае 20т я тады падумаю далей у вас гуляць…А так нікому не раю
Гэта спецыяльна каб ты прайграў ..Не ўздумай гуляць.
Бяжы з гэтага гаўна, ну ці толькі калі гатовы пісаць скаргі ва ўсе інстанцыі свету. Па вопыце яны шэве́ляцца толькі калі тут на іх пісаць або па беттынгу на цупіс скаргі, ооо тады яны бегаюць і сапраўды нешта робяць, бо трусяцца за рэпутацыю. А так сістэма настроеная, каб ты здымаў як мага больш па кроплі і лудаманія ўзяла верх, і ты ўсё прайграў.