Pin-Up казіно не выводзіць вялікую суму 900.000 RUB

Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак | 6 March 2023 ад | 17 Адказаў | 1,008 Праглядаў | 1 Рэакцыя
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 060
Падпісчыкі
39
Рэгістрацыя
30.03.2014

PavelFredooc, 6 March 2023
Добры дзень, выйграў вялікую суму. Казіно запатрабавала дадатковую верифікацыю, я прайшоў верифікацыю і змог вывесці 300 000 руб за некалькі дзён. Астатнія 900000 ужо некалькі дзён не магу вывесці. Пры запыце на вывад 50000 р. праз 24 гадзіны пастаянна адмяняюць вывад і так ужо некалькі дзён. [...]

🔗

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 087
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020

Што тут сказаць!У джазе адны і тыя ж!Усё як заўсёды!Я пра казіно!

КАНЕЧНА .Гэтай справай займаецца Вячаслаў і я ўпэўнены,што ён пытанне вырашыць і абароніць правы гульца,я О ІНШЫМ!ПРА РЭПЛІКУ ПРАДСТАЎНІКА))))))))))))))))))))))

Прадстаўнік Пін-апа піша)))))))))))))

-” Вітаем!
Як бачым, у асноўным адмены адбываюцца на баку банка, які выпусціў картку, хоць часам вывядзенні і праходзяць на тую ж картку, як сёння, напрыклад. Рэкамендуем Вам даведацца ў банку інфармацыю адносна магчымых адмен зарахаванняў, магчыма ёсць нейкія ліміты на картцы. Скажыце, калі ласка, ужо спрабавалі самастойна звярнуцца ў банк? ”

не ведаю як хто ,але я ў ПЕРШЫ РАЗ У ЖЫЦЦІ СЛЫХАЮ,КАБ ЛІМІТ НА КАРЦЕ БЫЎ ПЕРАШКОДАЙ ДА ЗАРАХАВАННЯ!!!!)а ВЫ?!Мне нават смяяцца не смешна)((((((((((((((((((((((((((((((((((((!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
166
Публікацыі
1 541
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
27.12.2018

А дзе той збой? Я б на крыпту выводзіў, там няма збояў 😄

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 890
Публікацыі
8 057
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22.05.2021

Колькі памятаю пін ап, заўсёды ў іх быццам бы праблемы на баку плацежнай сістэмы , а насамрэч проста цягнуць час. Я б паверыў у гэтую казку, калі б гэта адбывалася ў адзінкавых выпадках,але выпадкаў такіх вельмі многа. Людзі ўносяць грошы, праходзяць верыфікацыю і роўна праз 23 гадзіны адмена вываду. Могуць так тыднямі, у каго то нервы слабеюць і прайграюць. Спадзяюся вы хутка зачыніцеся 😂

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
155
Публікацыі
727
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
03.08.2021
🔗

Не гуляйце ў гэтым казіно ,яны спецыяльна так робяць ,каб гулец прайграў усё ,калі хопіць цярпення лепш чакаць і спрабаваць выводзіць !зноў Усім Удачы!

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 087
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
koetkinm, 7 March 2023
Не гуляйце ў гэтым казіно, яны спецыяльна так робяць, каб гулец прайграў усё, калі хопіць цярпення – лепш чакаць і спрабаваць выводзіць! Зноў Удачы ўсім!

Так і выходзіць, што так, у выніку! Робяць усё і зрабілі ўсё, каб цярпенне ў гульцоў дайшло да мяжы!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 509
Публікацыі
6 475
Падпісчыкі
16
Рэгістрацыя
16.07.2018
Misha55, 7 March 2023
Колькі памятаю пін ап, у іх заўжды нібыта праблемы на баку плацяжоў, а на самой справе проста цягнуць. Я б паверыў у гэтую казку, калі б гэта здаралася ў адзінак, але такіх выпадкаў вельмі многа. Людзі ўносяць, праходзяць верыфікацыю і роўна праз 23 гадзіны адмена вываду. Могуць так тыднямі, у [...]

У самую кропку апошнім часам адбываецца і ў мяне, цягнуць да максімуму па рэгламенце (тыпу ўсё па правілах) далей збой, вяртанне балансу на рахунак або проста заява вісіць так і неапрацаваная звыш 24 гадзін макс выплата, пару раз калі шчыра сказаць пасля звароту ў падтрымку выводзілі ў працягу 10 хвілін, сумы не такія вялікія 3к -5к макс 10к было, але пасля ўсяго гэтага яшчэ калі ўлічыць тое, што я ўносіў дэпазіты і адпаведна ствараў заяўкі на выплату з дапамогай Піастрыкс а не з карты, + раней заўсёды выводзілі ў працягу 5 хвілін а то і практычна імгненна, пасля такіх “збояў”, цягнення выплатаў перастаў у іх граць зусім, і іх квізы і смс-рассылкі з індывідуальнымі добрымі прома мяне не вернуць да іх у гульню, адно з крытэрыяў пры выбары казіно ў першую чаргу для мяне гуляе вялікую ролю хуткасць выплат, усё, што больш за двое гадзін у наш час праходжу міма.

Pin App вярніце хуткасць выплат як было і я зноў пачну граць у вас, вашы промакоды акцыі да гэтага не спрыяюць і сэнс у іх згубляецца, калі такое танцы з выплатамі.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 087
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
pokerface, 9 March 2023
Усё ў точнасць такое ж у апошні час бывае і ў мяне: цягнуць да талога, да максімуму па рэгламенту (тыпу ўсё па правілах), далей збой, вяртанне балансу на рахунак або проста заява вісіць таксама неапрацаванай праз 24 гадзіны макс выплата; пару раз, калі шчыра сказаць, пасля звароту ў падтрымку [...]

————- адзін з крытэрыяў пры выбары казіно ў першую чаргу для мяне гуляе вялікую ролю – хуткасць выплат, усё,  што больш за дзве гадзіны ў наш час – праходжу міма.

Я з табой згодзен, але гэта другі з крытэрыяў, а не першы! Першы – гэта надзейнасць ))) гэтых самых выплат! ха-ха-ха. Каб іх спачатку менавіта выводзілі)))))) без пытанняў зусім!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 509
Публікацыі
6 475
Падпісчыкі
16
Рэгістрацыя
16.07.2018
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 11 March 2023
————- адно з крытэрыяў пры выбары казіно ў першую чаргу для мяне мае вялікае значэнне хуткасць выплат, усё, што больш за дзве гадзіны ў наш час праходжу міма . Я з табой згодзен,но гэта другі з крытэрыяў ,но не першы!Першы гэта надзейнасць )))гэткіх самых выплат!ха-ха-ха.Каб іх спачатку ме [...]

У гэтым плане гэта ” сінонімы” надзейнасць і хуткасць выплат, натуральна калі няма, адсутнічае надзейнасць выплат, то пра якую ўжо хуткасць можа ісці гаворка .

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 509
Публікацыі
6 475
Падпісчыкі
16
Рэгістрацыя
16.07.2018
————- адно з крытэрыяў пры выбары казіно ў першую чаргу для мяне гуляе вялікую ролю хуткасць выплат, усё, што больш за дзве гадзіны ў наш час праходжу міма . Я з табой згодзен, але гэта другі з крытэрыяў, але не першы! Першы гэта надзейнасць ))) гэтых самых выплат! ха-ха-ха. Каб іх спачатку [...]

Таксама ёсць правераныя часам казіно якія ў плане надзейнасці ўсё гуд, але хуткасць выплат жадае быць больш аператыўнай, прыклад на вскідку риобет частенька пачынаюць цягнуць да максімальнага часу па рэгламенце да 24 гадзін, казіно ў плане выплаты надзейныя адказ так (5 з 5 ), але не заўсёды аператыўныя, хуткія (3 з 5 балаў ) 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 087
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
pokerface, 11 March 2023
Таксама ёсць правераныя часам казіно, якія ў плане надзейнасці ўсё гуд, але хуткасць выплат жадае быць больш аператыўнай, прыклад на вскідку риобет часта пачынае цягнуць да максімальнага часу па рэгламенту да 24 гадзін, казіно ў плане выплаты надзейныя адказ так (5 з 5 ), але не заўсёды апе [...]

Риобет гэта скам!))і ўчора.Але гэта маё выключна невялікае меркаванне.Ім засталося трохі існаваць!Вельмі рады, што выдаліў без магчымасці аднаўлення свой віп ак!🔗

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 509
Публікацыі
6 475
Падпісчыкі
16
Рэгістрацыя
16.07.2018
Риобет – гэта скам!)) і мінулы дзень. Але гэта маё выключна асабістае меркаванне. Ім засталося нядоўга існаваць!

Бачыў, чытаў твае перыядычныя скаргі, пасты на рио, нешта ў цябе з імі не склалася, табе і я і іншыя форумчане пісалі, раілі заблакавацца і не гуляць у іх, раз у цябе пастаянныя траблы з імі.

Хоць і з пф, як зразумеў, у цябе нядаўна невясёлыя гісторыі адбываліся, але гэта ўжо зусім іншая гісторыя 🙂

Згодзен, у кожнага сваё меркаванне аб канкрэтным казіно: пакуль асабістых праблем з казіно няма – яно топ, нават пры тым, што ў іншых яны ёсць; пакуль асабіста не сутыкнешся, меркаванне не зьменіцца.  

Поспехаў табе! 

Больш не флужу, не абмяркоўваю іншыя казіно ў гэтай тэме.

+2
-1
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
150
Публікацыі
903
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
07.05.2019

згодзен, што pin up можа тармазнуць з выплатай, але калі б вырашылі кінуць, то ўжо на ўвесь выйгрыш і не выплацілі б першыя 300к. Занос нармальны, але для гэтага казіно не параліч. Там сумы значна больш круцяцца. Больш схільны да таго, што банк можа не прапускаць. Хоць і кажуць пра бязліміт, і тыпа па законах на транзакцыі да 600к не звяртаюць увагі, усё гэта відна на вадзе. На тое карты і выданы, каб кантраляваць рух сродкаў. Вядома, на крыпту лепш прывязаць вывод і забіць на карткі. Думаю, можна з казінам дамовіцца і яны могуць гэта зрабіць, ім гэты гемар самім не патрэбны. Здарма гульняр на прынцып ідзе з карткай, аргументуючы метадам дэпа. Так яшчэ даўжэй затягнецца. Што перашкаджае мінімалку з крыпты кінуць і стварыць заяўку на яе. Калі і ў гэтым выпадку pin up забуксуе, то ўжо зусім іншая справа_

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
16
Публікацыі
6
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
28.07.2020

Ненавіджу гэтую сетку, прыйшла на форум пошукаць бонус куды-небудзь у новае месца, і трапіўся на вочы іхні. Аж трэсе зноў, хоць раней падабалася. Заблякавалася назаўжды і больш у вялікія сеткі не хожу! Проста тупа больш не дае, здаецца, што рубільнік выключылі. Дала шанц, залівала і пад коды і проста так, калі больш за 50к пайшло я ачулася і заблякавалася! Мая вам парада, знайдзіце маленькае ўтульнае казіно сабе, вялікія толькі жруць

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
16
Рэпутацыя
2 150
Публікацыі
5 491
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
31.03.2019

Пін-Ап ашуканцы..Я 500-600т у мінусе ў іх ,і месяца 2 назад колькі як выйграў 150т ,100 выплацілі,50 знікла ,месяц шукалі тое 50 потым вярнулі на рахунак і я зноў зняў ,зрабіў пасля гэтага 20т і знік дэпазіт і так і не залічылі, лгуць нібыта залічылі і я іх прайграў ..СКАМ Казіно…Да яшчэ кожны дзень тэлефануюць нібыта Віп-менеджары і прапануюць Бонус на дэпазіт…Я ім апошні раз паслаў і сказаў як вернеце мае 20т я тады падумаю далей у вас гуляць…А так нікому не раю 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
16
Рэпутацыя
2 150
Публікацыі
5 491
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
31.03.2019
🔗

Гэта спецыяльна каб ты прайграў ..Не ўздумай гуляць.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
16
Публікацыі
6
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
28.07.2020
akop591, 10 August 2024
Пін-Ап ашуканцы..Я ў іх у мінусе 500-600т, і месяца 2 таму як мог выйграў 150т, 100 выплатзілі, 50 знікла, месяц шукалі гэтыя 50 потым вярнулі на рахунок і я зноў зняў, зрабіў пасля гэтага 20т і знік дэпазіт і так і не залічылі, бяруць уладу і кажуць нібыта залічылі і я іх прайграў..СКАМ казін [...]

Бяжы з гэтага гаўна, ну ці толькі калі гатовы пісаць скаргі ва ўсе інстанцыі свету. Па вопыце яны шэве́ляцца толькі калі тут на іх пісаць або па беттынгу на цупіс скаргі, ооо тады яны бегаюць і сапраўды нешта робяць, бо трусяцца за рэпутацыю. А так сістэма настроеная, каб ты здымаў як мага больш па кроплі і лудаманія ўзяла верх, і ты ўсё прайграў.

0
-1
-1  
Калі ласка, пачакайце...