Piastrix / Затрымка перакладу сродкаў на карту!
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
22 December 2021
ад
maxmox
|
3,222 Адказу
|
88,833 Прагляду
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Апублікавана: 18 April 2025 #2326
Усё там працуе гадзіну ў Піастрэксе
Апублікавана: 18 April 2025 #2327
Не кажы, што не пытаюць да пэўнага часу – потым, калі спытаюць, усе плацяжы за 6 месяцаў і думай потым, дзе гэта ўсё шукаць
Кароч і на СБП і на карту ўсе ўводзяць
Убачыў тут у тэме, тыпа колькі страшна выводзіць, а колькі не страшна выводзіць?
Мне проста цікава? Хто тут заканадаўца моды????
Апублікавана: 18 April 2025 #2330
Бро, не працавала, тырккаўся-тыккаўся, пацярпеў крыху, зноў паспрабаваў і не працуе. Паспрабую, думаю, 🤔 праз прыкладанне ўсё нармальна. Да я сумняюся што так магчыма: праз прил працуе , а так няма! Я ўпэўнены, проста супала.
Апублікавана: 18 April 2025 #2331
На карты доўга чакаць па СБП прасцей і хутчэй, гадзіна з СНД
Можа быць, БД ляжыць на больш надзейным серверы, і яе чытаюць і дадатак, і сайт, а вось дзе ляжыць сайт – маглі быць нейкія працы і г.д., нават у Сбера так бывае: на камп’ютары не заходзіць, а ў дадатку – калі ласка (не думаю, што яны эканомяць пятаку на нармальных серверах)….
Апублікавана: 19 April 2025 #2333
Ён чысценька глючыць нават у прыкладанні на тэлефоне
Хлопцы, калі не цяжка, паглядзіце, піастрыкс працуе!
Рэбята, падкажыце менавіта зараз, у каго-небудзь ёсць праблемы з уваходам у кашалёк?
ні ў дадатку, ні ў браўзеры не ўваходзіць – выдае памылку- нешта пайшло не так, паспрабуйце пазней
Паважаныя карыстальнікі, тыя каму не цікава казіно 🎰, БК, калі ваша мэта проста трохі падзарабіць, а не дзяліцца поспехамі і г.д., вы хаця б для прыстойнасці чытайце тэмы, папярэднія паведамленні і г.д.… А то атрымліваецца так – задаяце нейкае пытанне недарэчнае, на якое вам пафігу, а форумчанін рэальна сядзіць і адказвае, думае, успамінае. Карацей, адчуваеш сябе дурнем, адказваеш чалавеку, якому зусім пафігу!
Не атрымаецца зарабіць!!! Вось я зараз хварэю, ляжу і вельмі многа тут праводжу часу, паралельна гуляю ў казіно! Каб зарабіць 10-15 даляраў, нават пры маім статусе, трэба сядзець увесь дзень так, каб пальцы балелі. Ды і сэнс – вы не выведзеце ў месяц больш за 50$, гэта 4000 руб!!!! Ну хіба для тавараў, калі ў казіно, але мне здаецца, тыя хто спецыяльна тут, яны не гуляюць у казіно, гэта ж бачна па паведамленнях. Ну або раз у месяц на тры капейкі!!!
Мне здаецца, што хутка толькі з ВПН будзем на піастру заходзіць, нашы ж маніторяць такія плацежкі, а як вядома гэтая плацёжка супярэчыць заканадаўству РФ. Роскомнадзору дай толькі нагоду.
Афігенна, прыйшло папярэдняе паведамленне:)))) я ўжо нават забыў, столькі часу прайшло:)))) Ужо падумаў, хтосьці з маёй аватаркай ці што:))))
Прадмадэрацыя – крута!!!! 👍
Учора літаральна імгненна на карту прыйшло, даўно такога не было.
Апублікавана: 21 April 2025 #2340
Учора плацяжы на карту па СБП прыходзілі хутка, а вось сёння ўначы даўжэй – з позняга вечара адправіў, толькі каля 5 гадзін паступілі. Ужо думаў, што пойдуць у адмену!
Бяспечнай здзелкай хто-небудзь паспяхова скарыстаўся? Увесь дзень спрабую закінуць 2 к, нейкая шляпа, аб’явы віснуць, але нібы ўладальнікі аб’яў вымерлі.
Я купляў і прадаваў літаральна 5 хвілін – усё займала, праблем 0
Апублікавана: 25 April 2025 #2343
Што датычыцца зарабіць: магу паказаць два акк., з агульным балансам (з рэгістрацыі) адзін акк. – плюс 900 тыс. у маю карысць, рэгістрацыя – у самым пачатку студзеня. Другі – плюс 650 тыс. у маю карысць, рэгістрацыя – 2023 год, але гуляў чатыры месяцы ў 2023 г. І з сярэдзіны снежня 2024 г. па сённяшні дзень.
І купі ў каго-небудзь піастрыкс, калі не можаш – шмат хто прадае тут, галоўнае знайдзі не ашуканца.
Тут старых два з паловай чалавек.
У мяне ўсе прадаўцы не раздупляюцца, 5 хвілін праходзіць і здзелка ў адмову 🤷♂️
Пішы мне тг свой у ЛС, пашлю групу, дзе мяняюць.
Не ведаю я купляў ды і сам тут прадаваў, як гэта знайшоў норм пацанаў дапамаглі ды я ім.) відаць не тых знаходзіш.
Хлопцы, будзьце асцярожнымі з дэпамі праз крыпту на піастру, у мяне адзін плацёж завіс на 3 дні, забіваў падтрымку да смерці, хоць па транзакцыі было відаць, што даўно ўжо дайшла.
Падкажыце, калі ласка! На Пиастрикс ёсць функцыя бяспечная здзелка. Выстаўляю на продажу 10.000, піша атрымлю 11.000 – ці рэальна так працуе, ці я нешта не так зразумеў? І хто-небудзь выводзіў з яе дапамогай?