Piastrix / Затрымка перакладу сродкаў на карту!
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
22 December 2021
ад
maxmox
|
3,232 Адказу
|
89,264 Прагляду
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Сёння піастр выводзіць нарм, удалося вывесці 300к. Кожны запыт апрацоўваюць хвілін за 15
А я ўсё думаю верыф рабіць ці як ківі загніцца. Наврад ці, канешне
Як пачаліся гэтыя затрымкі, дэпаю ў казіно, дзе вэйджар на дэп невялікі і вывожу на крыпту. А то з піастрыкс 10к к прыкладу вывядзеш на крыпту – страчваеш 1к, вялікая камісія
Такія дзеянні могуць расцаніць як адмываньне..) А з крыпты заўсёды % майнерам адлятае, каб яны замацавалі тваю транзакцыю ў агульную ланцуг і ўклалі ў зашыфраваны блок ) Пиастра таксама як і юмани і іншыя плацежкі бяруць працэнты немалыя)
Але паважуся, часам глядзіш на камісіі і сапраўды адчуваеш, як Сатоши кожны раз ехідна пасмяецца.. )
Увы, але многія казікі пачынаюць моцна паріць мазгі і адклікаць выплату і прымушаць выводзіць туды, адкуль быў зроблены деп, канешне пару раз пракаціць – але потым ужо ўсё… я так шмат дзе папаўся, калі депаў з Піастры і выводзіў на карту (лічы як пазбягаючы камісіі) 😀
Грошы не паступаюць на пиастрикс, праз СБП перакладаў! Хлопцы, колькі максімум? Былі праблемы раней, але з вывадам! З паступленнем ніколі не было!
2 суткі чакаў дэп… пару месяцаў таму
Дапаўненне пару гадзін, вывад пару дзён, Вы сумы роўныя перакладаеце?
Спачатку казалі чакайце, я пытаюся «колькі»? Маўчаць! Праз гадзіны 4 мяне панесла , пачаў ім пісаць усюлякую хрэнь, з разраду што так нельга рабіць, трохі хамства :)))) Потым хвілін праз 10 гляджу, прыйшлі грошы! Не ведаю, супадзенне ці не !:)))
хутчэй за ўсё супадзенне, а так бывае цалкам, што деп ідзе доўга! калі за пару гадзін не прыйшло я проста даю скрын чэка і г.д. каб паскорыць гэты моманцік
Усім прывітанне, паставіў грошы на вывад, на віртуальную картку Юмані, грошы не прыйшлі, у самім пиастриксе пераклад паспяховы, ідуць другія суткі а грошай няма, у тп пиастрикса тупа ігнаруюць зараз, хоць учора сказалі 48 гадзін вырашаць праблему, быў у каго-небудзь такі затрымка вываду? Вывад не роўнай сумы, і такія праблемы ўпершыню
Разы тры-чатыры на тыдзень вывожу з піастрикса на карту юмани. Такога ні разу не было. Хутчэй за ўсё нейкі збой. Пачакай 48 гадзін, тым больш зараз выходныя. Павiнны будуць вырашыць. Але закажы загадзя ўсе даведкі і выпіскі на юмани за гэты перыяд, каб было бачна, што грошы табе не прыходзілі. Гэтыя даведкі ў іх робяцца не хутка.
Бывала, канешне. А вось на юмани карту часцей за ўсё, на сбер вельмі рэдка.
Зноў марозяць, з учорашняга дня чакаю перакладу праз СБП на сбер…
Тожа ўчора ўвечары затрымалася папаўненне праз СБП. Толькі раніцай залічылі.
дагэтуль у чаканні
Спробуй праз пеер усё рабіць, камісія ёсць, але не занадта, затое ўсё імгненна і ўвод, і вывад.
Пяць разоў сёння спрабаваў па СБП папоўніць. Дае розныя рэквізіты Сбера, уводжу нумар у прыкладанне і паказвае, што па такім нумары няма атрымальніка ў Сберы.😂
ўсё там папаўняецца, у плейфортуну перыядычна з піастрыкса лью і непасрэдна праз СБП) калі тэл крывы выдалі, бяры іншыя рэквізіты.
Усё праходзіла нарм, зараз згубіўся плацёж, чакаем…..
Таму асцярожней з гэтым піастрыксам
Праз паўтары гадзіны вывелі на карту Акбарс Мір 1000р ўсяго
А там час ад часу такое бывае, звычайна потым даходзіць з часам.Можа і 40 плацяжоў норм прайсці а на 41 траблы , а так у цэлым піастра мяне радуе ў апошні час і ў плане ўнёскаў і вывадаў.
Праз гадзінку ўсё ж прыйшло! Думаў, што на суткі-дзве завісне!
апошнім часам такія траблы рэдка (у мяне дакладна) вывад увогуле стаў радаваць , хоць пару разоў дэпы таксама праз спб я чакаў па гадзіне.. вось некалькі месяцаў таму там сапраўды ўсё было кепска, асабліва з дэпазітамі праз спб … на 10 заяў – дай бог адна праходзіла
Праз Payeer у элементе ўсё! Што Вы там выдумляеце? Ці паінтаў трэба… Круціцеся, круціцеся…