Piastrix / Затрымка перакладу сродкаў на карту!
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
22 December 2021
ад
maxmox
|
3,232 Адказу
|
89,466 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Дарэчы я калі з піастры выводзіў і ўводзіў я заўважыў такую тэму
стаіць мне ў гэтай тэме іх пахваліць – то адразу ўсё становіцца дрэнна) я не ведаю чаму але гэта часам аж смешна было😀
Так, гэта датычыць усіх! Я памятаю тут Alexanderturbo як сказаў пра тое, як я сямёркі лавлю па пару раз у тыдзень і ўсё, хацелася забіць яго пасля гэтага:))))
Я ўжо скрыншоты часам баюся выкладаць з выйгракамі, тут пару раз выложыш маднеса – так усё, ён потым жрэ без прыпынку пакуль не супакоіцца 😀
У што мы старыя лудзікі толькі не верым… хоць добра, старыя груба * вопытныя лудзікі – так лепш сказаць
Я табе напішу ў прыват што яшчэ адбываецца калі выставляеш скрыншоты:)))
У вас заходзіць у піастрикс?
У мяне няма! Сёньня ўвесь дзень праблемы з інтэрнэтам у многіх.
У мяне і на форум без віны не заходзіць, і платэжкі з казіно не перакідвае (націскаеш деп і не перакідвае на платэжкі) і іншыя прыколы.. так з піастраю так сама, на галоўную старонку пускае, а націскаю ўвайсці і ўсё… старонка падае
Здаецца, наладзілася праца піастрикса, ну па крайняй меры залогініўся без праблем і без віны .
Та ж праблема,толькі з тунэлем,уначы яшчэ нармальна заходзіла.
Папаўненне/пераклад за мяжу ў Таджыкістан, банк Эсхата або Эксхата хз як дакладна.
Гэта проста нешта, скідаеш чэк і ў лепшым выпадку прыходзілі за 4-6 гадзін)
Сэрвіс топ)
Вось перастаў жа карыстацца, зноў чамусьці залез у гэтае балота)
Странна. 🤔 Учора 3 разы папаўняў, да здзіўлення ўсе разы прыходзілі бабкі за той час пакуль чэк закідаў, то бок 10-15 секунд. Банк яшчэ быў нейкі BPPC, ну штосьці кшталту гэтага. Чорная эмблема. Прычым усе разы, толькі нумары розныя….
Вось сёння, з цікавасці, нават падлічыў, дакладна як і ўчора! 8 секунд:
а за тое вывядзенні ўжо другі дзень па акцыі па 5 гадзін чакаю(
А прыходзяць увогуле пасля 5 гадзін?
я ўжо пару дзён дакладна не выводзіў!
прыходзілі,апошнія два ўжо 8 гадзін чакаю
Відаць, ніхто не звяртае ўвагі на сумы, якія ў Вас на вывадзе:)))
так я па акцыі без камісіі па касару вывожу каб 151 не лавіць) проста ў многіх піастра сайт не працуе не з кім звесці ўвод і вывад
І вось новая гісторыя ў мяне, хлопцы, з гэтым піастрыксом!
Яксьці мне 2000 прыйшлі проста так, ужо даўно, я пісаў пра гэта. А на днях тут папаўняў я 1000 рублёў, папоўніў, а потым гляджу – на карце не знялася, дакладней назад прыйшла! Вось я сёння папаўняюся на касарык і оп – сістэмнае спісанне, а я і забыў пра гэты рубель, думаў гэта тыя 2000 рублёў. Напісаў ім і яны мне далі нумар аперацыі, я паглядзеў 1000, уздыхнуў і зноў заявочку зрабіў, прыйшло так жа імгненна! Але пра тыя 2000 пакуль цішыня, напэўна ўжо ўсё, альбо забілі, альбо нейкая іншая памылка!
Сэнс у тым, што памятаюць, усё памятаюць! Спадзяюся, 2000 пакуль не знімуць :))) ну напэўна месяц прайшоў ужо!
якраз і пападзеш, калі колькасць аперацый будзе вялікая
Калі каму трэба 2000 на карту, папаўняйце мне піастрыкс!
Чакаю хвілін 10 і бяру рэквізіты.
Хлопцы не сюды, прабачце.
Ты хочаш 1500 абналічыць?
Не-е, я не ў тую тэму напісаў паведамленне. Таму пасля прабачыўся перад усімі.
Ты напісаў яксьці раз:))) , а я падумаў якраз:))) і таму спытаў
У каго будзе 1.000 руб на пиастриксе? Перавяду па сбп
Зараз жа няма праблемы папоўніць яго праз Узбекістан або Таджыкістан, даволі хутка прыходзяць…
PS/ Ёсць піастры , патрэбен юмані , каму трэба ў асабістку…