Piastrix / Затрымка перакладу сродкаў на карту!
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
22 снежня 2021 г.
ад
maxmox
|
3,235 Адказаў
|
89,796 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Усім прывітанне учора папоўніў піастру праз ВТБ ,прыйшло ўсё норм за 5 хвілін
грошы на рахунку, думаў ужо буду першым, каго нацягнуць з вывадам
Зрабіў дэпазіт з крыпты і грошы зніклі, тэхпадтрымка, як заўсёды на вышыні – маўчыць і хаця б х@й.
Вось і скончылася ўдача і зноў піастра перастала выводзіць) што тысячу што тры што дзесяць) дарэчы пра зняцце 10к так яны і маўчаць хоць пытанняў я задаў шмат ужо.
Два выводы па СБП ўжо тыдзень не могуць знайсці ,вывад выкананы а па факце нічога на карту не прыйшло ,выпіску з банка і ўсё астатняе скідаў ім у чат ,яны там поўнасцю не ў сабе 🤦♂️ трычы паўтараў адно і тое ж і адны і тыя ж дакументы скідваў тройчы ,кожны раз пытаючыся калі вернуць мае 10к яны як курка з кароткай памяццю па-новаму задаюць пытанне а што, бля, у вас адбылося . Кароче калі ёсць варыянт абыйсціся гэтай плацежкай раю знайсці альтэрнатыву так як гэта можа здарыцца з кожным і 50/50 што яны рэальна хутка схлопнуцца і заскамацца .
Абсалютна такая ж сітуацыя была яшчэ год таму. 10к зніклі, выпіску кідаў, сэнсу 0, вы памыліліся і ўсё! Рэгулятара няма, кантора не расійская, таму высновы можаце рабіць самі. ..
Не ведаю у мяне з імі норм,праўда раней адхілялі часта “памылка сістэмы ў іх якая-то была”,а так на грошы 💸 не кінулі.
Трошкі па дробязях выводзіў, але ў цэлым заб’ю на піястры… Вельмі ўсё хістка выглядае)
Я апошнім часам не адчуваю сябе ў бяспецы, калі трымаю грошы на піастры, такое адчуванне, што вось-вось пачнуць скаміць усіх налева і направа, хоць можа і памыляюся.
Зайдзі на любы сайт з водгукамі) увогуле карыстацца перастанеш пасля прачытанага)
Раней нашмат лепш і зручней было з перакладамі нават браць ту жэ юмані. З піастрыкса на юмані прыходзілі імгненна
Увогуле абновлю інфу па маім квесту з вывадам на карту па СБП ,вярнулі сродкі назад на рахунак праз практычна тыдзень ,у іх быццам быў перагруз і масавы збой па праграме ці па фазе я хз )
Не думаю,навошта ім забіваць карову якая дае малако.
Мабыць у іх цяжкасці, спрабуюць выцягнуць пиастрикс. Калі б хацелі саскачыць, ужо б саскачылі!
Мне здаецца, яшчэ нейкі час будуць спрабаваць наладзіць працу, калі зусім нічога не будзе атрымлівацца, саскачуць. Проста зачыняцца і ўсё! Але пакуль, мабыць, яшчэ будуць спрабаваць «вылячыць тую самую карову» , пра якую вышэй чалавек напісаў!
З такой камісіяй малако атрымліваецца залатое😁
Без камсы вывожу па акцыі, а дэпаю праз USDT BEP таксама без камсы)
А са сбербанка спрабаваў папаўняць піастрыкс у апошні час?
А ты не ў курсе, бывае ці затрымка больш за 10 хвілін пры адпраўцы манет? Адправіў манеты з payeer на крыптакашалёк у тэлеграме, сетка і нумар кашалька ўсё правільна, але манеты не дайшлі
Бываюць.
Так, здаецца, зараз СБП без праблем папаўняе, з розных карт спрабаваў, усё норм і хутка…
Ды ну і не хутка, пасля загрузкі чэка чакаеш паўгадзіны-гадыны яшчэ налічэння
Увогуле згубіліся дзесьці манеты – і ўсё, іх няма, і хэш нідзе не адсочваецца; па іншых транзакцыях усё спакойна адсочваецца, а гэты хэш мёртвы. Не ведаю, як гэта магчыма і як яны так адправілі манеты, цяпер месяц буду разбірацца
Я нават засекваў, апошнія прыкладна 7-10 папаўненняў, не больш за 15 хвілін, прычым большасць была 7-10 хвілін.
2 плацяжы адразу імгненна прыйшлі, пакуль я спрабаваў прыкласці чэк.
А вось з выплатамі бяда. Прасядзеў у чаканні выплаты амаль суткі, адмянілі.
Так, згаджаюся пасл час папаўненні норм а вывад увогуле глухі, 4 плацяжы рабіў – адмянілі, дзякуй богу крыпта ратуе але мне ўсё роўна пакуль цяжкавата з ёй… эх вярнуць бы часы дзе і ківі было кайфовае і піастра працавала без праблем…