Piastrix / Затрымка перакладу сродкаў на карту!
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
22 снежня 2021 г.
ад
maxmox
|
3,235 Адказаў
|
89,775 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ну максімум бывае раз 10, дасць рэквізіты. Я чаргую звычайна СБП або пераклад на карту па рахунку
Самая бесіць, што едва-едва знаходзіць табе рахунак, па якім аплаціць, а пры аплаце адменяюць плацёж тыпу падозра ў махлярстве) як жа ў такі момант гаруць нервы
Найбольш бесіць гэта 9% камісія!) Увогуле ўжо перапуталі….
На вывад на картку??? 4% жа
А хто-небудзь робіць так: папаўняе казіно з карты юмані і на яе ж і здымае?
Што, Яндэкс, прама адразу заблакуе?
даўно яшчэ спрабаваў, тупа не давала дэпнуць
але гэта было не п2п як зараз а менавіта дэп, зараз і не спрабаваў нават
Робіш гэта без праблем, цікава як з вывадам будзе. У мяне пару разоў быў толькі імгненны вяртанне, а так заўсёды деп без праблем. Звычайны пераклад з карты на карту.
Пахоже, пястрикс здуўся зусім, увогуле папоўніць не магу, памылкі выдае пры кожнай спробы папоўніць, і выплаты ўсе нейкія не ў тэме з пястрикс, кароче, паходзе piastrix загінаецца, а ў вас як папаўненне праходзіць, нармальна?
З спроб 10-12, калі пашанцуе і даюць нармальныя рэквізіты, то тады імгненна прыходзяць, ды з кожным днём усё цяжэй, цяжэй папаўняць, выводзіць піастрыкс стала.
У тым то і фішка, што выводзіць стала трохі прасцей, чым было, а вось дэпазіт зрабіць стала нашмат складаней, чым раней…
Яны, дарэчы, паціху штодня павялічваюць суму хуткіх выплат ужо да 3к, а было спачатку 500, пасля 1000р.
А гэтым метадам нашмат аператыўней сродкі паступаюць, радзей адменяюць акруглілі, паднялі да 10к было б нядрэнна.
Хуткая выплата 3000р СБП Сбер
Хуткая выплата 3000р СБП Т-Банк
Ледзь-ледзь далі рэквізіты на спб( рабіў дэп 1005р) па выніку чамусьці Імя Ф не было ўказана (што дала сістэма) кіну грошы і, вядома ж, як па маёй чуйцы і было – яны не залічыліся) зноў 2 дні разбірацца бегаць…
Па сбп з юмані дэпаў, заўсёды нармальна было. А вось вывад па сбп на юмані не ў ўсіх ёсць. З карты на карту не спрабаваў
Але калі вы дэпалі з гэтай карты, па ідэі і выводзіць на яе павінны былі. Не выйгрывалі? Выхадзіць так. Ці гулялі ў казіно дзе дэпалі з гэтай карты , а выводзілі іншым спосабам?
Не працуе😐
Хлопцы, а вось пры папаўненні бывае дае рэквізіты без імя, нармальна прыходзяць сродкі?
Таму што калі часта перазаказваеш рэквізіты, наступае момант, калі піша : «паспрабуйце праз часік» гэта бесіць!
Шмат разоў папаўняў без імя, усё нармальна было.
Ганс!!Ці не надакучыла табе ў гэта вось…💩🕳️🤮гульня?!Ты аўтарытэтны форумчанін і гулец і тур’ю маешся!Хіба сапраўды праблема крыптакашалёк завесці і з яго дэпіць і атрымліваць?!Я цябе ўвогуле не разумею.Рэальна гульня ў гэта…..вось 💩💩💩спадабалася што лі?!І ці так шмат часу на ўсё гэта?!
У мяне ёсць крыптакашалёк:)))) проста калі крыпта заканчваецца, не заўсёды, але часта, думаеш закіну па хуткаму:)))) 70% пракатывае:)))
ну калі не хочацца шмат закідваць, да 2500-3000 тысяч, не будзеш жа з крыптой замарочвацца з-за гэтага…
вось сёння праіграўся ў криптобоссе, захацеў па хуткаму why прабіць, у любым выпадку туды не, ведаю шмат жа не будзеш закідваць, вось і закінуў 1000, канешне ён жа на гэтыя бясімянныя рэквізіты не прыйшоў адразу, чэк скінуў, на здзіўленне праз хвілін 15 прыйшлі бабкі, закінуў па хуткаму ў гэты why, на здзіўленне момантам да 15к падняў, пры тым без заносаў, як то серыямі нязначнымі, 10тку зняў
а калі нармальныя депы раблю, тады так, крыпта, канечне, потым калі не праіграўся, назад на яе, ну і трымаю, канечне, грошай на ёй, не шмат, 10-40к, але казіно такое, часта абнуляе, вельмі часта:)))))
Я яшчэ заўважыў такую рэч, калі на кашальку трымаеш напрыклад 30к, яны сыходзяць вельмі хутка, а калі кінеш трохі для гульні і ведаеш, што яшчэ не кінеш ці не, то гульня зусім іншая, нібыта старашся, цэніш кожную сотку і як бы часцей у плюс сыходзіш.
А так я напрыклад 60к паднімаю, 30 у абнал пад падушку , а 30 на крыпту і вось тая трыццатка, якая на крыпце яна момантам зліваецца. А калі ўсе 60К у абнал і потым акуратненька на вечар 2500 выдзеліш для гульні, глядзіш з гэтых 2500 зноў 20-30к , ну і ў такім духу:))!
Ну ну. Чакаем яшчэ адну праблему, апроч піастрикса з яго скамнымі дэпамі, вывадамі🕳️💩🤣 – гэта блокіроўкі, якія цяпер нууу проста пачнуць паўсюдна па банках. Аматараў гульні ў піастрикс пры атрыманні з вываду з 194-га разу 🤣🤣🤣 заадно спытаюць у банку пра паходжанне сродкаў і характар аперацый!! Так што чакаем, хлопцы і дзяўчаты, у вас усё яшчэ наперадзе! Уж паверце мне, я дакладна ведаю, што кажу, прама з першых, так сказаць, вуснаў ад кіраўнікоў падраздзяленняў вядомых нам усім банкаў я вам гэта вешчаю.
Усё ў вас будзе🤣 не 115-я, так – блокіроўка і прамыванне мазгоў і страта часу і ў выніку прапанову аб закрыцці рахунку.
З водкі выводзіў на юмані каля 60К , але баяўся. А з рыобет не прыходзілі, ды і з водкі цяпер не прыходзяць.
так , усё норм.
У апошнія дзень два , як там увогуле піастра выводзіць па сбп? або таксама на выбар) каму так каму не)