Piastrix / Затрымка перакладу сродкаў на карту!
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
22 снежня 2021 г.
ад
maxmox
|
3,235 Адказаў
|
90,036 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Увогуле даўно трэба завязваць з імі, па ўсім відаць, пайшоў на біржу, купіў USDT, страціў камісіяй 120 р і часу 5 хвілін, толькі адны траблы і конская камісія ад іх
Ааа мяне пастаянна блакуюць карту, разоў 7 сбер ужо мяняў)))
На першы раз, паходу, адскочыў я) пераходжу на крыпту цалкам, могуць таксама, канешне, і да гэтага прычапіцца, але там у любым выпадку можна растлумачыць, што за пераклады і адкуль, я гэтую картку і трымаю чыста пад гульні і пакупкі на Ozon. Думаю, можа на першы раз не заблакавалі цалкам, таму што даволі часта там раблю пакупкі
Я пісала, што грошы на пиастрикс не прыйшлі, яны мяне спачатку кармілі абяцаннямі, а цяпер проста ўзялі і заблакавалі аккаунт
Яны што, яшчэ і заблакаваць могуць,не ведаў🙄
Чым яны гэта абгрунтавалі? Павiнна быць нейкая прычына, якую яны ўказалі.
так могуць, ужо былі сітуацыі , таму рызыка ёсць)
Каля паўтара года карыстаюся Ozon, точней аддаў карту брату, ён траціць, купляе, казіно па два-тры разы ў дзень, невялікімі сумамі, такіх сітуацый пакуль не ўзнікала слава богу)
Піастра сапсавалася, пераклад на карту ішоў 2 дні, ну ладна хоць прыйшоў🙄
Напісала, ім на пошту сказалі чакаць адказ на працягу дня, а можа і 48 гадзін) што да вяртання грошай – таксама цішыня)
Гэта дакладна
І што з імі нічога не зрабіць?
Я таксама ў шоку, відаць, каб грошы не вяртаць
Кашалёк быў верыфікаваны?
Учора выплацілі з піастрикса за 10 хвілін!
Прыставы могуць улезці на рахунак карткі Ozon, не ведаеце?
Так,даўно ўжо, цяпер яны дарэчы патрабуюць выпіску, тыпа па чэку плацёж не знайшлі
У мяне арэставалі Ozon
так, цалкам, у жонкі брата арыштаваны Ozon, тьфу тьфу тьфу пакуль Райффайзен не чапаюць, у мяне быў ВТБ, карыстаўся паўгода, прывязаў да Госуслуг для чаго не памятаю, у той жа момант прыйшоў арышт на ВТБ, не прывязвайце гэты шлак да Госуслуг нікуды)
Не могуць,але арыштуюць,але ёсць адно але…….у майго прыяцеля арыштоўвалі,так вось яны толькі арыштаваныя сродкі ,але не спісаныя!Гэта несумненны плюс!
Сёння як з выплатамі на ВТБ або Сбер усё штатна
Ды блін, як пашанцуе, ад 10к часцей за ўсё паспяхова праходзяць, але часам сыходзяць надоўга адпачываць)
1й раз заблакавалі давялося ім патэлефанаваць і патлумачыць куды перакладаю адкуль, кароч разлацаўілі
.
праз месяц зноў блок, напісаў на пошту, у чат і патэлефанаваў сказаў што за ерунда месяц прайшоў зноў блок тып аператару ў мінулы раз усё раз’ясніў тып або перакладаеце астаткі ў іншы банк мне або разлацаўіце тып што кожны месяц вам адчёт даваць трэба? у гэты ж дзень разлацаўілі. прайшло 2-,2,5 месяца зноў блок і просяць за апошні месяц пацвярджэнні ‘ за кожны пераклад . а перакладаў за месяц ~400 тысяч, аперацый мноства мноства, на шчасце там 0 быў. адразу выдаліў прыкладанне і забыў пра яго
На юмані, здаецца, не лазяць:))) не ведаю, што будзе, калі верифікаваць…
нічога не будзе, у мяне якось быў арышт на картах, юмани не чапаюць
Смела верифікуй і карыстайся. прыстаўы бачаць але не блакуюць юмани, яны па факце паўафшор дагэтуль, таму нават калі і арыштуюць то самі юмани табе дадуць шанец вывесці грошы. Праблема ў іншым, юмани і сам Яндэкс.Банк та яшчэ галаваломка і з імі не пагадаешся і не паграеш у гульні, яны адразу блакуюць калі будзе шмат такіх падазроных і пераклады і нават паступленні грошай на кашалькі таму не рэкамендую з ім бавіцца і ўвогуле……гэта шлак той яшчэ!!!!
Дзякуй, хлопцы! Я так і думаў, вы мяне яшчэ больш падбадзёрылі :))) але з дэпамі і вывадамі ў казіно, так – не варыянт, тут лепш крыпта…