Piastrix / Затрымка перакладу сродкаў на карту!
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
22 December 2021
ад
maxmox
|
3,232 Адказу
|
89,388 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Прыйдуць ці не – ніхто вам такі адказ даць не зможа.
Часцей правярайце плацёж, могуць адмяніць.
Хутчэй за ўсё вернуцца назад. Сачыце часцей, вернуцца, зноў ставьце….
Пакуль ніякай карысці!Ён хоць і з’яўляецца, толькі кожная спроба – гэта будзе 100% адмена!Толькі час марна траціць.
Калі вернуць зноў у кашалёк, то зноў ставіць і таксама чакаць, і могуць зноў вярнуць?
У мяне 100% усё адмены! Хтосьці ж тут піша, што часам нешта праскоквае на вывад, калі не лгуць. Хоць які сэнс хлусіць !
А як тады на карту гэта вывесці?)
А папаўняецца нармальна піастрыкс з карт зараз?
Крыпта скончылася, трэба як-небудзь сёння ўвечары депаць!
Так, з 1-ай- 5-ай спробы папаўняецца без праблем са Сбера.
Наконт папаўнення.. учора двойчы папоўніла без праблем са Сбера. А сёння адкідваюць. Відаць трэба ў пэўны час спрабаваць. І тое ж самае з вывадам.
Так зараз усе банкі камісію адмянілі і плату за карыстанне картай гадавую💯😎🥳
А Райфайзен – яшчэ тая хрэнь. Як толькі пачнеце трохі больш туды-сюды дэпаваць на дропы і неўядома адкуль атрымліваць, прыедзеце хутка на адмову ў абслугоўванні і 115-ую, можаце мне паверыць.
Доўга карыстацца гэтым банкам не атрымаецца……
Ганс, а Вы апыняецеся хворы чалавек🙃😁🤔🧐🥸
………я хацеў сказаць, што сапраўды хворы на гульні😁
Адразу бачна, наш чалавек✍️😎!!!
Калі з пиастрикса то пакуль ніяк💪😁😈
Жартую
1. Паспрабаваць упарна праз адмены на сбер па нумары рахунку – лепш, будзе больш стабільна, ну або па нумары вашай карты
2. на крыпту, гнаць на абменнік праз маніторынг сайт Бесчендж, но комса будзе 10% з сумы, плюс🤣🤣🤣0.2-04-0.6% за абмен з вашай крыпты на вашу карту на абменніку.
3. Часам спрабаваць адгнаць на аператара сувязі, але, як паказвае наш досвед, атрымліваецца толькі на МТС і тое не заўсёды
Можна яшчэ на пайер, але таксама невыгодна
Адменяць, зноў ставіце і так да ўпора, пакуль не прыйдуць
Я думаю, тут на сайце большасць такія:)))
Хутчэй за ўсё адхіляць, у мяне калі вельмі доўга вісіць, у выніку адмена
Вывад слабенька, а вось папаўненне момантальнае😂
Зноў паставіла, толькі праз спб на сбер і зноў вісіць, хутчэй за ўсё анулююць
Да і папаўненне туга))) учора раніцай на 1000папоўніў, так за секунду залічылі, а пасля абеда закінуў, то толькі вечарам прыйшлі
Папоўніў 3-га, усё чакаю. Чэкі ў падтрымку ім закінуў, пішаць прынята ў працу чакайце.
я нядаўна 3 дні чакаў пакуль грошы дайдуць) ладна дайшлі хацябы, а так бываюць праблемы нават з папаўненнем згаджаюся
Я суткі чакала, адмянілі, паставіла нанова, зноў ужо прайшло паўсутак і цішыня)
У мяне карта Райфайзен, перыядычна з’яўляюцца вывады спб альфа спб райфайзен, хвілін 15 сядзеў абнаўляў старонку , гадзіну таму вывелі даволі хутка за 12 хвілін, вывад ад 5к 4%+50 руб
Райффайзен заўсёды тармазіць🙄
Няясна, што адбываецца. То адразу ўдаецца папоўніць, то адхіляюць , хоць па 100 спроб рабі🤬
ну, табе пашанцавала яшчэ што з’явіўся іншы банк і вывялі хутка )
Піастрыкс апошнім часам нешта сапсаваўся, дэп залічыўся толькі праз 17 гадзін, у тп, якая ў тэлеграме, не дапішашся