Piastrix / Затрымка перакладу сродкаў на карту!
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
22 December 2021
ад
maxmox
|
3,232 Адказу
|
89,369 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ахахаха хутка ўсе стануць трушнымі лудаманамі ахаххаха зараз вось за крыпту шчыльней возьмуцца і будзем толькі дэпіць
Гэта як у некаторых казіно, бывае такі прыкол, што метад на дэпазіты ёсць, а на вывады няма.
Раней я і так ледзь-ледзь выводзіў. цяпер рэальна сяджу як на фанцікі шлёпаю) 2 разы быў занос па 30к – але я тупа не вывёў, бо ляно было, бо на карты не выводзяць , калі што 30к для мяне нармальныя грошы) не вялікая, але раней пры рабочай зарплаце я б вывёў 100%
Карыстайся крыптай, навошта ім гэта аддаваць-то!
да прыйдзецца, я ўжо, калі шчыра, крыж на піастру паставіў.
Прабую вывесці астаткі з піастры, барацьба ідзе з 30 верасня, але нічога, дажму…
ўдачы табе ў гэтай няпростай справе, галоўнае каб потым па 2 дня не цягнулі і не адмінялі пад канец тэрмінаў… у мяне такое было, на 4 адмены ім спатрэбілася тыдзень.
Мяне хапіла на 14 адмен, потым на крыпту вывёў і забыў:)))
Камісія на крыпту 10% так і засталася ў выніку?!
Я нядаўна некалькі разоў спрабаваў выгнаць на абменнік – піша 2% плюс даляр, пачынаеш афармляць, атрымліваецца ў выніку спісанне ўсё 10%, у выніку пакінуў гэту затею да лепшых часоў. Па ходу ў Піастриксе вырашылі зрабіць усё, каб азлобіць ігральны народ!!!!
Курс даляра 92 ці 93 быў, не памятаю дакладна, то бок і стэблкоіна таксама, такім чынам прыкладна 45000-46000 раўнялася 500 usdt, а Піастрыкс прапаноўваў спісаць 51.375
Ну не скотства ж?!((((
Хацеў зараз праз крыпту вывесці, там камісія 2%+10$ і курс вельмі жорсткі
Яшчэ пару дзён пакалупаюся, калі не выведуць, то раскіну астаткі на мабільнік жонкі і свой і забуду пра піастру да лепшых часоў…
Красавец жа ёсць!💪🤣🙃💯🔥
Я таксама так прыдумаў,да гэтага часу сабе на мабільнік кідаю,уже тыдзень🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Чаму-то ўсё адменяецца на ўсе аператары
Ніхто не ведае, выпадкова…
“Чаму!?”
дарэчы, яны і на мабільнік адменяюць калі што) не ведаю, можа ў цябе і атрымаецца, але наўрад ці) карацей цяпер выводзяць толькі на крыпту, вось і задаюся пытаннем дагэтуль – навошта тады патрэбны такі пасярэднік як пиастрикс, які зжырае БОЛЬШ ЗА 10%?) не зразумела
ну хоць бы для таго, каб людзі маглі абналічыць баланс з піастры, хоць і з камісіяй
ну а пасля гэтага рэальна піастра не будзе патрэбна, трэба сядзець чакаць пакуль адрамантуюць карты
Ну, відаць, зусім усё кепска, facepalm
Згодзен!чысты прычым!
Там праблема хутчэй не ў камісіі, а ў курсе) там вельмі вялікая розніца
Выдалі б гэтыя пераводы на сотавую сувязь – сэнсу ўвогуле няма, калі вывад туды не ідзе.
У каго таксама тое ж, што і ў мяне зараз!?
Паходу пачалося………
Ну, верыф я раней праходзіў пры рэгістрацыі, але ў вас ён жа ўжо павінен быць пройдзены
У мяне ён верифнут гадоў пяць таму!!!! Я чаму і не зразумеў гумару і што ўвогуле там у іх адбываецца!!))))
У каго таксама так паказвае? хто зайдзе, паглядзе, што з меню пераклады?! менавіта калі на пераклады націскаеш выскачыў гэта надпіс!
))) пайшоў адбіраць бабло ў кліентаў
У мяне ўсё норм, верыфікацыя была 4 гады таму.
у мяне ўсё нармальна
Трэба маніторыць Піастрыкс, на працягу дня з’яўляецца некалькі разоў вывад спб на іншыя карты, я так учора двойчы на Альфу вывяла, грошы за 5 хвілін прыйшлі
Эх, дажыліся мы, канечне, свае ж грошы, якія выводзім з такой добрай камсой, яшчэ сядзім і ловім, як бы вывесці 😀
Паўдня вісыць вывад з пиастрикс на сбер, што рабіць то, прыйдуць ці не?