Piastrix / Затрымка перакладу сродкаў на карту!
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
22 December 2021
ад
maxmox
|
3,232 Адказу
|
89,222 Прагляду
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@lana888 выходзіць, што так. Магчыма думаць, што я праварочваю лютыя чорныя схемы, адмываю вялікія грошы ў выглядзе 800 рублёў праз іх кашалёк
@lana888 неее, пакуль кашалёк заблакаваны, усе аперацыі, апроч папаўнення, недаступныя
@shiza ++, пиастрикс канчаны, таксама проста так заблакіраваў кашалёк пару месяцаў таму, нават без якіх-небудзь аперацый. Напісаў у чат падтрымкі, паслалі на пошту. Напісаў на пошту, праз 2 сутак адказалі толькі і пачалі задаваць нейкія пытанні. У выніку на разблакіроўку кашалька пайшло больш за тыдзень. Ну іх нафік, стараюся не карыстацца ім ад граха далей, толькі калі ўжо зусім прыжме і іншых варыянтаў няма
@popandos Так, канешне, лепш імі не карыстацца, калі ёсць магчымасць. Уж лепш патраціць паўгадзіны часу і разабрацца, як купіць крыпту і праз яе дэпнуць (калі вы не шарэце), чым потым тыднямі возіцца, калі піастрыкс у блок уляціць
@popandos А мне дагэтуль не разблакавалі. Што рабіць? Як разблакаваць?
@lana888 а што табе ў падтрымцы кажуць?
@popandos Кажуць, быў нейкі падроблены чэк. А я нічога такога не рабіла. Летам толькі якімсьці чынам у мяне на балансе з’явілася 5к, але потым спісалі.
@lana888 не разблакуюць ужо, пасля такога, хутчэй за ўсё.
@popandos Зразумела. Ну і няхай. Хоць я ўвогуле ні ў чым не вінаватая.
Адзін піастрыкс было справа – абузіў, не блакіравалі, а проста рахунак пайшоў у мінус на суму абуза, пасля папаўнення, перакладу сродкаў давялося выводзіць туды ж з бездэпа – адыграў, іншых варыянтаў не было, спісалі мінус, што заабузіў і ўсё, да гэтага часу ім карыстаюся.
@pokerface Ну вось вам пашанцавала, значыць.
@pokerface а я чуў гісторыі, што людзям, якія вярнулі мінусы – пасля гэтага ў выніку ўсё роўна банілі кашалькі
@lana888 гэта піастрыкс, ім усім пафіг, ніхто не будзе разбірацца, ты гэта была, не ты. Парушэнне ёсць, значыць блок кашалька перманентны, без магчымасці разбану
@lana888 у мяне было такое. Заблакіравалі пиар икс, звярнуўся на пошту! Спец адказаў, што ў мяне па такой-то аперацыі быў падроблены чек! Я сказаў – такога не было, Вы памыліліся. Яны запыталі выпіску, запіс экрана. Я прадаставіў усё запытанае па той аперацыі і праз 8 гадзін разблакавалі!
Пішы ў падтрымку і ўдакладняй, якая менавіта аперацыя!
@babay29
Ох гэтыя невыдуманыя гісторыі, пра якія немагчыма маўчаць 😀
@popandos мне заблакавалі ак з грашыма і нічога не вярнулі
@sergej22 так, усё залежыць ад прычыны, зразумела, камусьці разблакуюць, камусьці нет. Но факт застаецца фактам, піастрыкс – ненадзейная хрэнь, карыстацца ім катэгарычна не рэкамендуецца
@popandos так і ёсць мяне паслалі і мае грошы адабралі
@sergej22 Шмат грошай заблакавалі? І ўсё, так і не вярнулі? Цікава, а што яны вам адказалі?
@sergej22 Махляры значыць яны, прыпісалі сабе🤨
рэбята, піастрыксам хто-небудзь карыстаецца? варта рэгіцца цяпер?
@sett выкарыстоўвай крыпту.
Шмат праблем з піастрай, блакуе кашалькі з грашыма, людзям, якія не абузілі яго.
@sett я выдаліла асабіста, то нельга папоўніць яго, то не вывесці сваё. Апошнім часам увогуле ўсё кепска працуе.
Ахахахах. Сёння разблакавалі акаунт. Думаю, паспрабую касар закінуць. Ну і чакаю дагэтуль, гадзін 7ужо🤭Нафіг такое шчасце трэба. Лепш бы і не разблакавалі бы, коны.
Пераходзіць трэба ўсё ж такі, як ні круці, на крыпту. Глядзела перадачу, у якойсьці краіне (не памятаю ў якой) нават у краме пакупкі робяць крыптай, камуналку плацяць і г. д.