Piastrix / Затрымка перакладу сродкаў на карту!
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
22 December 2021
ад
maxmox
|
3,232 Адказу
|
89,232 Прагляду
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@luda010676 Значыць вам пакуль шанцуе. Бо даволі часта затрымліваюць і выплаты, і папаўненні на кашалёк.
@lana888 любая біржа , байбит например , приложения для мобіл есть , удобно……
@maliteg І мяне таксама заблакавалі, хоць нічога не рабіла.
@luda010676 Пра Bybit, дарэчы, часта чую. Эх, трэба пачынаць разбірацца з крыптай.
@lana888 для продажу пиастрикс карыстайся іх унутранай біржай, разабіраюць імгненна…..
@lana888 можа зламалі кашалёк і мутылі сядзелі? я чуў пра частату ўзломаў пиастры чыста пад маляванні чэкаў, у гісторыі плацяжоў няма падазронай актыўнасці?)
А ўвогуле я заўважыў пиастра ўсё ніжэй і ніжэй па папулярнасці, відаць дабіла іх тэма з картамі +маляванкамі.
@oopsant Яны сказалі, быццам следаў узлому не выяўлена.
@lana888 я карыстаюся біржай bitget. Можна праз п2п з ру карт купляць і прадаваць крыпту. Канвертацыя любой манеты без камісіі
Чамусьці з учорашняга дня не магу зайсці ў прыкладанне на мабілцы ў кашалёк. У ўсіх нармальна заходзіць?
Учора піастрыкс на 5к не мог папоўніць хвілін 30-40.
Стаіць мінімалка 3к, але калі ўводзіш суму 4-5к, заўсёды дае рэквізіты на 1-2к. Які сэнс тады ставіць мінімалку 3к?
У іх такі тупы алгарытм.
Вывялі дарэчы за 10 хвілін на чужую карту. Хоць тут хтосьці пісаў, што баняць за такія вывады.
@misha55 таксама чытаў і ў чаце папярэджвалі па гэтай прычыне маўляў вывад на карту толькі на тыя дадзеныя, што ў профілі піастрыкса, хоць ужо колькі гадоў выводжу так жа не на сваю карту пакуль усё ок.
і з папаўненнем так жа было – таксама не зразумеў гумару, спачатку баяўся так уносіць дэпіты думаў скажуць не тая сума і не паступяць сродкі але пару разоў папоўніў – усё прыйшло, такое ж часта ў апошні час і ў водцы бывае: указываеш адну суму, а там рахунак выставляюць на іншую, таксама асцерагаўся, адхіляў спачатку такія пераводы, але пасля пераклаў і ўсё прыходзіла.
на днях хз раней наадварот піастрыкс “любіў” вялікія разавыя сумы перакладаць, 20к выводзіў амаль суткі віселі ў апрацоўцы потым адмінілі, давялося па 3-5к ставіць – вывелі на працягу гадзіны, але небяспечна такія частыя пераводы атрымліваць у наш час ..
@pokerface Так амаль заўсёды памяняюць суму. Я раблю скрын заўсёды, каб калі што былі доказы 😊
Я аднойчы пералічыла не тую суму, якую ўказалі, напісала адразу ў падтрымку, усё растлумачыла без нервоў. І мне перавялі нармальна. Толькі папрасілі ў наступны раз быць уважней.🤭
@misha55 Я зусім не ведала, калі толькі зарэгістравалася ў Піастрикс, што трэба папаўняць(рабіць пераводы) толькі са сваіх карт. Я пераводзіла з карты сябра і чэкі адпраўляла як звычайна, усё добра залічылі. А калі ўжо начыталася, што нібыта нельга, цяпер так не раблю, раптам не залічаць.
@misha55 Я ўвогуле не разумею, навошта яны так робяць. Бо гэтым карыстаюцца махляры і падробліваюць чэкі. У мяне адзін тып так і пытаўся: “Ці мяняецца ў мяне сума пры папаўненні?” Прапаноўваў тэму замутыць 😆
@lana888 Гэтага Байбіта можна прыкладанне ў Гугл Плэй спампаваць, я правільна разумею? Зараз убачыла, але спампоўваць пакуль не сталі, раптам не той. Ён увогуле адзін гэты Байбіт?
@lana888 так, ён адзін, іншага няма, скачай……
Усім добры вечар! хто карыстаўся бяспечнай здзелкай на піастрыксе, праблем не было?
@q3arena1991 ці можа ў каго-небудзь 1000 на Піастрыксе завалілася, я калі што на карту перавяду спачатку
Знаёмая пералічыла мне 800 руб на піастрыкс і мне кашалёк заблакавалі. Сказалі пісаць на пошту…. напісала, праз суткі толькі адказалі, пачалі пытацца, адкуль грошы, яшчэ праз 2 дні разблакавалі. Ну іх нафіг, з таго часу не карыстаюся піастрыксам
@q3arena1991 я не карысталася, але я б на тваім месцы не рызыкавала, цалкам ненадзейная шарага
@shiza Яны што там зусім ку-ку! Пытацца адкуль грошы. Трэба было адказаць:”Вам якая розніца адкуль.” Яшчэ б даведку аб даходах папрасілі б🤣
Можа хто-небудзь сутыкаўся з такой сітуацыяй. -Калі кашалёк заблакаваны, але на яго пералічаць грошы, ці можна будзе іх адтуль перавесці?
@lana888 пакуль не разблакіруеш не выведзеш…….
@lana888 нельга, канешне. Блок для таго і блок)