Piastrix / Затрымка перакладу сродкаў на карту!
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
22 December 2021
ад
maxmox
|
3,232 Адказу
|
89,251 Прагляд
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@maliteg А што, ёсць альтэрнатыва? Я ў крыпце нічога не разумею. Быў Ківі кашалёк нармальны, цяпер Пиастрикс. Але надоўга ці ён таксама, нікому не вядома.
@lana888 Піастрыкс загінуў ) заблакавалі
@lana888 Пераходзь ужо на крыпту, нічога складанага няма, на YouTube паглядзі як усё робіцца і праз 10 мін сама будзеш адпраўляць і прымаць крыпту)
Піастрыкс як і ківі хутка памрэ, на жаль. Справа не ў Расіі, у ўсіх праблемы з піастрам!(
@robingood Ды з крыптай таксама не ўсё гладка, судзячы па водгуках.
@lana888 як бы не многа , але вырашыла абнуліць усе рахункі ў Піастрыксе , так ужо суткі вісіць вывад на крыпту.
@babay29 так няма ніякіх гарантый
@babay29лепш у тэлеграме знайсці людзей і там спакойна абмяняцца
Паглядзеў, пішуць, што няма вывадаў на Сбер на Piastrix
у мяне пакуль ёсць – але вывадаў не рабіў ужо месяц і Сбер і юмані і нават на тэлефон можна
@babay29 вельмі шмат па 1000 купіўся на тое, што без камісіі, а банкі гэтага не любяць, як аказалася
@artem888 ў сэнсе не любяць ? , калі я буду выводзіць без камісіі па 1 тыс раз 5 у дзень мне карту заблакуюць ? Я проста на карту озон так вывожу , таким чынам
@rokimoki
Ну ты сам як думаеш, калі на тваю карту будзе прылятаць па 5-10 дропаў або па 1 дропу, дзе шанц вышэй, што карту заблакуюць? Тым больш з такой шляпай як озон.
У банкаў пастаянна абнаўляецца база дропаў і нежаданых кліентаў. Асабліва прыцягваюць увагу шматлікія падазроныя аперацыі.
Так, можа і ад 1 дропа прыйсці блок, але лепш імкнуцца мінімізаваць рухі па карце з падазронымі плацяжамі.
@ingibordadapkuna за такія абмены бан прыляціць або кінуць
@sergej22 хэй усім. Трэба 500р на піастру, я вам па СБП закіну. Адпаведна правераным, ніякіх Сашкоў, а-ля турбо.
Ну што – з Піастрыксам я зусім загіну, ці як? І з яго цяпер вывады ідуць доўга.
@lana888 жывы яшчэ. на апошнім здыханні. Але лепш бы ён хутчэй загінуў. Сметнік, а не плацежка
@ergotasya Так а якім кашальком тады карыстацца будзем? Мне норм Піастрыкс, калі б не было праблем з пераводамі.
Калі запрашаць рэквізіты і не перавесці па іх, цяпер блакіруюць часова, вось такую фігню заўважыла. І больш не змяняюць суму, як некалі мянялі на 1к.
Але падтрымка на Пиастрикс мне падабаецца, заўсёды ўсё вырашалі і ішлі насустрач.
Хто-небудзь звязваўся з людзьмі, якія прапануюць зарабіць праз Піастрыкс? Што гэта ўвогуле?
Зараз перапісваюся з адным, кажа мой рахунак не патрэбны яму. Маўляў, сама змагу ўсё зрабіць. Сказала , што падумаю і адпішу. Вось цікава, што і як?
@lana888 я на крыпту перайшла і не шкадую
@lana888 падтрымка, якая адказвае раз у суткі?) Так, сапраўды, афігенная) Мой кашалёк заблакіравалі з грашыма, 3 дні чакала разблакіроўкі
@lana888 чэкі малююць падробныя для папаўнення праз СБП. Але звычайна аккаунт бяруць, хз што ў цябе там за прапановы без выкарыстання твайго аккаунта)
@ergotasya попадала я адзін раз на такога ашуканца. Кажа, вазьму ў арэнду пиастрикс, прыбытак 50х50. Я асабліва ім ужо не карысталася, перайшла галоўным чынам на крыпту, таму думаю чаму б і не ўдаць. У выніку ён зрабіў адзін чэк на 6500, сабе 5000 зняў, мне пакінуў 1500. Я кажу – дамовіліся ж 50х50, ён нейкую невыразную лухту прабурчаў, маўляў са наступнага папаўнення аддасць больш. У рэшце пакуль ён спрабаваў яшчэ зрабіць, мне ўжо кашалёк заблакавалі. Лепш не звязвацца з гэтым
Ды надакучылі ў тг прапаноўваць, пакуль чытаў паведамленне ў тэме яшчэ адна прапанова ад “прадпрымальніка” паступіла ўжо і Rio абузяць ))))