Piastrix / Затрымка перакладу сродкаў на карту!
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
22 December 2021
ад
maxmox
|
3,232 Адказу
|
89,259 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
тыпа махляры нешта выводзілі на яго карту ! але вінаваты чамусьці я)))) я карыстаўся доўга піастрэксам з дня яго адкрыцця і тут вось табе
@manitu доўг вярнуць або проста выручыць або конкус прыз адпраўіць
@sergej22 а ці можна выводзіць на карты 3-х асоб, па правілах Піастрыкса ?
@manitu я гадамі выводзіў на розныя карты ! на практыцы можна было і ім было напляваць на гэта
@sergej22 А зараз можна толькі на свае карты выводзіць? Я не спрабавала на чужыя карты. Гэта ж нібыта проста кашалёк, чаму нельга выводзіць куды хочаш? 🤔Гэта ж не з казіно выводзіць. Бред нейкі.
@goldking Так, блочаць і цяпер не змяняюць суму пры папаўненні. Бывала ставіш 2к, а яны просяць перакладаць 1к. Гэтым сталі карыстацца ашуканцы, нешта хімачаць, калі вось так мяняюць суму папаўнення. Мне сёння адзін ашуканец пісаў, пытаўся, ці мяняецца ў мяне сума пры папаўненні Піастрыкс-кашалька.
не разумею, як яшчэ людзі ўмудраюцца з піастры абузіць
У ўсіх зніклі выводы СБП 1, 2, 5к? Хто-небудзь спрабаваў на свой банк выводзіць па СБП, хутка выводзяць?
@babay29 Зніклі, вывод па СБП ужо 10 гадзін вісіць мёртвым грузам
@artem888
там дзірка здаровая, учора асабіста бачыў, шчыра, я не разумею піастрыкс, чудакі, ей-богу
@artem888 там ашуканцы аб’юзяць а людзей хуюць сумленных кошмараць
@ser7217 усё ж такі сёння знялі абмежаванні
@goldking Такое элементарна можа быць. Быў і ў мяне такі ж выпадак і не адзін, яшчэ год-два таму, выводзілі на іншую карту банка па СБП. Гэта быў не піастрык, а іншы сэрвіс, але ў сённяшняй сітуацыі яны могуць перавесці як папала на любы банк. Відавочна, пры пераводзе паказваецца патрэбны банк.
@ser7217
якія?
странна Піастрыкс да Расіі ніякім бокам, за што баняць незразумела
@babay29 мяне Сбер за высновы па 1к забаніў назаўжды
@artem888 колькі разоў у дзень выводзіў, што аж забанілі?
хто карыстаўся бяспечнай здзелкай, растлумачце, пліз
каб мне памяняць піастру на карту, трэба націскаць “прадаць”, праўда? і яшчэ не магу зразумець, дзе гарантыя, што мяне не кінуць?
Як вы яшчэ гэтай сметніцай карыстаецеся дагэтуль – не разумею)
@webz1k ага і вывода на карты Кз і Кіргізіі і Беларусі.Усё, канец піастры.
@robingood кароч тры разы ставіў па СБП, два вывады адміянілі праз 14-18 гадзін, і адзін якімсьці цудам прайшоў на Сбер праз 9 гадзін… усё вельмі сумна з вывадамі цяпер
@artem888 Вось чаму і блакуюць. А цяпер за што заўгодна могуць проста заблакаваць. Развязалі рукі гэтым банкам, цяпер што хочуць, тое і творяць.
@ludimvplus Мне вярнулі, дарэчы, на баланс кашалька тое, што няправільна перавялі.
@webz1k Хутка ўвогуле забароняць гэты Піастрыкс у Расіі. Яшчэ не дабраліся да яго проста.
У мяне зноў на 24 гадзіны заблакавалі Піастрыкс. Пффф. Тры пераводы і ахтунг, ну вось