Piastrix / Затрымка перакладу сродкаў на карту!
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
22 December 2021
ад
maxmox
|
3,232 Адказу
|
89,264 Прагляду
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Сёння папаўняў і зноў гэты Боркаў або Бобкаў, ну думаю зноў на гадзіну-дзве, не, усё прыйшло адразу!
Так, цьфу-цьфу, здаецца пакуль усё працуе выдатна, папаўненне, вывад. Вывад па СБП хвілін 10-15. эх, было б яшчэ што выводзіць)))
ну тут па факце, для пачатку б было што выводзіць) хоць я ў апошні час нармальна выводзіў з піастры, пасячыў за месяц толькі на камісіях 7к спаліў… я думаю ў іх інтарэсах выводзіць хутчэй і дакладна выводзіць, бо камісіі з’ядаюць прыстойныя
Ну так, пасля гэтага завісання, як ты кажаш:))) тьфу-тьфу:))) ужо разоў 7-8 усё нармальна. А што дзіўна, з гэтых 7/8 папаўненняў у мяне кожны раз выскоквае той жа чувак(Бобкоў або Боркоў). Толькі адзін раз выскочыў нейкі іншы. Раней такіх паўтораў, за некалькі гадоў ужо, калі ён там з’явіўся гэты піастрыкс, ну з самага пачатку счытай, не было!
Учора пиастрикс увогуле не адкрываўся.
Хацеў папоўніць і дэпнуць у пин ап пад выхадныя бонусы. Як-неяк увайшоў і папоўніў пиастрикс, потым заходжу ў пин ап дэпіць, а яго там прыбралі)
Цяпер паглядзеў – з’явіўся, і пиастрикс без праблем заходзіць.
Блін, а піастру цяпер не верыфікуюць без замежнага пашпарта? Прашуць пашпарт міжнароднага ўзору, і правы не канаюць((
Суткі ўжо чакаю выводу з Піастрикса. Пяць разоў грошы вярталіся на рахунак. Вывожу на Кару па нумары і па СБП. Праз 4-5 гадзін вярталіся. Падтрымка адно і тое ж піша – паспрабуйце яшчэ. Такога беспределу не памятаю, каб больш за суткі. У каго-небудзь вывеліся за гэтыя суткі?
На пеер и через обменник.
Абсалютна такая ж сітуацыя, ужо тры разы падрад адмянілі вывад на карту.
Учора вывёў з казіно на Піастрыкс, вось зараз выводзіў на карту па СБП, прыйшло хвілін за 5, без адмен і г.д.
Вы на Сбер выводзілі?
Слухайце, ну гэта нейкі жах – у ВК у групе Пиастрикс людзі ўжо на вушах стаяць, усім вяртаюць грошы праз 3-4 гадзіны. І так суткамі. Што рабіць?
Акрамя як чакаць – нічога зрабіць нельга. У іх такія заскокі бываюць, потым праз тыдняк (часам менш) выплаты зноў нармальна праходзяць.. зноў відаць што нешта з плацежкамі, ім таксама невыгодна адменяць вашы выплаты, бо ў такім выпадку камісіі яны не бяруць, а пры паспяховым вывадзе яны камісію “кушаюць” і такую нядрэнную, скажу я, калі выплаты вялікія і іх шмат. (памятаю, за месяц на вывадах на карту толькі Піастрыксу камісіямі 8к расійскіх рублёў аддаў)
Так, раз 8-10 выводзіў на карту збера. Па 10-15 тысяч. Часам нейкія разы адмяняліся, грошы вярталіся, я зноў ставіў. Па выніку ўсё, што трэба было, усё вывелася, так, адзінае што – калі тэрмінова, то мала верагодна, што атрымаецца. Хаця адзін раз платэж вярнуўся, я адразу на тую ж карту вывёў і за 30 секунд прыходзіць:))
Я ўжо і на Латест праз в..захожу, ужо як напэўна з аўторка/серады! Інтэрнэт-правайдэр 🛜 at-home блакуе.
Хутка дыхаць не даш’юць!
Толькі што вывелі на карту Промсвязьбанк за 15 хвілін. Калі вам вяртаюць, паспрабуйце іншыя банкі.
я таксама з Ростэлекама на латэст на в…. і таксама прыкладна з аўторка сяджу…
Рабочы дамен цяпер не bet, а su.
Ужо даўно ўсё выправілі, але праблемы і праўда былі)
І гэтае слова з трох літар не абмяркоўвайце, магчыма з-за гэтага і блакавалі форум)
Сёння ўвесь дзень не магу вывесці на карты розных банкаў. 4 разы адмены.
Толькі што вывёў на Сбер, на працягу 10 хвілін прыйшло.
Тожа выводзіў сёння і ў абед і ўвечары СБЕР СПБ, усё норм за 5-7 хвілін вывелі абодва разы
Камісія ў іх конская, канешне, ну а што рабіць😁 цяпер вывяла на Сбер, хутка прыйшлі
тут згодны, быццам 3.5% +50р здаецца не надта шмат, а як пачынаеш 50 тыс.+ выводзіць, так адразу прыкметна становіцца і не прыемна.😥
У ківі такі ж працэнт быў, але грошы момантам прыходзілі. Тут крыху даўжэй
У киви ліцэнзіі нармальныя былі і г.д. – таму там усё нармальна (так было, пакуль іх не адабралі 😀), а тут могуць і тыдзень плацяжы адклікаць пры жаданні (можна нават у гэтай тэме прачытаць падобнае) – і на дэпазіт бывае адклікаюць, і на вывад, так што киви заслужана забіралі гэтыя % а гэтыя проста грабуюць і яшчэ ўмудраюцца сервісам часам дрэнным *Радаваць*