Парады плюсавага гульца

Правілы, стратэгіі і метады гульні | 9 March 2021 ад | 66 Адказаў | 3,880 Праглядаў | 3 Рэакцыі
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
317
Публікацыі
323
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
25.09.2018

Згодзен, у кожнага свой вопыт і свая тактыка гульні – не важна, покер гэта, стаўкі ці слоты. Дарэчы, адно казіно я абыграў без дэпазіту і верыфікацыі і нават не заходзіў ні ў адзін слот: проста накідаваныя за розыгрыш грошы былі без вагера, якія я адразу паставіў на вывад. Таксама ўдзельнічаў у казіно-гонках, дзе часта займаў нават першыя месцы. Нядаўна ў казіно Вегас аўтаматы набіваў на гонках з 1к двойчы да 40к, але калі раней прыз можна было выводзіць, то цяпер на прыз паставілі вагер х49, таму давялося там кінуць гуляць. За ўвесь час за кошт розыгрышаў у сацсетках я выйграў каля 100к і было на што пагуляць у казіно. А так, канечне, даводзіцца часта гуляць на свае. І тут на форуме ўдзельнічаў у гонцы казіно Победа даволі ўдала.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 262
Публікацыі
31 874
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
win888, 10 March 2021
…За ўвесь час за кошт розыгрышаў у соцсетках я выйграў каля 100к і было на што пагуляць у казіно.А так канечне прыходзіцца гуляць на свае часта.І тут на форуме ўдзельнічаў у гонцы казіно Победа даволі ўдала.

Калі набіў руку ў “гэмблі” на грошы казіно, то можна смела і рашуча пераходзіць на гульню на свае. Тады стыль гульні больш эканамічны, для “кішэні”)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
317
Публікацыі
323
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
25.09.2018

х1425

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 262
Публікацыі
31 874
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
win888, 12 March 2021
Пасля ўчорашняга заносу павінен трапіць у трэці раз запар у заносы тыдня казіно Плей Фортуна на Тэлеграме і Ютубе х1425     Цяпер ў ПФ + 69200

А як доўга ў цябе была плюсавая паўхваля. ну без адкату ў адным казіно…

У мяне ў Эверуме рэкорд каля месяца, гуляў наскокамі ў розных слотах, зрабіў плюс каля х22.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 262
Публікацыі
31 874
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015

Дарэчы, win888, у тваім спісе дадаў бы яшчэ адзін пункт:

– Калі моцна прайграўся, то ніколі не спрабуй адыграцца ў гэтым казіно – будзе адваротны вынік. Лепш знайдзі для сябе іншае казіно, з больш фартовым акком.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
317
Публікацыі
323
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
25.09.2018

Змена казіно, канечне, сэнс мае, але трэба мець на ўвазе, што ва ўсіх прыбытковых і непрыбытковых казіно я ні разу не западозрыў казіно ў наладжванні аддачы. Усе прэтэнзіі трэба адносіць да правайдера, а не да казіно. Слоты альбо гуляюць, альбо жруць. Як правіла, часцей другое. Казіно толькі займаецца выплатамі, вось толькі тут і могуць быць прэтэнзіі. Дарэчы, нядаўна заходняе даследаванне прыйшло да высновы, што гульнявая залежнасць – гэта не што іншае, як прага гульца да прайгрышу) Я ніколі не чакаю хуткай аддачы ад слотаў і стараюся яе адлавіць на доўгай дыстанцыі.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 262
Публікацыі
31 874
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
win888, 12 March 2021
Змена казіно, вядома, мае сэнс, але трэба мець на ўвазе, што ва ўсіх плюсавых і мінусавых казіно я ні разу не западозрыў казіно ў наладзе аддачы. Усе прэтэнзіі трэба адносіць да правайдэра, а не да казіно. Слоты альбо граюць, альбо жаруць. Як правіла, часцей другое. Казіно толькі займаецца вып [...]

У нас з табой розны “погляд” і розная “канстытуцыя”…

Паспрабую растлумачыць, напрыклад возьмем стральбу з пнеўматычнай зброі: адным падабаецца манатоннасць, і яны страляюць у свой рытм, не абмяжоўваючы сябе ў часе. Іншыя, быццам бы, больш імклівыя і стараюцца выстраліць першымі і трапіць… І тое, і іншае мае права на жыццё.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
317
Публікацыі
323
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
25.09.2018

Так, згаджаюся тактыка розная но мэта то адна выйграць.Я ж не супраць хуткай гульні.Дарачы многія стрымэры заходзяць у кожны слот на 25-50 спінаў  і часам ім шанцуе.Так, слот можа аддацца на 24-м спіне но бывае і на 425-м спіне чакае буйны выйграш.Но гэта так палеміка. Быўi ў мяне заносы першым спінам за х3000.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 262
Публікацыі
31 874
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
win888, 12 March 2021
Так, згодзен, тактыка розная, але мэта адна – выйграць. Я ж не супраць хуткай гульні. Дарэчы, многія стрымера заходзяць у кожны слот на 25-50 спінаў і часам ім шанцуе.

У цябе больш прафесійны падыход да гульні, у мяне аматарскі, таму мэты выйграць не ставлю.

Хаця згодзен, выйграваць заўсёды прыемней… )

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 370
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27.03.2015
thee4, 12 March 2021
У цябе больш прафесійны падыход да гульні, у мяне аматарскі, таму мэты выйграць не ставлю. Хаця згодзен, выйграваць заўсёды прыемней… )

Калі ў цябе аматарскі падыход да гульні і да азарту, то ў тс немаўлячы. Костя колькі я цябе ведаю, то ты ўсё лудзіш. Ты вопытны гулец, у цябе свая тактыка гульні такая,  што  нават я захапляюся, якая ў цябе  гульнёвая дысцыпліна.  Так што  не параўноўвай сябе ні з кім, тым больш з вини- здаецца гульня пачынаецца або заканчваецца 🙂 . Вопыту ў азартных гульнях у нас больш чым  у пятачкоў,  таму што выбіраем надзейнае казіно, гуляем пераважна толькі на свае сродкі, кантралюем свой прайграш, выйграваем колькі хочам і сыходзім, гуляем цвярозымі і ў добрым настроі . Мы з гадамі навучыліся рэальна ацэньваць свой шанец, кантралюем свой прайграш і выйгрыш, пазбягаем узяць крэдыт або пазыку, каб  адаграцца. Карацей пазбягаем  неапраўданых рызык .  Шмат чаго мы робім у азартных гульнях і хто-то скажа, што старэем, але я скажу пра сябе, што вопыт прыходзіць з гадамі. Галоўнае я дакладна і вызначана  ведаю, навошта  іду ў казіно.   Усім удачнай гульні. 

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 262
Публікацыі
31 874
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
spartack, 13 March 2021
Калі ў цябе аматарскі падыход да гульні і да азарту, то ў тс маленкі. Костя, колькі я цябе ведаю, ты ўсё ладыш. Ты вопытны гульцоў, у цябе свая тактыка гульні такая, што нават я захапляюся, якая ў цябе гульнявая дысцыпліна. Так што не параўноўвай сябе ні зь кім, тым больш з вини – здаецца, гул [...]

Прывітаю цябе, дарагі! Ты маеш рацыю, але… Але ў мяне сапраўды падчас гульні няма мэты выйграць. А як толькі яна зʼяўляецца, гэта адзін з прыкмет, што хутка будзе зліўная гульня… Таму і трэба праяўляць падвышаную сабранасць і дысцыпліну, інакш азарт завалодае і будзе 100% зліў. А што датычыць гульнявога вопыту, то ў цябе яго ну проста дзяці куды, ) Калі ты ўжо ўсю гуляў у казіно, “мая” толькі пачынала разумець гульню… Фарту нам усім і ўзаемаразумення!

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 370
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27.03.2015
thee4, 13 March 2021
Прывітаю цябе, дарагі! Ты маеш рацыю, але… Але ў мяне сапраўды падчас гульні няма мэты выйграць. І як толькі яна з’явіцца, гэта адзін з прыкметаў, што хутка будзе зліўная гульня… Таму трэба праяўляць павышаную сабранасць і дысцыпліну, іначай азарт захопіць і будзе 100% зліў. А што тычыцца гуль [...]

У мяне таксама няма мэты выйграць. Той, хто ў казіно прыйшоў выйграць, ужо прайграў. Азарт – гэта, мабыць, адна з самых супярэчлівых рыс чалавечай натуры. Мне жыць без азарту сумна і нецікава, без яго не дасягнеш сур’ёзных поспехаў нідзе. У маладосці я не кіраваў азартам і былі сумныя следствы ў мяне. З гадамі я навучыўся той самай дысцыпліне, якая мяне ратуе.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 262
Публікацыі
31 874
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
spartack, 13 March 2021
У мяне таксама няма мэты выйграць. Той, хто ў казіно прыйшоў выйграць, ужо прайграў. Азарт – гэта, напэўна, адна з самых супярэчлівых рысаў чалавечай натуры. мне жыць без азарту сумна і нецікава, без яго не дасягнеш сур’ёзных поспехаў нідзе. У маладосці я не кіраваў азартам і былі сумныя наст [...]

Згодзен на ўсе 100… За першы год гульні ў онлайне зразумеў гэта, тады моцна шторміла… Пачаў абмяжоўваць суму дэпa і прыйшоў да высновы, што яна не павінна быць больш за 30$ за раз. Потым перайшоў на “дзясятку” – так і кручэй яе, а часам і менш, калі ў слоты (гульня на зацэп). Пачаў запісваць казіно і які дэп і якая дэльта, калі плюсавая – то там і гуляў далей, але… Але не кожны дзень, а толькі праз тыдзень, часам месяц. Пасля трох “заходаў” у казіно, калі была адмоўная дэльта (хаця б за адну сесію), то забываў пра гэта казіно і ішоў у іншае. Так эмпірычна і вызначыў для сябе шэраг казіно, дзе і гуляю дагэтуль. Там у мяне тыпу “фартовы акк”, ды і казіно або БК нармальныя і ніколі не было праблем з вывадам. Калі не браць наземкі. А чыста онлайн – то за восем год гульні маю плюсавую дэльту, і яна як бы “пастаянная” 300$ з невялікім хвосцікам. Калі б мне заплацілі ўсе казіно, дзе выйграў, а не тыя, што кінулі з выйгрышам, то было б каля 1оооS. Але гэта такія выдаткі гэмблы.

PS. Маё любімае – гэта рулетка, і вялікай розніцы як бы не бачу, за якім сталом гуляць – за “еўрапейскім” ці “амерыканскім”, галоўнае, каб дылер быў “не крываручны”. А калі гуляць у маляваную, то, вядома, з КЧ і з генерацыяй спінаў 30- 100 наперад. І, вядома, ўбіў сабе ў мазгі, што ніколі не трэба адыгрывацца ў казіно, выдзеліў суму на гульню, а там “як карта ляжыць”. Ніякай трагедыі не адчуваю, калі быў не мой дзень, будуць і іншыя дні, больш фартовыя, што ці. Вось такое “прыгодзілася”)

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
5
Публікацыі
383
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
04.12.2015
win888, 9 March 2021
Іграю ў анлайн-казіно 4 гады. У плюсе ў 60 казіно. Да гульні стаўлюся не як да забавы, а як да шансу зарабіць. Стоп – згодзен з правілам, што казіно нельга перайграць! Але калі разабрацца, як большасць гульцоў гуляе, то можна ўбачыць сур’ёзныя памылкі, якія часта прыводзяць да прайгрышу. Прост [...]

Пакуль ты раіш, да цябе яшчэ быў такі, як зарэгістраваўся ты, гадоў шэсць таму – адматаваў, гэтаму чалавеку тут роўных не было.!

@pavelfredooc

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Novice
Ранг
1
Рэпутацыя
2
Публікацыі
15
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
29.12.2021

Дзякуй, на старце выдатныя парады!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 262
Публікацыі
31 874
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015

Шэсць простых правілаў жыцця, якія зробяць вас больш паспяховым чалавекам

Думайце як мага шырэй, чакайце толькі лепшага, будзьце смелымі і добрымі. Гэтыя і іншыя правілы жыцця дапамогуць вам стаць паспяховым ва ўсім – ад бізнесу да азартных гульняў.

Шмат хто блытае поспех з удачай. І хоць адно не выключае іншага, усё ж гэта зусім розныя рэчы. Можна разлічваць на ўдачу і праз яе ісці да поспеху. І ў выпадку адсутнасці ўдачы застацца ні з чым.

А можна ствараць усе ўмовы для поспеху – набыць матывацыю, крытычнае мысленне, навыкі і вопыт – і тады дабіцца поспеху незалежна ад таго, у якой ступені ўдача на вашым баку (хаця яна, вядома, ніколі не перашкодзіць).

Ключавыя фактары, якія дазваляюць вам дасягнуць большай паспяховасці ў любых пачынаннях, уключаючы бізнес, хобі, стаўкі на спорт і азартныя гульні. Памятайце, што трэба мысліць маштабна, чакаць толькі лепшага, мець мужнасць сустракаць любыя выпрабаванні і, найперш, быць добрым.

Сканцэнтруйце высілкі на тым, што сапраўды важна

Выдзяляйце час і энергію ўсюды, дзе гэта неабходна, каб ні адна з важных сфер, асабістых ці прафесійных, не была пакінута без увагі.

Выконвайце заданні і даручэнні і ўпарта працуйце над пераадоленнем перашкод, канцэнтруючыся на тым, што вы можаце атрымаць, вывучыць і палепшыць, каб жыццё і бізнес праходзілі больш лёгка.

Складвайце спісы спраў, якія неабходна зрабіць, з пазначэннем чаканняў ад іх выканання і тэрмінаў завяршэння. Сканцэнтруйце свае намаганні на тым, што найбольш важна для агульнай карціны, а не на тым, што тэрмінова трэба зрабіць. Тэрміновасць народжвае іррацыянальны розум.

Дайце гэтым элементам улягчыся, а самі сканцэнтруйцеся на тым, што вы можаце кантраляваць.

Выбірайце магчымасці, а не праблемы

У праблем ёсць рашэнні. Калі вы падыходзіце да праблем з пункту гледжання рашэння, гэта ўцягвае творчы працэс вывучэння і распрацоўкі альтэрнатыўных маршрутаў замест таго, каб заставацца ў фальшывых перакананнях пра тое, чаму гэта немагчыма зрабіць.

Калі вы не можаце знайсці рашэнне, адкрыйце свае думкі іншым, папрасіце іх падзяліцца сваімі ідэямі і прапановамі.

Калі вы фокусіруецеся на рашэннях праблем, вы вучыцеся цярпець няўдачы і адаптавацца, сыходзячы ад падыходу «выправіць і не справіцца».

Кантралюйце сябе

Для росту асабістай сілы выкарыстоўвайце матывацыйнае мысленне, якое заключаецца ў пастаянным кантролі, ацэнцы і карэкціроўцы ўласнай працы, стаўлення і перакананняў. Гэта дазволіць не паддавацца самаздавальненню і працягваць адпавядаць высокім стандартам. У першую чаргу тым, якія вы ўстанаўліваеце сабе самі.

Кіруйце сваім часам

Каб дасягаць поспеху ў тых пачынаннях, якія для вас сапраўды важныя, прааналізуйце, на што вы траціце большую частку свайго часу. Выконваеце вы спачатку самыя важныя задачы ці звычайна займаецеся дробнымі, стомнымі справамі, якія здаюцца больш тэрміновымі?

Засяроджанасць на дробных, тэрміновых задачах адцягвае вас ад больш важных мэтаў, якія патрабуюць вашай увагі. Сканцэнтруйцеся на самым важным і працуйце далей. Калі вы шануеце свой час і час іншых людзей, вы і ўсе вакол вас будуць працаваць па значна больш высокіх стандартах.

Бярыце на сябе адказнасць

Што б ні адбывалася ў вашым жыцці ці кар’еры, лепшы шлях да развіцця вашай асабістай сілы – гэта прыняцце адказнасці за вынікі, як пазітыўныя, так і адмоўныя, якія ўзнікаюць у выніку вашых намаганняў.

Калі вы робіце памылку, разглядайце яе як вопыт самаадукацыі і вызначыце, што трэба змяніць, каб вы і вашы намаганні сталі больш эфектыўнымі.

Прыняцце адказнасці дазваляе вам быць гнуткім і мяняць свой падыход. Сіла заключаецца ў разуменні таго, што памылкі даюць вам больш, чым адбіраюць у вас. Менавіта з памылак нараджаюцца новыя напрамкі.

Паспрабуйце быць добрым

Няма большай каштоўнасці для чалавека, чым простая сіла дабраты. Добра не значыць, што вы павінны ўсім саступаць.

Дабрыня, накіраваная на поспех, – гэта дабрыня, здольная з вытанчанасцю перадаваць добрыя і дрэнныя навіны. Дабрыня, накіраваная на павышэнне стандартаў, – гэта дабрыня, якая дае зваротную сувязь, а не крытыкуе. Дабрыня, якая натхняе на ўпартую працу, – гэта дабрыня, якая бачыць магчымасці, а не праблемы.

Будзьце добрымі. Будзьце добрыя да сябе і да людзей, з якімі вы працуеце і для якіх вы працуеце. Стварыце вакол сябе такую эмацыйную атмасферу, якая будзе заразлівай, прывабнай і спрыяльнай для ўсіх, каму выпала шчасце быць яе часткай. Дабрыня прывядзе вас да поспеху далей, чым любое іншае чалавечае якасць.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...