Парады плюсавага гульца
Правілы, стратэгіі і метады гульні
|
9 March 2021
ад
win888
|
66 Адказаў
|
3,880 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ну калі ўлічваць скрыны абагачэння са стаўкай 0.40 -0.60 капеек, гэта безумоўна поспех, пытанняў больш не маю)
Ты не все скрины мож глядзеў спецыяльна для цябе![]()
![]()
![]()
А калі яшчэ ўлічыць, што там і селектар, дык пытанняў яшчэ менш. )))
Акрамя Селектора ніякія казіно не бачыш)))
Якраз бачу. Бо ведаю, што і хто з сябе ўяўляе.
Часам лепш маўчаць – і здавацца ідыётам, чым загаварыць і развеяць усе сумневы… Чым быць плюсавым гульцом. А ў маленькіх стаўках і ляжыць частка стратэгіі для плюсавой гульні!
Нават не ведаю, быццам бы ў чымсьці можна згадзіцца, але ў мяне бывае так, што рабячы 2-3 дэпазіты пры невялікіх стаўках нават бонусаў у слотах не бачу. Шмат што залежыць ад удачы, хутчэй за ўсё табе проста вельмі шанцуе
Я даже спорить далее не стану. Тот кто играет прекрасно поймёт о чём речь.
Сумнення няма
Аўтар, ад крутылок па 80 капеек за спін – можна імпатэнцыю зарабіць.
Ага і не толькі аўтар
Не ў абразу, калі што. Без вялікіх стаўкаў не сарвеш вялікі куш… або абанкруцішся.
Згодзен але ў усіх гульцоў розныя фінансавыя магчымасці.
Тс дзе ты раней быў? Лет так 30 таму, ведаючы гэтыя парады, зараз быў бы мільярдэрам 🙂 Я ахінею ад слова «заработок», калі ідзе размова пра казіно. Зарабіць можна там, дзе ёсць уклад працы, грошай, інтэлекту, уменняў і іншых магчымасцей. І заработак павінен прыносіць нейкую пастаянную суму сабе ў кішэню. У казіно ж гаворка можа ісці пра выйгрыш, яны так і пішуць – вы выйгралі! Большасць людзей жа не назавуць заробкам латарэю! А тут нават калі вам і дасць 1-2 разы выйграць, то ў доўгай перспектыве ты ўсё роўна будзеш у прайгрышы! Ну, сам падумай, пра чыю кішэню клапоцяцца ўладальнікі казіно? Ці думаеш, што яны так дурныя, каб дазваляць камусьці ў іх пастаянна харчавацца? Там наняты такія спецыялісты, што цябе скруцяць як ліпку ў два ліхтары, тады можа супакоішся. У казіно выйграць можна. Але зарабляць ужо нельга. Таму я да гульні ў казіно ўжо шмат гадоў стаўлюся як да забаўкі: ёсць вольныя грошы – іду ў казіно, а там як карта ляжа. Выіграў – зняў, купіў сабе і родным смачнасцяў і далей у вольны час іду гуляць у казіно ці туды, дзе можна адчуць азарт. Тс не абманвай сябе і тых навічкоў, якія прачытаюць твой бред. Поспехаў у гульні і благоразумя, болей фарту, не заігрывайся, а то станеш мільярдэрам пасля мяне 🙂. Удачы.
Не буду спрачацца
Я асабіста веру табе. Але ты пакуль гуляеш зусім няшмат, усяго некалькі годзікаў і пакуль Бог цябе беражэ, шанец табе пакуль усміхаецца і ты сам па ходу асцярожны гульцом, дэпнуў у казіно штуку, падняў да дзесяці, здымаеш. У адным казіно па ходу доўга не гуляеш, што правільна робіш. Тут у нас ёсць гульцы, якія гуляюць на вялікія стаўкі і ёсць фартовыя. Але ніводзін з іх не скажа, што ў казіно ходзяць, каб зарабіць. У казіно ходзім для азарту, забаўкі, а там як фарт пакажа сябе. Я лудаман і шчыра табе напішу, што мне гэта падабаецца, таму не жаліюся, калі прайграў, ведаў, што казіно не дабрачынная арганізацыя. Да слова, форум тэматычны, дзе ёсць тэмы, звязаныя з онлайн казіно. Так што выдаляць тэму не трэба, кожны можа публікаваць тое, што думае пра азарт у казіно. Ты ходзіш у казіно, каб зарабіць, а іншыя для забаўкі. Я прачытаў тваю артыкулку і ўсміхнуўся, настрой падняўся, захацелася яшчэ больш лудзіць. Ну яшчэ малады ў гульні і дай Бог, каб фарту цябе не пакідаў. Паспяховай гульні ў казіно.
@win888 Не звяртай увагі)
Як абяцаў, паказваю 61-е казіно ў плюсе, якое выйграў учора. Праўда, пакуль чакаю вываду. Дарэчы, адмыл абарот дэпазіту на х3 з стратай 132 рублі. Выніковы +2100
„Будзь верны сабе, і ты будзеш няверны іншым.“
З нядаўняга абыграна казіно Booi +700 невялікі, але ў залік пойдзе, большы плюс ёсць у іншых казіно
Jvspin +27100 таксама з апошніх Дарэчы стараюся ўжо не гуляць у плюсавых казіно (навошта рабіць з плюсу мінус) выключэнне могуць быць казіно з промакодамі ад стрымераў
Тэма «Парады мінусавага гульца» была б, думаю, больш цікавая)) Ладна ўсім удачы!
Тэма “плюсовага гульца” паднятая правільна (асабліва для слотнікаў), але некаторыя пункты спрэчныя…
У кожнага розная “канстытуцыя”, адным падабаецца “манатоннасць” таму бʼюць адзін высокадысперсійны слот.) Іншым падабаецца “гуляць на кароткай” і часта мяняюць слоты… На мой погляд трэба выбіраць слоты не па дысперсіі, а тыя, што табе “пасміхнуліся”.
А што датычыць перамагчы як мага больш казіно, не так і шмат годных ліцэнзійных казіно з імем, якія плацяць… І што, калі там у плюсе, трэба пра гэта казіно забыцца?)
Не ведаю каму як і што,а для мяне казіно гэта толькі забава хоць у многіх казіно я ў плюсе сяджу і есць канечне ў мінусе.
У норме ў плюсе толькі ў Флінце там я каля 200к у плюсе і тым не скажу што мне вельмі шанцавала ведь гэты плюс атрымаўся за кошт турніраў і невялікіх выйгрышаў.Пакажу колькі турнікоў выцягнуў пагатоў каб мелі ўяўленне хаця я гульц маленькі гуляю ў асноўным 9-27 рублёў,рэдка калі са стаўкамі.
Што ты хочаш расказаць мне пра тое, што такое
праверка на трываласцьгульня ў казіно? Гэтыя парады пасуюць, на жаль, толькі навічкам, якія толькі пачалі гуляць. Людзі, якія катаюць па 10 і больш гадоў, выбач, канеш, але проста пасмяюцца над імі)У плюс гуляць можна дзе заўгодна, галоўнае гэта рабіць з розумам. А галоўнае правіла – ніколі не дэпаць свае бабкі) Тады нічога не прайграеш. У інтэрнэце на дадзены момант усё ж такі ёсць яшчэ мора халявы, хоць часы ўжо не тыя, калі былі кучы бяздэпаў з дзіцячымі вагерамі. Тым не менш, ёсць яшчэ шмат покеррумаў, казіно, букмекерскіх кантор (наведа нават тых стрымераў, якія пастаянна робяць розыгрышы або тэлеграм-каналы з розыгрышамі), дзе можна зарабіць халявныя бабкі.
Покерных фрыхаў стала не так ужо многа, але яны ёсць. Нават на тым жа PokerStars я, напрыклад, гуляю кожны дзень нахаляву, не ўкладаючы ні капейкі. Ёсць шмат акцый добрых, да якіх калі падысці з розумам – то можна таксама па крыху рубіць. Я не скажу, што гэтым ты многа зарабіш, але ў цяперашні момант, асабліва калі не хочаш укладваць свае, баксаў 200 у месяц рубіць можна на ізi, як кажуць. Ёсць форумы, як латест, якія плацяць бабкі за актыўнасць. Ёсць форумы, дзе кідаюць маленькую, а часам і прыстойную халяву.
Канеш, калі сядзець на жопе роўна і папрашайнічаць у асабістыя, як робяць тут некаторыя персанажы – грошы не зарабіш)