Памылкі (няўдачы) ў слотах (гульнявых аўтаматах)
Заносы ў казіно
|
9 April 2016
ад
Feya_Line
|
165 Адказаў
|
23,699 Праглядаў
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Як жа ён надакучыў так рабіць) Калі 3-4 вілда дае, то абавязкова х4-х5, а калі адзін, то трымай х100 з тузамі)
Абідна . У мяне ў банку 1000 калі заветны х1к выпадае ці ўвогуле пусто ці мінімальны дроп
У бананзу новую нават не гуляў, але чуў, што калі падае х1к бомба, то будзе 100% сыгроўка. Кому верыць хз)
Ды стаўка 5 руб…. але нешта мне ўсё роўна балюча) па 1 лініі калі што (х5к сарвалася)![]()
У Лудана ўчора на стрыме на купной два разы ўпала ў адной бонуске, але не сыграла і нават не акупілася.
І не кажы, “спачуваю”, які аблом на чацвёртым барабане… Дарэчы, а гэта была пакупная ці звычайная гульня?
Звычайны спін, відаць жа, што не бонус, круціў па 1 лініі.. Сумна што 5 жа ў лінію стаў, менавіта 4 зафаршмачыў пры тым так абідна, хаця лан я як часты крутальшчык эндорфіны такое бачу не ўпершыню
book of toro ELK, упершыню бачу такую колькасць мумій, на жаль не далі быка
Абідна досадна да ладна))) шмат такіх х выпадкаў)
Мужычка б па-ніжэй, ну хоць бонус даў) Дарэчы, бонуска х470 дала)
Booi даў 10 фрыспінаў на дэпазіт,Дэпазіт прайграў,фрыспіны адкруціў,пайшоў на бонусныя па слотах.
Заходжу ў плэйнго,туда-сюда,капеечкі,Rise of Merlin, на балансе 2 еўра застаецца,па стаўцы 9х2 =0.18 еўра лавлю бонус з рэтрыгерамі на х2000 гэта 360 еўра
Але максімальны вывад з бонусных х15 у Booi.😧
PS:Звычайна 10 фрыспінаў даюць 0.5-2 еўра.Але ў гэты раз 10 фрыспінаў на дэп накінулі 10 еўра.Таму змог вывесці 150 еўра,але 200 усё роўна знялі 😔
Ну не падла? 😀
У мяне ўвогуле тыдзень проста дзіка не шанцуе, я адзін такі?
@oopsant мда, сумна
Як звычайна ні кнігі, ні закрытай лініі)
@misha55
У мяне так у Зеўсе нічога не выпадае, калі выпадае то, канечне, аблом будзе
@misha55
Табе гэты слот такія іксоўкі дае?Гэта бонуска ці звычайны спін, стаўка? Толькі што гуляў у гэтым слоце, ледзь-ледзь злавіў бонуску дала 12$
Нагадалка, чаму аматик шлак. х15.5 з ретиргером у казанове)
Тыповая эндорфіна. Скрины не мае, проста смешна назіраць за неабстрэленымі эндофіновцамі)
А вы б білі?
@misha55 канешне не. ⛔ двойку толькі б біў.
@misha55
тут, канешне, facepalm – так рызыкаваць, усё разлічана на жаднасць, не далі ж 2 спецам
Ой🙈я вось не ведаю, як вы б’яце гэты эндорфін😖я максімум што магу – толькі двойку ўдарыць😁
Адзін-адзіны раз, калі я выпадкова туза ўдарыла і джокер быў))) а так – толькі двойку 🙈ўсё астатняе для мяне – вельмі вялікая рызыка😁а я ўвогуле не рызыкоўная🙃
@marusik94
Калі сума выйгрышу невялікая – тады рызыкую, практычна са ўсім да 10, а чым вышэй – тым, канешне, пасую
@marusik94 быў выпадак, калі са спіна дала 4500 і рызыкавая гульня, а там 2ка, і я знайшла 2ку😅 потым 3ка я перабіла – адгадайце, якая за лічба там была?)
@robingood
Вось там дакладна цуд-скрыпт: машына гуляе так, быццам якую ні выбярыш – усё роўна дасць менш
@vrodezdes супер прыз і супер гульня табе)3ку перабіў а там 2ка)гэта піпец.