Памылкі (няўдачы) ў слотах (гульнявых аўтаматах)
Заносы ў казіно
|
9 April 2016
ад
Feya_Line
|
165 Адказаў
|
23,663 Прагляду
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
![]()
Медыя ад удзельніка![]()
Медыя ад удзельнікаРазор шарк ўмее такое,мне таксама такіх бонусаў паставіў 6 штук.
Я ў яго гуляў , ад сілы пару раз ) вось такое выдаў , я і не заходзіў больш
хтосьці нахваляе, а ў мяне гэта самае мінусовае казі за паўгода гульні ў ім…
эх)
![]()
Медыя ад удзельнікаХот Фиеста у бонусе парадавала.Ну,думаю,па 40 руб. баланс падніме хоць крыху.
Ага,ні аднаго вайлда👿
па 1 лініі не паставіў)
![]()
Медыя ад удзельнікаХайп прыколваецца
Яшчэ адна шчодрасць ад крыптабоса
Ну ў іх у 50% выпадкаў такія бонусы, што і ў крыптабоссе, што ў анліме. Яны раней хоць давалі кожны тыдзень бездапазітны з адыгрышам за бонусныя, цяпер праз тыдзень даюць вось такое ж амаль нулявое, ды яшчэ і адыгрыш за свае грошы
![]()
Медыя ад удзельніка![]()
Медыя ад удзельнікаСлот Beat the Beast: Quetzalcoatl’s Trial, сабраў усе паляпшэнні, засталося яшчэ 4 спіны, але як звычайна, (Слова выдалена сістэмай), а не лініі, увесь тандэр у 4 спінах.
Самы няўдалы, напэўна, гэта па максімальнай стаўцы выпадкова круціць і ўсё страціць, усе грошы, і нічога не ўпала. А іншыя няўдачы можна падаць як чорную паласу: няўдалая дзень, не той слот, не тое казіно і няўдалае жыццё і навошта я ўвогуле нарадзіўся, хто-небудзь скажа, але казіно такая штука, што трэба хаця б трохі разважаць або лепш увогуле не гуляць
Нічога не зразумела, але вельмі цікава
Эх, абідна, ужо які раз так.
Як звычайна скрыпт пнгшны не дастаўляе па 1 лініі)
сацыялька, зноў праляцеў ,такі х20 першы раз дайшоў, усяго дало ў бонусе х600, у прызавыя не трапіў, абіда 😩
Выбіў топавую спінамі)
Мабыць астатні выйгрыш пайшоў тым, каму “цяжка”, па пілотцы відаць што гэта Bundeswehr)
Тандер зноў, рахунак у $
Ды пздц. бонуска бы каштавала амаль 9к, а ён дае 30р)
Так гэта што была “пакупная”, ну тады НЕМА словаў. Проста ах… ах… ах добра было б больш не трапляць у такі… “прасак”).