Падарункі на ваш рахунак залічваліся без магчымасці вываду
Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак
|
19 January 2023
ад
PavelFredooc
|
17 Адказаў
|
938 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
🔗
Ды сапраўдны, канешне, падарунак…
Навошта ўвогуле прапаноўваць бонусы, калі ў выніку яны не хочуць вывесці…
Проста заманухі што ці???
Думаюць, што не адыграеш, панясе і пачнеш бабло ўліваць…
М-да ўжо…
Цытата са скаргі “Калі я звярнуўся ў чат і паспрабаваў удакладніць, што гэта былі не фанты”, атрымліваецца казіно гэтаму недастрымера налічвала фанты і ён на іх гуляў 😂 Пры гэтым рэкламіраваў гэтую скрыпту, каб людзі там прайгралі без шанцаў на вяртанне. Няхай будзе кармай.
Стрымэры ідыёты. Самі выдаюцца, што гуляюць на фанцікі. а потым яшчэ і жаліюцца….
Суперска зліў усю стрымэрскую банду фантокрутаў.
Што і трэба было даказаць…
да гэта эпік))) ён нават не дацямляе, што напісаў і што адбываецца))) мля ну як так?
Калі ў каго-небудзь і былі сумневы, што адносна стримераў, то цяпер усім стала ясна і зразумела. Лепш бы гэты маўчаў, можа б і за разумнага прайшоў, а так…)
даўно ўсё з імі ясна))) проста чэл піша скаргу на форуме ,дзе ўсе гульцi або былыя гульцы(у тым ліку і адміны) просяць аб дапамозе/ тыпу хлопцы я вас доўгі час меў! дапамажыце мне паімець казіно)))
Мне ўспомніўся старажытны анекдот.
Як то адзін з “азабочаны” кажа… Мне прысніўся сон і ў мяне быў сэкс, а з кім? З жанчынай, мужчынам,… не. А з кім , Я і я!)
Адэкватным людзям і дагэтуль усё было ясна і зразумела, парадокс у тым, што за апошнія гады тры ні адзін стрымера, які гуляе на свае, не змог зарабіць на партнёрках, у лепшым выпадку год-два стрымiць на фанты нейкую скаміну, а потым ужо з гэтых даходаў спрабаваць самому як-небудзь раскруціцца, але гэта таксама не сенняшні дзень – мёртвая ідэя )))
Так многія чакаюць, што прыдумаюць “казіношнікі” для прыцягнення гульцоў у онлайн-казіно. Спачатку была рэклама выйгрышных стратэгій, потым выдача бездэпаў(часам нават без вагера, увогуле), потым з’явіліся стрымеры. Так што чакаемС навінак)
Так ужо прыдумалі , трэба рабіць шоу і ўцягваць у гэты працэс , адчыняй тэлегу любога фантокрута там усё аднолькавае , рэфкі ў перамешку з тачкамі . тэлкіии , модныя фоткі з астравоў і ў цэнтры ўсяго гэтага чамадан з наяўнымі )))))
Гэты “фонар” можа і быць, але…
Але яксьці ўсё менш і менш хочацца верыць у гэтую лабуду. Тым больш калі хто-небудзь сутыкаўся з гэтымі стрымерамі.)
існуе яшчэ варыянт раскруткі набраць доўгаў у партнёрцы і ўжо з іх стаць паспяховым..
але гэта калі калі пракачаная партнёрка , і то не ўсім даюць )
так таму што там сядзяць канчаныя, неадукаваныя людзі, адным словам – фантокруты