Падарунак ад PokerStars!
Бездэпазітны Покер
|
3 чэрвеня 2016 г.
ад
AydarKaribullin
|
67 Адказаў
|
8,376 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ну ўжо не бясплатна. Бо там бездзельнікаў будзе не 10к, а 100к
Стары код на жнівень AUG2016. Два білеты.
мяне здаецца у покерстарс такая ж бонусная палітыка як і ў гф,депал апошні раз у студзені ні адзін старкод не працуе
Гэтыя штомесячныя па ідэі павінны ў ўсіх працаваць.
не,гэты працуе,я на невере бачыў штукі 3-4,там білеты і кэш давалі,у мяне ні адзін не спрацаваў
у іх палітыка такая – не гуляеш паўгода+ даюць бездепы класныя, не гуляеш год+ увогуле амаль па 50 баксаў даюць. А калі гуляеш то ўвогуле нічога не даюць. Вось якая ў іх палітыка.
так і дзе мае 50 баксаў 😖
ну мне 30 давалі аднойчы )) потым яшчэ давалі і 30 і 20 і 5 і 10, і білеты. Але я ўсё прафукваў, акрамя 10 баксаў. Зашоў у пошту (на ак той не заходзіў) а там купа лістоў. А я пра ак дзяўчыны і забыў.
у мяне ёсць ак на сябра,там пару раз давалі па 10 білетаў спинго,выігрыш перакладаў на свой і здымаў)
ну мне 30 кешам давалі. потым кеш+ білеты, там білеты. там па-рознаму
там аднаму богу вядомы гэты алгарытм, па якім яны налічваюць, дасылаюць гэтыя коды.
У чарговы раз нагадваю ўсім покераманам, што сёння турніры на старкоинсы.
Заходзім па гэтай спасылцы https://www.pokerstarter.online/articles/WCOOP?utm_source=WCOOP2016newsletter&utm_medium=mail&utm_campaign=WCOOP2016 папярэдне аўтарызаваўшыся ў покерстартере і атрымліваем 5 білетаў School Pass
http://www.pokerstarter.online/articles/ept-live
5 білетаў на ept live bounty
Нагадваю ўсім аматарам, што сёння турніры на коинс. Прычым паколькі гэта апошнія ў месяцы, прызавы, як і належыць, павялічаны .
Нагадваю ўсім аматарам покера і старзаў у прыватнасці,што сёння фрыролы на Starcoins.
🙂 Таксама з сённяшняга дня
Асеннія фріроллы для сацсетак: вітаем восень!
Чым заняцца восенню? Калі за акном слізгаценне, імжа і зусім сумна. Вядома, гуляць у покер!
І нават калі ваш банкрол на нулі, мы даём шанец выправіць становішча – проста бярыце ўдзел у нашых Асенніх фріролах, і выйгравайце прызы!
РАСПІСАННЕ ТУРНІРАЎ
Асенні фрірол для сацсетак №1
ID – 1695660481
Дата: 15 кастрычніка
Час: 20:05 МСК
Прызавы фонд: $500, на працягу 30 хвілін гульні – магчымасць зрабіць рэбай і аддон $0,5
Удзел: бясплатна
Удзельнікі: жыхары краін СНД і Балтыі
Пазняя рэгістрацыя: 5 мін
УВАГА! Пароль будзе апублікаваны ў сацсетках за 20 хвілін да старту турніру.
Асенні фрірол для сацсетак №2
ID – 1695660482
Дата: 19 кастрычніка
Прызавы фонд: $500, на працягу 30 хвілін гульні – магчымасць зрабіць рэбай і аддон $0,5
Асенні фрірол для сацсетак №3
ID – 1695660483
Дата: 22 кастрычніка