Падарунак ад PokerStars!
Бездэпазітны Покер
|
3 чэрвеня 2016 г.
ад
AydarKaribullin
|
67 Адказаў
|
8,374 Прагляду
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Усё паставіў, увёў код, але ўжо хвілін 10 нічога не адбываецца, не піша, што ён не адабраны і грошай няма (
у мяне таксама так было, праз пару дзён запрацавала
Пріслалі кароч 3 білеты на апгрейд фрыху, а код пакуль так і завісае, уводзіш, а выніку няма
У сэнсе ў Spin & Go па пяць ?
не, там турнір так і называецца алгрейд
Я ўсё ж схіляюся да таго, што спін-энд-гоу. Бо турык жа ў пэўныя дні. Па суботах, здаецца.
не гэта менавіта турык прычым там ужо тысяч 15 тэл вісіць)))
Та куды тут спрачацца. Захоча сам адпіша.
Я ў выніку заліў усё. Як толькі іду ў МТТ, усё роўна і невялікі плюс. Як толькі надакучыць то я ў кэш і там тапкі 🙂 Ужо стопяцсот раз так было 🙂
так, у мяне такі ж білет, а сапп адказаў, што бабло даюць толькі тым, каму прыйшоў ліст, тыпу чакайце, магчыма і вам прыйдзе
Так а як ты сабе ўяўляеш за 10 хвілін, як ён піша, адыграць турык з 15 000 тэл ?
па-мойму, ён не гэта меў на ўвазе)))
Не забывайце хлопчыкі і дзяўчынкі, а таксама іх бацькі , што сёння турніры на StarsCoins. У залежнасці ад узроўню яны розныя.
Хачу ўсім нагадаць , што сёння турніры на StarsCoins. Усім удачы за сталамі.
танунах маладзец. Кожны тыдзень нагадае) калі б не ён, я б заўсёды забываў!!!!
Ну а можа нехта занясе….. Потым фрыху тут устроіць……. Бачыш, мэта-то мэркантыльная 🙂
кароч мне так і не далі (
А ў падтрымку не пісаў ?
Нагадаю ўсім аматарам покера і старзаў у прыватнасці,што сёння фрыролы на Starcoins. У бронзы турнір у 19 – 00 па МСК (рэга ўжо адкрыта), па астатніх не ў курсе.
шкада што я магу паставіць табе толькі 1 лайк за паведамленне( мінусы для вуловы пакідаю) дзякуй. зноў нагадаў.
Зноўку 🙂
Нагадваю ўсім аматарам покера і старзаў у прыватнасці, што сёння фрыролы на Starcoins. У бронзы турнір у 19 – 00 па МСК.
У чарговы раз 🙂
Нагадваю ўсім аматарам покера і старзоў у прыватнасці,што сёння фрыролы на Starcoins. У бронзы турнір у 19 – 00 па МСК.
дрэнна, што нават бронзы на старсе даўно няма
А што так бывае ? Ці гэта не мінімалка ?
можа туплю, здавалася што гэта наступная пасля мінімалкі
гэта спачатку даецца, але ўваход у турнір туды 7 старкоінс,