Новыя блакіроўкі РУ банкаў, справаздачы і факты
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
4 June 2025
ад
dvk12
|
494 Адказу
|
8,712 Праглядаў
|
11 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@dvk12 а з озона хутка атрымалася вярнуць свае грошы?
@dikayakunica яны хоць і пішуць, што да 40 дзён, але мяне заблакавалі ў пятніцу, а ў іх пазначана, што пераводы з заблакаваных акаўнтаў робяцца толькі ў рабочыя дні, чакаў суботу і нядзелю, а ў панядзелак ужо атрымаў перавод, але там было няшмат – каля 7 тысяч рублёў усяго.
@dvk12 ты забраў сваё, віншую, скажу як дзед: не гуляй і не будзе праблем, хоць цяжка я сам… але не пра гэта. Добра, што хутка, пашанцавала. Усім, у каго былі такія праблемы, вырашалася за 2 тыдні.
@hawk у аднаго было роўна 30 дзён, але гэта зусім іншая гісторыя) яшчэ ў аднаго было 44 але там ён сам дурэнь
@ginger777я так зразумеў, што закон уступіў у сілу 1-га чысла, і яны пачалі правяраць увесь квартал, так што чакаем
@dvk12
так гэта не парады, якія ў галаву прыйшлі, проста людзі гуляюць, выводзяць і ім не блакіруюць і яны думаюць, што гэта з-за таго, што ёсць выдаткі па картках. гэта, напэўна, мае долю праўды, але ўсё ж гэта больш сістэмная памылка выжыўшага, а сапраўдных алгарытмаў не ведае ніхто, апроч распрацоўшчыкаў у ЦБ
Ля і ў нас такое паціху,правяраюць усе рахункі бк,хто не аплачвае крэдыты,аліменты блакуюць рахункі поўны піздец.
@dvk12там бяруць за месяц, здаецца можна толькі 100к
@inkgra84 жах наконт аддачы – трэба зрабіць паўзу, паглядзім чым скончыцца
Я ўвогуле думаю, што ўжо хутка ўсе будзем праз абменнік крыпты рабіць. Наяўныя памяняў на крыпту, заліў і вывад таксама, але, на жаль, яны пакуль працуюць ад вялікіх сум, ну калі знізяць сумы, то нам туды дарога)
@lopata999 Судзячы па тым, як адбываецца працэс пакарання, хутчэй за ўсё так і будуць якіясьці новыя абмежаванні дадаваць штогод, пры гэтым нейкая частка людзей адваліцца. Кароче нічога новага, сістэмы дзірачныя як сіта, спосабы задэпіць знойдзем – або праз каго, наяўка, я ўжо нават перастаў хвалявацца, тупа цяпер калі трэба нешта перакінуць, адразу праз дропаў раблю.
Страшная тэма, я часам атрымліваю падазроныя пераводы ад іншых асоб, пакуль нібыта не блакавалі, але баюся, што хутка і да нас дабралася.
Кажуць, там у Падатковай ёсць аўтаматычная сістэма, ці нешта такое, і нібыта яна адразу блакуе такія рэчы.
@preeti у мяне за гэта нават юмани заблакавалі кашалёк і растаргавалі дагавор у аднабаковым парадку, без права абмеркавання…
@ykpon4er ёмаё, нават так цікава, ці маюць значэнне сумы, ці тут важны сам факт таго, што пераклад падазроны.
Грошы зараз па мінімуме трымаю на картах па 3-5 тысяч ляжыць, толькі плачу за таксі, жрачку і якіясь дробныя рэчы тыпу тэлефона, камуналку і падаткаў. Крыпту можа 1-2 аперацыі на тыдзень, паглядзім колькі цяпер праержыцца і што мне там павесяць.
Тэлефанаваў у Сбер, даведацца чаму людзям не атрымліваецца перавесці па нумары па СБП, па нумары карты перакладаецца, але там камісія. Карацей, размаўляючы з падтрымкай нічога не дабіўся, акрамя «ідіце ў банк, куды пасылаеце», я кажу ў мяне ад родных, ніхто не можа адправіць на 3 банкі са Сбера і мне ў любым выпадку трэба ісці ў мае банкі і даведацца чаму я ў вас значуся як махляр, калі іншыя банкі як альфа, тынк даюць перавесці без праблем. Мне сказалі так, ідзіце ў свае банкі і даведвайцеся.
@dvk12 нарм логіка т.е. з комсой па нумары карты можна (ну тыпа махляр бабла шмат), а без комсы па СБП нельга🤣 канчаныя уроды
Раней не звяртала ўвагі , але аказваецца ў гарадах ёсць канторы , якія мяняюць крыпту на наяўныя , проста ў офісе , вось альтэрнатыва картам ……
@luda010676 Так, у буйных гарадах іх вельмі многа, гэтыя мянялы на дзікіх умовах міняюць часам, у нас у СПб знайсці каб менш 300к мяняў, складана, інакш курс вельмі дрэнны яны даюць.
Хацелася б пачуць, як у ўсіх справы? Якія новыя банкі адляцелі.
Пакуль нічога новага. Застаўся толькі озон, астатнія блакноты
Думаю, трэба імкнуцца не перакладаць сабе адным плацяжом або некалькімі (то таксама нежадана – мне Сбер заблакаваў карту з-за частых пераводаў дропамі па 1000 р) больш за 100000 рублёў. І пажадана не вышэй за гэтую суму ў месяц з адной карты, той жа Сбер прыгадзіўся да мяне з-за пераводаў на суму 110000 за месяц.
@valera57
Наконт сумы ў 100к не факт, я год таму перакладаў за 5 дзён 250к – па 50 у суткі на Сбер выводзіў з крыпты, было ўсё норм.
@oopsant Паспрабаваць разблакіраваць усё роўна можна, кідаць ім усе скрыншоты і чэкі з асабістага кабінета дзе крипту купляў-прадаваў, напрыклад.
Салют. Я таксама райф уляцеў з тым жа лістом
@valera57мяне Альфа-Банк за 70 тысяч перакладу ў месяц , такім бредам яны ўжо займаюцца