Новыя блакіроўкі РУ банкаў, справаздачы і факты
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
4 June 2025
ад
dvk12
|
494 Адказу
|
8,707 Праглядаў
|
11 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@endo0 мне здаецца, не важна, што Віза, а не Мір. У мяне іншы банк, але Віза адляцела ў блок вельмі хутка.
Можа быць дапаможа ад хуткай блакіроўкі, калі аформіць Карту UnionPay.
@dvk12
А самы першы банк райф адляцеў? потым астатнія тры сталі адлятаць пасля яго? (то-бок ты нават аперацый па іх не праводзіў, яны проста сталі закрываць рахункі і ўсё)
Мне за абмен крыпты ўсе карты блакавалі
@slon975 На пачатку месяца Райф, паколькі пераклады і абмен крыпты трэба было працягваць рабіць, давялося ўсё на озон перакінуць, а там у мяне ўжо быў размова з падтрымкай, што мне недаўга застанецца, 16-га чысла озон, відаць, заблакавалі, паспрабаваў пасля гэтага мой апошні кашалёк юмани, але тут яны імгненна заблакавалі, вышэй можаш жа чытаць, я прама ўсё расказваю, што ў мяне блакуюць.
@dvk12 маленькія банкі блакуюць хутчэй за буйныя)
пасля блакіроўкі карты, чым параіце карыстацца?
У мяне ўвогуле, можна сказаць, карт не засталося ((( як далей жыць, вось пытанне
Канец эпохі шаленых грошай і казіно ўсё сыдзе ў падполле яшчэ глыбей. Адзінае, што можа нас выратаваць гэта крыпта і офф абмены або нешта новае .
А крыпту праз што будзеш купляць?)
@rustem777102 Рабі на дропаў у анлайн-банках і ўсё, дадзеныя каштуюць тры капейкі ў даркнэце, вялікія сумы не трымай, абнал адразу ….
@jerixlex Добрае пытанне, з часам нешта ўсё ж з’явіцца
чым лепш карыстацца піастрай ці крыптай?
@mihail666 адкажу вось так
але ў прынцыпе, крыпта бяспечней, канешне
@dvk12, піастрэ зусім не давяраю, вельмі крыва выглядае
@andrey_777 Я многа пра Альфу чуў, канешне, але быў гатовы ў выпадку чаго ў іх карту адкрыць, так бы мовіць, як варыянт запасны яны ў галаве фігуравалі. Але гэта проста нейкі пекла. Пры гэтым у саміх рэклама такая яркая, такая “даверлівая” Ага…
@romaska
дурніца, блакуюць і ніхто не ведае алгарытму блакавання
10кк озон абарот на цупіс папаўненне/вывады. Тут справа не ў цупісе.
Усе так ахвотна звальваюць на банкі, але ніхто не кажа, што ўсё гэта робіцца па ўказцы ЦБ РФ. Сберу не выгадна трымаць кліентам каго-небудзь Васю, які кожны дзень перакладае грошы працэсарам і атрымлівае ад такіх жа. Банку прасцей цябе заблакаваць, чым атрымаць нагоняй ад ЦБ і “патэнцыйна” пазбацца ліцэнзіі. Гульня ў казіно цяпер мае рызыкі. Купля крыпты, прамыя пераклады ў казік або атрымліванне грошай ад казіка – гэта патэнцыйны ФЗ 115, яшчэ і ў дадатак можна схапіць ФЗ 161 і тады давядзецца даказваць, што ты не ашуканец.
У апошні час увогуле страшна грошы на пластыку трымаць. То інтэрнэт адключаць, то блок прызлятае, гайкі падкручваюць як могуць з усіх бакоў.
Страшныя часы насталі таварышы лудоманы(
Галоўнае рабіць не толькі пераклады , але і разбавляць плацяжы пакупкамі ў пятёрочке , магнитах і г.д. , тэлефон папаўняць , за інтэрнэт і г.д. , я так раблю , пакуль блакіровак не было , хіба што на замежныя карты паставілі блакіроўку , тбанк
@misterrobot не дапамагаюць гэтыя пакупкі, аплата тэлефонаў, і ўсе х жыццёва неабходных рэчаў.
Вышэй напісалі, хз што за алгарытмы і чаму яны блакіруюць цябе, а не Пецю, у якога больш абарот ад казіно
@jerixlex Варыянт толькі абменнікі, Ну либо карты іншых країн усё ж .
У нас тут увогуле па ўсім горадзе інтэрнэт адключылі. Так што гэта яшчэ не самае надзённае пытанне )
@hgsdtv Я таксама не зразумею, вось гэтыя парады, якія першыя ў галаву прыйшлі, калі рэальную сітуацыю не ведаеш і нават не сустракаўся з ёй, судзячы па тым, што напісалі. У мяне на райфе, купа пакупак, кешбэк штомесяц за пакупкі ад 1 да 5 тыс., плаціў за інтэрнэт, тэл., падаткі за хату і яшчэ розная херня і аднекуль адляцела так жа, як і заўсёды, ніхто пра гэтыя пакупкі нават і не ўзгадаў.