Новыя блакіроўкі РУ банкаў, справаздачы і факты
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
4 June 2025
ад
dvk12
|
494 Адказу
|
8,675 Праглядаў
|
11 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@gans2115 таксама вострая праблема з картамі. Нядаўна знайшоў такую не вельмі вядомую біржу – AlfaBit. Завожу туды рублі, яны выдаюць QR-код і гэта праходзіць як пакупка, вяртанне грошай у крэдытную арганізацыю. Рублі на біржы, прама там убудаваны сэрвіс, мяняю на крыпту (usdt), курс выгаднейшы чым купляць праз P2P і бяспечней, ты нібыта робіш пакупку ў краме. Пры аплаце па qr-кодзе з 8000 руб камісія 140, курс usdt там на сёння 77-78. Далей з гэтай біржы закідваю на свой крыптакашалёк. Даволі добрае рашэнне ў цяперашніх умовах.
@inkgra84
Гэта спачатку ўвогуле быў абменнік, на БЧ яго можаш знайсці. Потым зрабілі як кашалёк тыпу алтына. З яго можна аплачваць пакупкі, ЖКГ, штрафы і нават за мяжой можна аплачваць. Цяпер ужо пачалі патроху пад біржу каштаць, але многія паслугі біржавыя недаступныя і пазначаны як будуць “скора”.
@misha55 п.с. адна з першых кантор, хто закупкай каментараў займаўся на бестчендже, калі я спытаў у прыват на БЧ, чаму гэта адбываецца, мне сказалі паглянуць і нібы ўсё, далей ігнар. Асабіста ў іх мяняў крыпту, не памятаю ў якім годзе, і заўсёды мянялі вельмі адмоўна – доўга, мутарна і курсы не з самых лепшых, таму трымаўся б падалей ад іхніх праектаў.
@dvk12
Там на самой справе шмат такіх абменнікаў.
Заўсёды карыстаюся 3-5 праверанымі, але часам чамусьці правяраю новыя. З апошніх, дзе мне ізнасілілі мозг, гэта Lord, CyberMoney, Fasterix, ніколі імі не карыстайся. Гэта проста п**дзец. У Fasterix яшчэ нейкі зумер мне ў тг пісаў. Шкада, перапіску выдаліў, ён там напісаў гэтым слэнгам “А нічо той факт” ахах
У Lord увогуле псіханнуў, адмовіўся ад абмену і сказаў вярніце крыпту. Ну хоць вярнулі без праблем.
@gans2115 з піастраў на яе выводзіў ці крыптаабменнікі розныя?
@babay29
Так ужо няма розніцы, адкуль ты выводзіў, мяняў і г.д.
Табе нават сваяк або прыяцель можа перавесці 20-30к, і табе павешаюць 115, пакуль не дакажаш. Я сам з гэтым неаднойчы сутыкаўся.
@misha55 у мяне ў 24 годзе першая банкавая карта адляцела, вельмі шмат купляў крыпту на біржах праз п2п. Не змог растлумачыць банку, куды я гоніў грошы. А вось тут (Alfabit) зручна менавіта тое, што я плачу-купляю па qr-кодзе, у банка пытанняў не ўзнікне.
Калі хто ў курсе, падкажыце, дзе яшчэ такое ёсць, я проста ў абменніках не разбіраюся як вы)), заўсёды праз біржы па п2п купляў. Але цяпер п2п вельмі рызыкоўна!
@babay29 так, з піастры канешне. Ну, на самой справе ўжо вельмі шмат гадоў ёй…
@inkgra84
Вось яшчэ непаганы сэрвіс – вайтбёрд, таксама легальна праз РБ, але падаткі прыйдзецца плаціць.
Сёння заблакіравалі Ozon на дропа, але гэта, канешне, прыкол, за 1 перавод на 3650 рублёў, прычым не я пераводзіў, а мне перавялі, месячны аб’ём 109 тысяч, за мінулы нават 60 не было, пакупкі на Ozon былі, прыкладна 10-15к у месяц, калі ўжо да такога дакапаліся, то шляпу здымаю, хутка за 5-10 рублёў перавод будуць мазгі кампасціраваць.
@dvk12 да гэтага ўсё ідзе!!
@dvk12 P2P памёр… Рана ці позна ўсім прыйдзе 115 фз ці яшчэ горш – 161…
@dvk12 у мяне Ozon грымнуўся з-за Bybit, прадаў крыпту, і злавіў больш за 10 пераводаў ад Джамшутаў, вывесці далі і закрылі рахунак.
@lemonad83 Дзядзька, хутка як пры сацыялізме мяняць будзем і выводзіць на ашчадныя кніжкі, з верифам нашых рож на касе збера. Ды і гэта забароняць і забаняць)
@staryydrug так, бро, усё горш і горш, хутка, падобна, толькі праз МАХ будзем дэпаць, Якубовічу на “Поле Цудаў”…
АЛЕ, ёсць прыкол, год таму мне за крыпту закрылі ОЗОН банк, цяпер змог нанова адкрыць Ozon Bank, без усялякіх пытанняў, пфф ну і навошта?
@dvk12 чуў такое, але з банкам Т-Банк. Цікава, чаму так працуе. Верыфікацыю праз Госуслуги праходзіў?
@lemonad83 Ну ўжо пісаў у гэтай тэме нібыта, што карт ужо жывых няма ў мяне, акрамя Тінькова, на якім крэдыт вісіць. Вось пра Макс ты прама ў кропку напісаў, я аж урэзаўся трохі))
P.S Нукос, ты задзяўбаў флудзіць, форум немагчыма чытаць. Прыдзі ў сябе.