Новыя блакіроўкі РУ банкаў, справаздачы і факты
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
4 June 2025
ад
dvk12
|
494 Адказу
|
8,675 Праглядаў
|
11 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@dvk12 цалкам правільна, будзем у касу хадзіць, наяўку здымаць)
@dvk12 зусім правільна, будзем у касу хадзіць, наяўку здымаць)
@dvk12 абсалютна верна, будзем у касу хадзіць, наяўку здымаць)
@dvk12 цалкам правільна, будзем у касу хадзіць, наяўныя здымаць)
@md1nosaur крыпта – наша ўсё, цяпер у любым гарадку ўжо амаль змяняюць на наяўныя, увогуле картамі ўжо не карыстаюся.
@aleksandr1337133 канешне, цяпер крыпта ў прыярытэце.
@aleksandr1337133 та і пакуль што) ўзяць і аб’явяць абменнікі незаконнымі, потым дакажы, што ты не вярблюд… Але гэта крайнасці, пакуль радуемся)
@aleksandr1337133 толькі крыпта і застаецца, надакучылі блокіроўкі
@aleksandr1337133 Крыпту, судзячы па ўсім, таксама хутка пачнуць кантраляваць.
Крымінальная адказнасць за арганізацыю абмену крыптавалюты: у РФ хочуць дадаць новы артыкул у УК РФ 171.7
Але пакуль яшчэ абвясцілі крыптаноў па-за законам)
@dimagrig Для камфорту ў выніку з крыпты усё роўна давядзецца пераводзіць на карты(
А як думаеце, гэтыя крыптаабменнікі, калі іх папросяць, адпаведныя органы перададуць інфу пра тое, колькі грошай і калі вы атрымлівалі і прадавалі? Яны ж пры першым абмене патрабуюць пашпарт і адпаведна ўсе наступныя, я ўпэўнены, таксама фіксуюць.
@dron1k_rzn канешне зліюць і ўсе кашалькі, куды ты адпраўляў і атрымліваў, яны ўсю гэту інфу для гэтага і збіраюць.
@dron1k_rzn Крыпта – гэта ананімна, казалі яны)
Мдаа, зусім сумна, канешне, спачатку чебурнет, цяпер яшчэ гэта
Як жыць-то…
dvk12 гэта вы словілі на райфайзен банке №115-ФЗ называецца «Аб супрацьдзеянні легалізацыі (адмыванню) даходаў, атрымленых злачынным шляхам, і фінансаванню тэрарызму»
Я таксама словіў, у мяне ўжо ў озон банку рахункі закрылі, втб таксама словіў – рахункі закрыты, совкомбанк тое самае, і альфа таксама капец. Гэта таму што з казікоў грошы паступаюць, або ж крыпта.
Знайшоў спосаб абыходу кошалёк Алтын называецца, туды выводзіш з казікоў, потым куды заўгодна на карты не блакіруюць, бо Алтын прашарэны, так увогуле зроблена так, быццам ты пераводзіш сам сабе,
і сістэма банка не можа зразумець, калі хто не ведае – карыстайцеся кашальком Алтын, праблем няма.
@mixail1982 добрая тэма, трэба ўзяць на заметку.
@mixail1982 гэта ўжо як месяц вядома, але я нядаўна з алтын выводзіла на Генбанк і мне карту заблакавалі.
Хутка за кожны чх будуць блакіраваць карты, сумна
@mixail1982 дзякуй, што расказалі, я так зусім не ведаў, што адбываецца.
@mixail1982 пацьвярджаю. Алтын цудоўна дапамагае тым, у каго праблемы з ФЗ.
@anutka89 у РФ працуе ?
Пачаў гуляць, калі праз банкаўскія карты хоць увесь бюджэт Латвіі можна было пракруціць без праблем) Цяпер вось маю 11 заблакаваных банкаў па 115 ФЗ, хз што рабіць, проста імі больш не карыстаюся, павывёў грошы і забыў, разблакаваць нерэальна, мне здаецца такое
вось мне таксама гэты момант не зразумелы, як яны так умудрыліся? Закон уступіў у сілу ў чэрвені, а прад’явілі вам за папярэднія перыяды? Вы задавалі гэтае пытанне?
Нядаўна і мне юмани карту закрылі, напісалі, што пераводы прыпынены, ну і пытанні задалі, напішыце куды і адкуль, я ўсё апісаў, пакуль цішыня, святы, відаць вынік будзе пасля іх.
Я імкнуўся больш за 10000 руб не трымаць на ёй і меў рацыю. Цяпер на балансе 6250 руб завісла. На самой справе чакаў, што гэта настане. Абарот прыкладна 200к у месяц.