Новыя блакіроўкі РУ банкаў, справаздачы і факты
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
4 June 2025
ад
dvk12
|
494 Адказу
|
8,692 Прагляду
|
11 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@h00ya аб куплі стандартнага вэрыфу
@zefir221025 ведаю) тут жа пытанне ў бяспецы, скажам так, каб чалавеку карту не заблакавалі ў момант. варыянтаў абмяняць грошы на крыпту вялізная колькасць
@h00ya ты якія біржы выкарыстоўваеш? я OKX і xrocket у тэлеграме. Цікава даведацца пра новыя п2п)
@zefir221025 да я цяпер рэдка крыптай у цэлым карыстаюся, раней Bybit юзаў, цяпер проста трымаю кашалёк для вывадаў і г.д., ёсць яшчэ біржа Crexsoft, вывады там шалёна доўгія, затое можна купіць крыпту на капейку (ад 100 р здаецца)
@h00ya зразумеў.Пра другі сайт чуў,для мяне 2-3 гадзіны трохі доўга для п2п, здзелкі максімум па 20-30 хвілін.На большае жадання не хапае 😂 😂
@zefir221025 так, канешне) у цэлым нават паўгадзіны як мука бывае) чакаеш чакаеш дэпа, паўгадзіны ідзе, за 5 хвілін зліваецца)
@h00ya дзе калі не сакрэт?
@daniil707ты пра што менавіта пытаешся?)
Самы надзейны крыптакашалёк для абмену USDT (TRC20) на рублі на любыя карты РФ без рызыкі блакіроўкі сродкаў!
Вывад як «самаму сабе» робіць пераводы надзейнымі!
Магчымасць абмену за адзін раз ад самай мінімальнай сумы да 400000 рублёў!
Важна перад абменамі прайсці абавязковую верыфікацыю!
Чат падтрымкі можа заўсёды прыйсці вам на дапамогу!
З дапамогай крыптакашалька можна нават аплаціць праезд таксісту простым пераказам яму на карту!
Спасылку дам у прыват!
тут знайшоў кошалёк адзін – fk walet не рэклама , ёсць крыпта многія вывады -, я хз але мне толькі Ton з крыпты падабаецца, вырашыў паглядзець як па вывадзе – вынік мінімалка на вывад 1 тон ок , камісія 1 тон – як гэта ўвогуле нармальна , ці як
Можа тут ёсць знаўцы
Падкажыце, як жыхару РФ зрабіць карту, якая будзе паўсюль працаваць? Раней, здаецца, рабілі ў КЗ, але цяпер лавочку закрылі
@oktan Не, для сеткі Тон увогуле характэрныя адныя з самых дробных камісій у сетцы, сярод крыптавалют. Таму 1 тон – гэта проста дофіга – часта такія кашалькі (fk walet, piastriks і г.д.) вельмі нерэнтабельна выкарыстоўваць для крыпты, бо яны бяруць значна вышэй за рынак.
Напрыклад у аднаго з самых папулярных крыптаботаў у тэлеграме ўмовы такія:
Камісіі ў прывязаных да сеткі Ton кашалькоў (напрыклад Tonkeeper) – яшчэ меншыя, часта:
Таму прасцей выкарыстоўваць вывад адразу ў крыпце і прадаваць p2p, чым дадаткова выкарыстоўваць пракладку ў выглядзе кашалька. Тым болей, што зараз у многіх праектаў з’явіліся вывады і дэпазіты ў тонах.
@datty цупис кашалёк
@didi88.І Юмани таксама працуе не дрэнна )і прыставы не бачаць яго )і Озон таксама прыставы не накладаюць арышт)
@akop591 пра Озон не згодны. Мяне блакавалі.
@akop591 З Юмани згодзен, прыставы пакуль не дабраліся, а вось Озон амаль адразу адляцеў. Магчыма ўсё залежыць ад прыстава, бо ведаю людзей, у якіх і Юмани ў арышце.
@hawk Ну, ад ляноты прыстаў. Там нейкія озон рахункі, тыпа не блакуюць, але. Я такога не знайшоў. 401/402 і г.д., тыпу таго
@didi88 у мяне блакавалі Ozon. За аўташтрафы. Пасля аплаты,хутка знялі)
@didi88 да і Юмани таксама блакуюць , мне два гады таму яшчэ заблакавалі)
@manitu з юмані згодзен
@manitu шмат дробных плацяжоў прыходзіла або проста вялікія сумы? хацелася б пабольш даведацца, каб юманя даўжэй пражыла
@babay29 выкарыстоўваў толькі для казіно , выводзіў з піастры і казікаў , і депы з яе .. сумы 3-5 -10 к депы ..выводы можа пару тройку раз па сотцы былі нічога звышестеcвенного.. заблакавалі менавіта за частыя пераводы депы ..
@babay29 так, для кза бмани не падыходзіць адназначна
Маё сбер заблакавалі, было шмат вывадаў з маленькімі сумамі
Нядаўна на байбите на му…ка нарваўся, прадаваў я крыпту на 50к, дамовіліся на 2 пераклады, гэты м.. ак зрабіў 8 перакладаў, праз некалькі гадзін адляцеў озон банк па 115 арт.