Новыя блакіроўкі РУ банкаў, справаздачы і факты
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
4 June 2025
ад
dvk12
|
494 Адказу
|
8,695 Праглядаў
|
11 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@robingood у тэлеграм-боце за 12 баксаў
@svetlana_anat а так можна было?)Цікава аднак.
@ingibordadapkuna.У ОТП у мяне таксама засталіся на карце грошы і яны не пераклалі (гэта самы жахлівы Банк у Расіі
@m4x0n1 Патрэбна зваротная сувязь, таварышы
@svetlana_anat потым акаўнт з балансам адабяруць.Не надзейная схема
@ingibordadapkuna спытаюць, скам ці праект, ім не прынцыпова куды ты перакладаеш грошы.Главнае,что бы яны былі чыстыя
@robingood на свой страх і рызыку рабіла.Ёсць магчымасць таго,што скрадуць аккаунт з балансам
я купляла, таму што на РФ пашпарт не прымаюць верыфікацыю
@svetlana_anat а зразумеў.
@svetlana_anat канешне трохі страшнавата купляць, 200% верагоднасць, што могуць кінуць. Ну абышлося, у наступны раз больш асцярожна.
@robingood раней пачкамі прадавалі верифы, пасля 2023 года чамусьці не прадаюць так актыўна, ды і даражэй сталі
Ну што ж, мой першы вопыт з 115-ФЗ, самае цікавае, што якіх-небудзь вялікіх вывадаў і папаўнення не было, прасілі прадаставіць дакументы пра паходжанне і рух сродкаў са ўсіх банкаў, даведкі пра даходы, спецыяльна рабіў дэпазіт і выводзіў на розныя карты, нельга сказаць, што гэта якая-небудзь вялікая страта, але непрыемна, спрабаваць аднавіць нават не буду, бо не бачу ў гэтым патрэбы
Хлопцы, падкажыце, ці банкі вешаюць блакіроўкі толькі пры паступленні сродкаў, ці, калі толькі дэпазіты ў адну калітку, то таксама можа прыляцець? І колькі часу праходзіць ад сумніўнага для банка пераводу да блоку? Больш дакладна, калі перастаў карыстацца банкам для казіно, то праз нейкі час (тыдзень/месяц/90 дзён/…) можна зразумець, што рахунак не чапалі? Ці можа прыляцець без тэрміну даўнасці?
@vavilov дакладнай статыстыкі няма. Калі актыўна ўносіш дэпазіты хаця б па 5к у дзень, то банк можа задаваць пытанні. Што да блакіроўкі – думаю, да месяца.
@m4x0n1 гэта цяпер пастаянна, калі прымаў з казіно, то такое з верагоднасцю 100% адбываецца, але могуць, вядома, і да звычайных аперацый дакапaцца – тыпу пераклады сябрам, калі пастаянна робіш.
@dvk12 Я разумею, што праз крыпту цяпер лепш дэпаць і выводзіць, але тады пытанне: як атрымаць крыпту і не заблакаваць новую карту пры куплі і вывадзе крыпты на карту?
@m4x0n1 вывадзіць у наяўныя. знайдзі сябра/абменнік, хто табе наяўнымі выдасць, а потым ужо буду думаць, як будзеш траціць.
Ды крыпта зараз, канешне, выратоўвае
@m4x0n1 выводзь паступова і па трохі. Умоўна 3-5к у суткі
@artem2801 не кажы-ка.Вельмі добры спосаб вываду грошай
@slawabebroy Зразумеў, дзякуй за інфу
@daniil707 прадаюць яшчэ як) толькі месца продажу памянялі)
@m4x0n1 на любой біржы з верыфікацыяй купляеш крыпту, і па ідэі не павінны блакаваць, калі біржа «белая»
@h00ya і цэны сталі ў 4 разы даражэй
@h00ya ёсць біржы і без верифа,якие спакойна даюць купіць крыпту