Новыя блакіроўкі РУ банкаў, справаздачы і факты
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
4 June 2025
ад
dvk12
|
494 Адказу
|
8,675 Праглядаў
|
11 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У мяне праблемы з картамі пачаліся на пачатку 25-га года, прычым не з-за вывадаў з казіно (я на карты не вывожу), а з-за абменаў на Бестчендже, у рандомных абменніках не вялікіх сум. У выніку на сённяшні дзень я пазбавіўся Сбера, Россельхоза і Альфы і засталася толькі тынькоффская карта ў мяне, якую не баняць, бо там яшчэ ёсць астатак крэдыту, і я нагла проста на яе мяняю раз у месяц крэдытны плацёж на тым жа Бестчендже. Яе не забаняць, бо ведаюць, што плаціць ніхто не будзе тады, але гэта часовае рашэнне. Я яшчэ знішчыў амаль усе карты жонкі па той жа схеме і зразумеў, што з абменамі на карты ў гэтай краіне пара канчаць, а то ў адзін цудоўны дзень і камуналку не змагу заплаціць, і давядзецца на пошту ісьці, як у старыя часы, стаяць з бабкамі ў чэргах.
Цяпер мяняю толькі на наяўныя. Назапашваю 1000 USDT, мінімалка для майго абменніка. Абменнік вылічвае 3 тысячы наяўных за дастаўку мне ў вёску і ў той жа дзень прывозіць грошы кур’ер. Іншых бяспечных варыянтаў няма ў нашай краіне.
Парады пра карту Байбіта, якую вы праз KZ і косьцілі запхнулі ў РФ не пішыце, яна тут зусім не працуе, праверыў.
@staryydrugпа якім курсе на наяўныя мяняеш, ну дапусцім 1000юсдт, колькі ў рублях даюць?
@lemonad83 Ну вось, на той недзелі мяняў 1000 роўна, пасля таго як вывёў той занос у ПНГ (скрын ты бачыў). Курс быў 77.21 за даляр, мінус 3 к за дастаўку. 74 тысячы даехалі да мяне. Мяне задавальняе.
@staryydrug на якім абменніку мяняеш на наяўку? калі не сакрэт
@staryydrug даволі нармальны курс, я па 80 прадаваў на байбіце.
@akop591 Озон адлятае толькі так. Сапраўды, залежыць ад прыстаў. Асабліва рвівыя рассылаюць блакіроўкі ўсюды, дзе можна.
@loud няма ніякага сакрэту. Абменнік Флаймани. Па-англійску flymoney
@lemonad83 галоўнае, каб потым не пабеглі заяву пісаць, што бабкі скрадзены шахраямі. У рот ногі гэтаму p2p, па-мойму. Стрэмная тэма ў наш час.
@staryydrug цалкам згодзен з табой, буду сачыць, што ў маім горадзе з абналам.
За 4 гады, што я выплачваў па арыштах – не адляцеў толькі цупис, усе астатнія з кожным новым ИЛ – адляталі на раз-два, з некаторых я дагэтуль не магу зняць даўгі (ПСБ, Ак Барс).
Таму цяпер ад прыстаў толькі крипта ды піастра 🙂
Хто раскажа, у каго такое ўжо прыходзіла? Гэта што за амністыя такая? Хачу нагадаць, у мяне 161 вісеў на Сберы.
@dvk12 Відаць, ужо ўсіх заблакавалі, засталіся адны пенсіянеры, таму вырашылі абвясціць амністыю.☺
@reddog123 шчыра табе скажу, Сбер самы папулярны банк у РФ, там яшчэ вельмі шмат людзей, у мяне ўсе сваякі – у ўсіх Сбер, праўда рабочы, калі браць максімальнае асяроддзе, то амаль ні ў каго па 115 або 161 няма ў мяне сярод знаёмых, я адзін такі непутны.
@dvk12 Ды я проста жартую. У мяне самога таксама Сбер і Альфа, і ў усіх знаёмых Сбер ёсць.
Рэбята, хто ў курсе, такое пытанне: банкі зараз блакіруюць нават калі табе проста перавялі грошы 5 тысяч, нават чуў пра такое. А калі, дапусцім, мне аплаціў Яндэкс сетка РСЯ 50 тысяч, мяне банк таксама заблакуе ці як?
@dvk12
У 26 годзе ўжо некалькі разоў прыкапваліся па “белых” перакладах (не казіно і не крыпта). Усё праз чат падтрымкі вырашалі, хоць спачатку трымалі варыянт ехаць у офіс і пацвярджаць пераклады.
Відаць, і да цябе доля разважлівасці дайшла і яны вырашылі вярнуць кліента. Законы моцна ўзмацнілі, і некаторыя 115 ці 161 раскідвалі проста ўсім падрад. Хоць ты маме і тату перакладаеш, усё роўна абмежаванні па ФЗ прылятаюць.
Я ўвогуле не разумею, як людзі ў такіх рэаліях у казіно дэпуюць.
@oktan 100% не, гэта іх партнёры…..
Заводзілі б ужо казікі ў белую зону, і галава б не балела ў гульцоў, і падаткі якія-ніякія плюсам
@dvk12 у мяне была 161 на Сбер, я напісала заяву ў ЦБ і мне знялі. У мяне быў адзін плюс, я ні ў адной казе не свяціла Сбер, няма з яго дэпазітаў і вывадаў
@izuminka01 озон таксама бачаць. Мяне забанілі
@misha55 дэпаюць праз абменнікі, кашалькі дружалюбных краін. Пытанне цікавае, з 1 красавіка ўжасточаць кантроль за перакладамі, а то сваім родным пераклад на 100к заблакуюць, да высвятлення
@misha55 Прачытаў наш суверэнны паўночны інтэрнэт 2.0, коратка гэта як рассылка рэкламная, пры гэтым камусьці дадуць разблок, а хто‑небудзь так і будзе сядзець з гэтай блокіроўкай, мне па сутнасці гэты Сбер зараз увогуле па*** не ўпёрся, адзіны плюс – гэта тое, што банкамат пад акном.
А вось мае праблемы пачаліся восенню 2025 якраз з-за вывадаў выйгрышаў на карту і шматразовых дэпазітаў) банк папрасіў вялікую колькасць розных дакументаў, што пацвярджаюць даход і г.д.
цяпер я вырашыў не замарочвацца, а пачаць карыстацца крыптаабменнікамі, але цяпер мяне спаткала іншая праблема – нічога выводзіць) выйгрышы зніклі да іншых ад мяне))
@dvk12 Чытаў навіну, што банкаматы таксама масава пачалі прыбіраць, спадзяюся, фэйк
@cristall гэта сапраўды так, большасці патрэбнае абслугоўванне, а як мы ведаем, кампаненты і ПО ўсё замежнае, плюс грошай у людзей стала менш, эканомія.