Новыя блакіроўкі РУ банкаў, справаздачы і факты
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
4 June 2025
ад
dvk12
|
494 Адказу
|
8,723 Прагляду
|
11 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@sharovoi13што такое “свае кантакты”? гэта тыя, што ў кніжцы кантактаў у тэлефоне ёсць?
@babay29
Ахаха трохі смешна, але так. Ну і плюс магу аплачваць сувязь, інтэрнэт і падобнае. Любы іншы перавод блакуюць на 24 гадзіны! З такой вось плашкай Мы заблакавалі перавод на 24 гадзіны для абароны ад магчымай махлярства. Калі вас вымушаюць перавесці грошы, або вы перайшлі па невядомай спасылцы, упэўніцеся, што гэта не ашуканства. Калі ўсё ў парадку, пера
@sharovoi13 Даааа , цудныя яны 🤣
@sharovoi13 а захаваць нумар калі перад пераводам, не спрабаваў?
@galy1959
Гэта вам смешна, а мне не зусім… Прыходзіцца выкручвацца і карыстацца карткамі 3-іх асоб. Але пры строгім выкананні лімітаў. Ну і гэта часовое рашэнне- у канчатковым выніку блакуюць і гэтыя карты. Увогуле ў дадзены момант самае аптымальнае рашэнне для дэпоў у казік – гэта, як ні круці, крыпта! Лепшага варыянту ў гэты момант практычна не існуе.
@babay29
Спрабаваў))) потым тэлефануюць з 900 і правяраюць пашпартныя дадзеныя і задаюць кучу пытанняў. А сваім кантактам магу любыя сумы перакладаць без усякіх праблем!
Ну ўвогуле вось прыкладна так гэта выглядае. Сумная на самай справе гісторыя(
@sharovoi13 Гэта тактааа!!!! толькі крыпта, павер, у ўсіх лудзікаў такія праблемы, тым больш калі дэпазіты і выплаты – вялікія сумы…
@babay29 У сэнсе: перад запускам прыкладання кантакт трэба ўвесці і захаваць у тэлефоннай кніжцы таго, каму збіраешся перакладаць? І праблем з перакладам праз СБП не будзе?
@sharovoi13 якраз зайшоў у тэму дзеля абмеркавання гэтага моманту. З пятніцы Тэлеграм актыўна блакуе пераводы з казіно, многія сутыкнуліся з праблемай, што сродкі заблакаваныя і што з гэтым рабіць незразумела. Сутыкаўся хто-небудзь з такой сітуацыяй?
@poteskinsergej7
Калі ты карыстаешся ўнутраным кашальком тэлегі, то так, там часта такая сітуацыя
Знайдзі там крыптабот, там нічога не блакуюць
Вось ужо каля 3 гадоў карыстаюся, праблем не было
@poteskinsergej7 Не-е-е-е, траст юзай😉, нафіг !гэты тг кашалёк 🤦♀️
@poteskinsergej7 А можа калі крыпта ўся рухнула, суткі ўсе кашалькі і біржы глючылі 🤦♀️, потым усё норм стала….
@olvlav дзякую за параду, трэба вывучыць пытанне. Але тут гаворка хутчэй пра іншае, як вярнуць сродкі якія застрялі і як доўга можа доўжыцца праверка. Я так разумею яны альбо прапануюць перанакіраваць іх на іншы адрас альбо вернуць адпраўніку
@galy1959 не, таму што спачатку прасілі чэкі і пацверджанні адкуль грошы, напісаў, што выйграў у покер і грошы з казіно, у выніку толкам нічога не сказалі, потым зачынілі кашалёк на аўдыт. І ў такой жа сітуацыі чалавек 10 дакладна, усе хто з гэтага казіка ў той дзень на ТГ выводзіў. І блакіроўкі працягваюцца дагэтуль.
p.s Я нават не ведаю, што такое траст)) спампаваў сабе байбит, ледзь не напарыўся на скам, у выніку псіхануў і з карты дэп зрабіў)
@amernmes
Не, не – перавод усё роўна заблакіруе, я ж вышэй пра гэта пісаў!
@poteskinsergej7
Спампуй сабе Траст! Выдатны і галоўнае надзейны кашалёк!
@poteskinsergej7 Trust Wallet , Выдатны кашалёк , без усякіх валокітаў , тыпу вэрыфікацыі і гэтак далей👌
з Сбербанка давялося перайсці на озон,заблякавалі гадзюкі.8 гадоў ім карыстаўся,а зараз 115 ФЗ дагануў мяне.
@galy1959.Трэба мець 5-6 банкаў і з розных дэпаць і выводзіць) Я ўжо год так дэпаю і праблем пакуль што няма )
Пара ўжо проста на крыпту перайсці і ў тысячу разоў прасцей будзе
у такіх сітуацыях трэба думаць пра грошы на рахунку.У РФ шмат банкаў
тиньков самый адэкватны банк,з такімі пытаннямі разбіраецца на раз-два
@zefir221025 озон быццам больш лаяльны да кліентаў
карыстаўся тынькой доўгі час, цяпер нядаўна за вывад 50к далі 115 фз, цяпер перайшоў на Озон, быццам пакуль карыстаюся – усё норм, не даюць фз