Новыя блакіроўкі РУ банкаў, справаздачы і факты
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
4 June 2025
ад
dvk12
|
494 Адказу
|
8,720 Праглядаў
|
11 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@ludimvplus Дзіўна, зусім нядаўна афармляў дэбетавую ў Маскве, увогуле нічога не прасілі.
@andrey_777 ну там вельмі замарочана, нават пераклад зрабіў, а рахунак ці карта ўжо мількнула дзесьці ўдалечыні, адразу замарожваюць пераклад і служба бяспекі хвілін 40 бубніць цябе, а ты сам у непаразуменні, ад чаго замарозка і толькі нервоз. У мяне нядаўна ў знаёмага карта дзесьці заззяла, так я пераклаў яму 20000 – у мяне замарожылі карту і пераклад і 30 хвілін пыталі, адкуль ведаю ўладальніка карты, у якіх адносінах і ці не з’яўляюся я ашуканцам. Карацей, за свае ж 40 хвілін нервозу палавіў🤣😉🤣
У мяне карту заблакавалі проста з-за таго што я ў 4 раніцы зайшоў у прыкладанне банка проста ор
@soskasally02 Які банк? Што ў падтрымцы сказалі? Дэпазіты праз яго робіце і прымаеце?
у мяне вельмі доўга па ўсіх картках вісеў 161фз, дзівосным чынам знялі. хаця да гэтага некалькі зваротаў у ЦБ кідаў, усё па барабану
@h00ya Так там быццам ЦБ нічога не вырашае, трэба менавіта ад імя банка адсылаць просьбу, т.е. калі цябе ў сбере заблакавалі, то пісаць у падтрымку сбера і прасіць, каб ЦБ прыбраў з спісу, ці я не правы?
@dvk12 можна яшчэ напісаць заяўленне, што картай будзеш карыстацца сам асабіста. Калі зноў пачнецца пракачка сродкаў – ужо моцна прыціснуць
Хутка будзем карыстацца толькі крыптай
У мяне Альфа запатрабавала пацвярджальныя дакументы, каму рабіліся пераклады грошай і на якой падставе, і адкуль паходжанне сродкаў. Мне за свае кроўна зарабленыя трэба адчитывацца, зараз, ага. Закрыла картку Альфы і адкрыла ў іншым банку
@alisa6261 Такая ж гісторыя была з Альфай, кінуў на іх. Але сёння прыйшла праверка ад Т-банка. Гэта цяпер будзе бясконцы круг па ўсіх банках. Я так зразумеў, калі ўжо ёсць у спісе падазроных, то пачнуць усе банкі праз нейкі час запытваць дакументы па 115ФЗ.
@alisa6261 Ну тэхнічна, калі адкрываеш рахунак усе гэтыя іх просьбы прапісаныя ў дагаворы, які падпісваеш, так што нічога яны не парушаюць.
@goldking Не, не пачнуць, табе проста 161 ўпаяць і заблочаць адразу ўсе банкі, якія магчыма.
@7irex адназначна 👍
@dvk12 гэта дакладна фігня што потым ім растлумачыш
@7irex гадзіну і крыпту ўжо жмуць не ўсе плацяжы праходзяць
@alisa6261 Так ва ўсіх буйных банках. Спачатку ўсе карысталіся тиньком, калі ён пачаў блочыць усім карты, то ўсе перайшлі на альфу. Зараз альфа таксама пачала блочыць і ўсе пайшлі на озон банк. Зараз озон пачаў блочыць)
@sergej22 у мяне пакуль такога не было
@7irex Цяпер кажуць, пад гэтыя задачы добра рокет падыходзіць
@poxos roketbank дачка ВТБ..так што таксама далёка і надоўга на ёй уедзеш
@damir59 не ведаў, дзякуй
@goldking ну паціху, да. Калі толькі чыста для сябе адкрыць чыстую без дэпазітаў у казіно і аперацый з крыптай.
Эх, і як цяпер грошы выводзіць і ўвогуле распараджацца імі незразумела
Я карыстаюся Авангардам, можа і табе дапаможа
@nyxxx Як і большасць: крыпту ў наяўныя, усё. Ужо гадоў два так раблю і праблем не маю
@valerkia
якім спосабам?
@valerkia Правільна кажаш, хутка піастра і карта лягуць, будзе толькі крыпта, пара ўжо пераходзіць на крыпту.
Можа карта будзе працаваць, але будзе праблемна для рускіх гульцоў.
Я сам з Кз, але не карыстаюся картай з 15-га года, карыстаўся з піастрай, але яна таксама памірае, самае правільнае рашэнне – крыпта. У крыпце ўжо больш за 10 гадоў.