Несапраўдны Бездэп ад Вулкана Неон
Абмеркаванне казіно з чорнага спісу
|
13 July 2017
ад
vadimkinzzz
|
30 Адказаў
|
5,246 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
З маёй боку дыялог завершаны…Я бачу, табе не дакажаш) ШКОДА
Што ты даказваць-то сабраўся?) Што Семеркі – гэта не Вулкан?) У Вулканоў назва вулкан, у Семеркаў назва Семеркі. Але скрыпт там адзін і той жа. Адмін паставіць каб еў, значыць будзе есьці, паставіць каб даваў – значыць будзе даваць. Вось і ўсё. Усе іх пад адну метлу і ўсіх іх у чорны спіс. А гуляць ці не – гэта справа кожнага.
Гэта як у гульнях, ёсць шутэры, тыпу кс, шл, бф і г.д. Увогуле яны называюцца шутэрамі. Ёсць стратэгіі, як эйдж оф міфолоджы і г.д. Яны называюцца стратэгіямі. Так і тут, ёсць казіно скрыптавыя, дзе адмін сам вырашае што і як, я іх называю пуканамі – у іх ўваходзяць Семеркі, хитгеймсы, іншыя Вулканы і г.д. Не разумею. Што ты даказаць хочаш. Што Семерка і Игровой – не такія пеканы як Вулкан, напрыклад? Усё тое ж самае, толькі назва іншая.
У вулканаідаў яшчэ ёсць адна фішка новая – вяртанне дэпазіту ў выпадку яго прайгрышу прама на кашалёк… Спрабаваў хто? адгукніся даўненак) На пошту часта прыходзіць. Цікава, ці тое ж гэта тупое кідалова ці хоць кропля хітрасці ўсё ж прысутнічае.
Мне таксама такое пісьмо прыйшло,маўляў рэгайся,бла бла,бездэпазітны бонус.У выніку атрымаў два бонусы на дэп 250 і 350% і паслаў іх нецэнзурна😟
усе гэтыя вулкан гранд,вулкан неон,адмірал888(дарэчы фрыдок на яго агляд кідаў,я нават депнуў з дурноты) і адмірал777,здаецца таксама ёсць,шляпа гэта поўная,лепш там увогуле не рэгістравацца