Несапраўдны Бездэп ад Вулкана Неон
Абмеркаванне казіно з чорнага спісу
|
13 July 2017
ад
vadimkinzzz
|
30 Адказаў
|
5,245 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Прыславі кароче ліст сёння з бездепам
Бездэпазітны бонус унутры – ігральны клуб Вулкан Неон!
Памятаеце тую хвалюючую атмасферу наземных клубаў? Гэта цудоўна, праўда? Нішто не параўнаецца з тым адчуваннем, калі выпадае бонусная гульня на вашым любімым апараце…
Вулкан Неон перанёс усё гэта ў анлайн. Тут вы знойдзеце палюбіўшыяся гульні: Book of Ra (кніжкі), Crazy Money (абезьянкі), Fruit Coctail (клубнічкі) і шмат іншага. Тут вас чакае менавіта тая атмасфера, па якой вы сумавалі.
Таксама адразу пасля рэгістрацыі мы падарым вам бездепазітны бонус да 5000 рублёў. Гэта рэальныя бясплатныя грошы, на якія вы можаце пачаць гульню, нават не папаўняючы свой рахунак.
Паспяшайцеся! Час падарунка абмежаваны!
Прыйшоў кажу дайце бездеп, а там нейкая латарэя і бездеп кароч не выпаў, я вось у лісце не бачу дзе што пра латарэю напісана ) сапорт усяляк адмаўляецца, адмазваецца як дзіва, выпадкова выдаліў перапіску хацеў павесіць )
Ну і як вы можаце бачыць казіно – галімы скрыпт і разводзілаўка ) спадзяюся ніхто не здагадаецца туды депнуць )
Мне таксама яго паслалі,але ў выніку нічога не далі.
па адной простай прычыне, што казіно разводзіць на дэп, а паколькі яны нае**ваюць на старце то лагічна што казіно нічога не выплачвае калі нават бездэп не даюць які абяцаюць за рэгу )
Паўнасцю з вамі згодная.
403 Забаронена )))
Я вырашыў іх памучыць, і замовіў званок віп-менеджарцы ) якой паведаміў радасную навіну пра тое, што запіліў іх у блэк-ліст ))) чот сёння настрой патраліць )
😁Яны даюць бездеп, але ён як заўсёды толькі што скончыўся…і яны могуць даць бон на деп..плюс на тэлефон спамяць страшна..тая ж кантора што і вулкан гранд..грошай там няма😎
як у такіх заведзеннях можна гуляць?🤬
я гэтым ўтыркам нумар свой паказаў і адразу з школы трейдараў бамбіць пачалі
Ну гэты бонус аналагічны таму, што вылажыў і Фэя)))) Хоць ён у грудзі стукаў, што гэта эксклюзіў…Робім высновы, спадары, уж не Фэіны гэта канторы
у яго, відаць, не хопіць сродкаў, а самае галоўнае – розуму такое замутаць
Усе бездэпы тут размешчаныя ад майго імя, гэта тыя бездэпы, пра якія ведае Пронін. У маім валоданні няма ніводнага нармальнага казіно.
Вось-вось. у гоўне не капаюся, а значыць і мюслей па гэтым поводу не маю.
Ну гэта ж МАДЭРАТАР… хоць я яму тады казаў, што бона няма, але…. стаў упірацца, што эксклюзіў! вось я і падумаў, што можа і яго)
Фея ты што ці????чаго так нікі мяняеш? шкераішся?
Я яшчэ раз напішу, усе бездепы і бонусы, якія я размяшчаю, гэта тыя бонусы, якія груба кажучы – Дае Прані́н – . Таму калі я пішу, што бонус або бездеп ёсць – значыць ён ёсць. Калі атрымаць яго не атрымалася ў цябе, гэта не значыць, што яго няма.
стары мой нік, хз чаму такі.
Блін….у жыцці не паверу, што Пронін падпісаўся на ПУРКАНЫ!!! або ты яго імем прыкрыўся? Раскажы?
Зайдзі на сайт, у пошуку ўвядзі Vulkan. На форуме, як і на сайце, поўна інфармацыі пра надзейныя казіно і пра ненадзейныя. Гэта інфармацыйны рэсурс. Інфармацыя ёсць пра ўсё і пра ўсе казіны.
Ладна…Прайшлі…Я проста заўсёды ведаў,што Пронін вораг усіх Пурканоў,а тут ты гониш інфу,справа нават не ў гэтым…проста ты сам туды “занясеш” Так што інфу выкладаць? Ты што Спонсар Вулкана) Не будзем больш разводзіць флуд,а то мне твой НЕОН папярэчыць гортані,я столькі не зараблю!
Усім удалыя спіны ў нармальных казінах
Так, бесяць такія “хітруны”. Нібыта калі ўжо ў казіно ўвойдзеш, то маўляў усё роўна дэпнеш. Ёсць зусім нахабныя, адразу кажуць, што бонуса і не было, а ёсць выкручваюцца. Але хоць схема працуе, паходу, у адзічных выпадках.)
мне не раз выводили бяздэп з пуканаў. Не скажу, што і да дзясяткаў бяздэпаў вёў, але ўсё ж такі выводзілі. Нічога страшнага ў бяздэпах у пуканаў няма. А дэпаць ці не туды – тут справа кожнага. Я, напрыклад, лічу, што Голдфішка – гэта гавно казіно, якое дурыць людзей, а Вулове (Слава, Леніну) падабаецца там гуляць. Таксама і ў ТТРа, мне там цалкам не шанцуе, а некаторыя лічаць, што 1xBet дурыць людзей, хоць мяне ні разу не кінулі і з выплатамі ў іх нармальна.
ПРУФЫ У СТУДЫЮ !!!!!
Вось у Сёмёрках або ў Игровом( таксама скрыпты) я з мінімальнага дэпазіту пад НГ 15 штук выйграў. Вывелі і ўсё нармальна. Таму пакан пукану розны. Той жа, напрыклад, ВаБанк. Выводзіць жа людзям. Хоць гаўно кантора.
Ты, бл**, параўнаў член з пальцам!!!! Ці табе самому не смешна стала!!! Семера хоць і скрыпт, але ўсё ж не Пупкан) Я не правы)))
Зараз я з маіх 7500 паведамленняў паспрабую знайсці той пукан, дзе давалі бездеп у 500 рублёў з максімальным вывадам у 1000.
А пакуль успомні пра ХитГейм, той жа скрыпт, але людзі выводзілі.
Я ўсе казіно накшталт Семера, ХитГейм і г.д. лічу пуканамі.
Так і хочацца табе мінусоў “налепіць” за ўсю гэтую чушь))) але ведаю, чым усё скончыцца.. Сам-то дзе лудзіш? У вулкан арыгінал або вулкан Расія?
Я табе яшчэ раз пішу, што для мяне хитгейм, семерка і вулкан ориджинал гэта адно і тое ж. назвы ў іх проста розныя.
Тое самае як ТТР ці Плейамо. без розніцы дзе гуляць. Калі і там і там акаўнты верыфікаваны. Сам я гуляў у семерках і игровом раней. Потым яшчэ ў дурмдоме гэтым, як яго назву забыў. штось з хаусом звязана. Цяпер толькі зрэдку ў 1хбет і яшчэ радзей у іншых казінах( ТТР, Плейамо, Еверум і т.д)