Найпрыгажэйшыя месцы планеты
Пагаворым пра жыццё
|
24 May 2018
ад
AydarKaribullin
|
244 Адказу
|
14,046 Праглядаў
|
9 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Уважней ) Злева ад алтара не ў прыдзеле, а на паўночнай частцы ) Дошкі стаяць )
О, у мяне гэтага дабра ў Падмаскоўі летам колькі хочаш і балотныя (шэрыя і зялёныя) і чорныя, пад нагамі шмыгаюць. Без чобатаў у лес ніяк
Ты так і не зразумеў пасыл. Ну і ладна )))
Ну я ж не тупы, зразумеў алегорыю. Але я ж казаў пра будоўнічыя лесы, а не пра запаведныя
,
Калі на тое пайшло, ты б пачаў спрачацца з гэтым мужыком? 😁
Эль-Нідо, Палаван, Філіпіны.
Маўрыкій.
Фатограф зняў на поўначы рэдкае прыроднае з’ява
На здымку запечатлены так званыя сонечныя слупы, якія былі заўважаны ў Мурманскай вобласці.
У Мурманскай вобласці ў Расіі фатограф Валянцін Жыганоў стаў сведкам даволі рэдкай прыроднай з’явы, якую запісаў на камеру. Здымак дэманструе так званыя сонечныя слупы над горадам Апатиты.
Па словах фатографа, ніколі раней яму такое ўбачыць не ўдавалася. Сонечныя слупы прадстаўляюць сабой вертыкальныя палосы святла, якія выразна бачныя на здымку.
Прама ілюстрацыя да нейкай кнігі ў жанры фантастыкі. А гэта ўсё на самой справе. Круць!
Так проста космас, такое б нажывую, я некаторы час жыў у Мурманску, там падобныя рэчы бываюць, такога святлення слупоў не назіраў, а вось паўночнае ззянне там вельмі яркае, калі б яшчэ відос з падобным быў, яно ж усё нібы плавае вельмі прыгожа.
Алтай. Гарная рака ў кветках багульніка.
Мыс Каменяк, Харватыя, Премантура. На фотцы ўдалi…. Венецыя. Ехаў. 230 км да Местра. А ніжэй уласна я. Та ж бухта, але камера колеры не перадае, тэлефонная )) Але на самой справе – усё як на верхнім фота
Казань, Расія
БАРСЕЛОНА, ІСПАНІЯ (КАТАЛОНІЯ)
Барса цудоўная. Але чаму фатаграфуюць толькі Ла Рамблу? і слуп Колумба? 😁 Там мноства іншых прыгожых вуліц. Фота, дарэчы, старая )) У Саграды купол дабудавалі яшчэ ў 2009 г. )
Ты гэта зараз з кім размаўляеш ? 😁
А як ты думаеш? ) Відавочна з аўтарам паста з фота Барсы )
Поста так. Але не фота 😁
Вось ) Іншая справа. Алімпійскі порт, від з Монжуіка, Трыумфальныя вароты… Хех, настальжы )
З вышыні птушынага палёту мой родны правінцыйны горад таксама выглядае прыгожа![]()
![]()
![]()
Ну раз на тое пайшло, вось мой родны горад. І ўвогуле начныя фоткі вельмі ўпрыгожваюць гарады. Прычым любыя )
Кауаі, Гаваі
( Кауаі – адзін з Гавайскіх астравоў, архіпелагу ў цэнтральнай частцы Ціхога акіяна. Яго часам называюць востравам-садам з прычыны вільготных трапічных лясоў, якія пакрываюць вялікую частку яго тэрыторыі. )
Карачаева-Чаркесія (Расія)
Замак Гогенцолерн, Германія