Найпрыгажэйшыя месцы планеты
Пагаворым пра жыццё
|
24 May 2018
ад
AydarKaribullin
|
244 Адказу
|
14,048 Праглядаў
|
9 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вось туды хачу, хаця б на дзеньок. Пасядзець вячэркам на беражку і тупа глядзець, ні пра што не думаючы, некалькі гадзін.
Чаго ж ты чакаеш? Бабос з PS вывеў, пакуй чамаданы і ў дарогу. Паштоўку не забудзь прыслаць…🤭
А мне прывезі магніцік 😁
Пашлю паштоўку …. летам …… з дачы. У нас там прыкладна такія ж пейзажы ….. калі дунуць, канечне 🤣
Ахахахаха абавязкова буду чакаць😁😄😄 Айдару магніцік не забудзь…🤭
Давай я табе лепш адразу халадзільнік Поштай Расіі адправлю 😁
Паглядзеў квіткі да Сіднэя. Знайшоў самы танны на сакавік, туды з двума перасадкамі і 27 гадзін, назад з адной 22 гадзіны = 74к.
Ну гэта па-божаму. На Кубу даражэй ))) Куба далёка Куба далёка Куба побач )))
Здарма смяешся, дарэчы. Дайдзе. Наша пошта супрацоўнічае. Мне вось такі, пліз
https://bistrotehnika.ru/p298960167-holodilnik-side-side.html?pclid=f5ecc-208ab-e4422&utm_source=priceru&utm_medium=cpc&utm_content=551453458&utm_campaign=429293616
Абманеш, напэўна. Не пашлеш 😎
І так. Каб папярэдзіць. Не разаб’ецца 😁
Май на ўвазе. Я сцяну ўжо па габарытах раздолбаў. Чакаю. ..
палова ляма, падумай, цалкам можа па швах разыходзіцца))
Не чакай ….., бо:
Жыву ў ім 😁
Выбіраю трэцяе: “я адныне і назаўжды” 😉
Які хітрук.
Ці холадна табе дзяўчына ? Ці холадна табе чырвоная ?
Халодна – не халодна. Хопіць нафіг Дзед Мароз на халадзільнік наводзіць сумленных грамадзян 😁
Я ? Падманваць ? Дзе ? Я прасіў магніцік. Ты кажаш а давай я табе халадзільнік пашлю. Думаю, а чаму б і не. Пашляй. А ты. А ты. Гад. 😁
О_о паштоўкі не патрэбныя, адрасік дачы чаркані…😁 Разам духнем😄😄
Мне асабіста спадабалася ў Харватыі, самая крайняя яе кропка… Па моры да Венецыі каля 70 км, па дарозе 250-280 км.
Мыс Каменьяк, запаведнік з цудоўным морам, пляжамі і флорай і фаунай. Горадок называецца Премантура (асталося ад рымлян, дарэчы ў Пуле ёсць калізей).
На машыне ехаў прыкладна 3 тыс. км. Прайшоў Польшчу, Беларусь, Славакію, Славенію, Венгрыю, Аўстрыю, Чэхію. Спыняўся ў Будапешце, вельмі прыгожы і ўтульны горад. Люблін у Польшчы спадабаўся (суткі быў там), Оломоуц (Чэхія) увогуле супер. Вена расчаравала…. Маленькі горад з вузкімі разбітымі дарогамі і кучай туркаў. Пасьля 23:00 выключаецца асвятленне…УВАГА ЛІБЕРАСТЫ – УСІХ ПАМЯТНІКАЎ архітэктуры. Таму мы, наіўныя масквічы, у поўнач не пафатаграфавалі нічога толкам 😁 У Бельведэры і Шэнбрунне спадабалася. Толькі стаянкі па 2,5 еўра за гадзіну – гэта разбаўленне.
Вось Каменьяк (фота не маё, на кампутары ёсць фоткі, потым магу скінуць пры жаданні)
Расія матушка😏
Так, кажуць, у Харватыю едуць адпачываць італьянцы, бо тая ж Адрыятыка, але танней.
Тэж спадабаўся Будапешт, хацеў бы яшчэ раз там пабываць. Спадабалася Браціслава, маленькая і ўтульная гістарычная частка горада.
І таксама не спадабалася Вена, холадная і дарагая. Але штрудзель і венская кава – норм.)
Не кажуць, а так і ёсць. Але не толькі італьянцы….там увесь інтэрнацыянал – аўстрыйцы, швейцарцы, чэха, немцы, славенцы і нават бачыў пару машын з Нарвегіі і Швецыі. Там усё ўтульна, нядорага і лепш чым у Лідо ды Езола як-небудзь. А я ехаў у Венецыю на машыне з Премантуры. Шлях – 280 км па тунэлях у асноўным і праз некаторыя гарады. Італія не ўразіла, завод за заводам і абсталяванасць горш чым у станіц Краснадарскага краю. Але ліберасты ўсё роўна аспрэчаць і скажуць, што Ібропа апора цывілізацыі 😁
Расія матушка нават не абмяркоўваецца !!! Такія тэрыторыі. Дзіўна было б, калі б іх не было. Расія проста па змаўчанні самая прыгожая краіна ў СВЕЦЕ !!!
P.S. Мабыць назву тэмы трэба змяніць )))
Россия матушка говоришь, Макс ) А тут кто-то был? ) Это село Горелец в Костромской области на 200 км ни одной живой деревни…. Я там провел почти месяц. На церкви (храм Троицы) козырек клал из кирпича, который жегся в 19 веке прямо там же… Вот это впечатления. Медведя встретил молодого в лесу, волки заходили, лисы, зайцы. На лошади сто лет не ездил, но там рассекал как казак.
Вот несколько фоток, что на телефоне остались. В компе больше есть, но пока не судьба.
На фотке леса видны, это мы вдвоем собирали с Костей который там живет уже 15 лет с семьей, этакий русич в косоворотке. Душа там отдыхает.
Шчыра? Лясоў не ўбачыў. У мяне бабуля жыве. Вёска Кукеева. Я там усё сваё дзяцінства правёў. Кожнае лета. Там расце лесны арэх, маліна. Бегаюць кабаны. Табунамі. Гадюкі паўзаюць. Шмелі памерам з май кулак і ўсякая падобная куета 😁
Па спасылцы карцінка. Для разумення… http://prntscr.com/mcxckf