Навагодні івэнт «Мемолаг Латеста 2026»
4LUCK 2026 Новы год
|
23 December 2025
ад
NataKaya
|
823 Адказу
|
12,097 Праглядаў
|
19 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@urbanjungle я цябе не чапаў і нават не згадаў, мінус ты за тое, што ты не задаволены. Ты ж выйграў у конкурсе, грошы не ўкладаў, яшчэ і не задаволены. Трэба радавацца таму, што ёсць і што даюць.
Або скажы так – стаміўся рабіць мемы, што твае нервы адышлі + час і г.д)
Нават не буду чытаць гэту кашу, скажу як Макс777: за сваё адкажу. Я ў цябе, @urbanjungle, рэальна расчараваўся – справа не ў трусах і … сэнс у тым, што твая апошняя скарга на казіно – твай шантаж. Ну, упіймалі цябе на абузе – ці прызнайся, ці скромна маўчы, але ніяк не грубіць, не хаміць і тым больш не займацца шантажом.. а будучы з сябе ..
@urbanjungle знімі крылы, у форумум не памяшчаешся і німб можна зняць, моцна б’е па вачах..
Мне яшчэ не налічылі нічога – ні прыза, ні кампенсацыі
@fiesta01 зайдзі ў бонусы,там знойдзеш. Тут вышэй пісаў,што налічылі на бонусны баланс,но тэму заспамілі і нічога не знайсці
у мяне дваццаткі таксама няма, ці ад мяне патрабуюцца якія-небудзь рухі яшчэ?
@ewgen99 я знайшоў гэтую інфармацыю але ў бонусах нічога няма
@misha55 Усе нарахаваныя бонусы застануцца ў атрымальнікаў, 20$ – гэта толькі прыемны бонус у дадатак, каб падняць настрой пераможцам, якія чакалі большага ад нашых прызоў. Мы стараемся для сваіх гульцоў і ўлічым заўвагі ў будучыні.
Што датычыць блакавання – часцей за ўсё для гульні верыфікацыя не патрабуецца, але бываюць сітуацыі, у якіх неабходна пацвердзіць сваю асобу. Адпраў свае дакументы на пацверджанне і акаунт хутка верыфікуюць, калі няма ніякіх парушэнняў.
@fiesta01 Раніцай бонус будзе на тваім акаўнце, не хвалюйся. Зараз яго насамрэч не залічылі. Пасля залічэння абавязкова паведамім, што бонус ужо ў цябе
@babay29 Ніякіх рухаў не трэба) Заўтра мы залічым гэты бонус і абавязкова апавесцім)
@jettongames
Гэта стандартны шаблон, што верыфікацыя не патрэбна, і я як звычайна трапіў у гэты крайні выпадак. Якое ж дзіўнае супадзенне.
Зрабілі рабавальніцкія ўмовы, па дзіўных супадзеннях абмяжоўваеце і патрабуеце верыфікацыю. Прыз ужо амаль прайграны, цудам атрымалася траціну аднавіць і вы яго нават не можаце вывесці)
Навошта мне праходзіць верыфікацыю? Калі я нават не гуляў у вас і працягваць не буду з такім стаўленнем. Таксама пакідаў негатыўную ацэнку асэсара, сёння толькі ўпэўніўся ў яе справядлівасці.
За некалькі гадоў удзельнічаў у розных івэнтах, і ў мемолагу, і ў гонцы скрыншотаў. Абсалютна ўсе казіно без праблем і хутка выводзілі, яшчэ і без вагераў з 5 слотамі.
Або аддайце гэты прыз, альбо пакіньце сабе гэтыя капейкі. Я нават морочыцца не буду.
@jettongames цікава, што за сітуацыя такая склалася? чаму яна не ў ўсіх здарылася?
не адпраўляй, а адпраўце, або да цябе таксама звяртацца “чокава, як сам?”
@jettongames я не толькі 20 даляраў я пра прызавыя
@babay29 100% падтрымліваю. Толькі здзівіўся такой фамільярнасці з боку прадстаўніка казіно.
Ну і як звычайна трохі сарказму:
Не, ты што. Зварочвацца на ты дазволена толькі прадстаўнікам казіно. Ты са свайго боку абавязаны звяртацца на Вы, пры гэтым пакланіцца, і пажадана яшчэ сагнуць або лізнуць, а то атрымаеш бан за невыразлівае стаўленне да прадстаўніка казіно 🙂
@babay29
Паходу чувак з пинко ў жетон перайшоў 😀
PS Пакуль жетон жлобіць 100 баксаў, топавая вавада 1.5к выводзіць за 7 хвілін.
Вучыцеся, топавае казіно з лімітамі 1к баксаў у віпаў)
@jettongames
Залічвайце, вельмі складана было адыгрываць у 5 слотаў, хоць і вейджар невялікі, але трэба пашыраць спіс гульняў. Заходзіш у кожную і нічога не гуляе, 3 бонускі злавіў у Клеапатры нават паловы не далі, а гэта 4 лапы, якія не так часта там выпадаюць. Потым у сабаках таксама злавіў 4 лапы, 40х бонускa))
Па выніку мала хто адаграў х3?
@vrodezdes табі нарахавалі??
@fiesta01
Яшчэ ўчора, Ленін адпісаў што ўсё налічана, зайшоў у бонусы ўсё на месцы)
@vrodezdes зразумела а кампенсацыю таксама далі?? Бо ў мяне ніводнага не было?!
А ты адыграў?
@fiesta01
Не, 20$ не давалі, па словах менеджэра павінны ўсім прызавым накінуць або толькі тым, каму не дайшло, незразумела.
Як сказаць – адыграў, застаўся пры сваіх, на рахунку былі сродкі а калі актываваў бонус, гуляць пачаў на свае сродкі. Калі б выводзіць тое, што было, то бонус згарэў бы.
@vrodezdes зразумеў, ну я чытаў ветку, што кампенсацыя будзе ўсім! Хто атрымаў прызавыя месцы
@fiesta01
Тады назіраем кідач ад жэтона, можа ў бліжэйшыя дні налічаць)
@vrodezdes Сёння неўзабаве налічаць усім пераможцам
@fiesta01 І вам таксама. Вы пазней за ўсіх скінулі свае дадзеныя Наталлі
@vyacheslavlenin зразумела) проста як папрасілі, так і скінуў)) ну так, з невялікай затрымкай, ну чакаем тады ))))