Наш фіт з Марго :)
Пагаворым пра жыццё
|
1 мая 2016 г.
ад
NevrosSsa
|
61 Адказ
|
3,661 Прагляд
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Прабач, калі ласка, я не хацеў закрануць твой унутраны свет. Чаму мне ў кагосьці пытацца, калі сам бачу, якая ты цудоўная дзяўчына. Ну паказжыся ўжо ва ўсіх пазах, засталося толькі станцаваць, слаба?
Спартак… ты хворы што ці?)))))
хаця…ШТО я пытаюся..)))
Дзякуй, падруга, а ты ўсё роўна цудоўная :4: .
Спартак, ты што, ужо троліш даму? Танцы-распранцы табе – давай, хадзі ў клуб, заплаці і будуць танцы, яна што, стрыптызёрка? Шчыра не разумею, нафіга троліць дзяўчыну і настойваць на пакажы/станцуй, калі бачыш, што ёй непрыемна гэта чытаць. Стварыцца ўражанне, што ты недаесены, без абід)))
Марго, не перабольшвай 😏 🙂
P.S. Галоўнае – што табе падабаецца, і ты ведаеш для чаго/каго і навошта гэта было зроблена. На меркаванне некаторых павінна быць пафіг 😏
Крис.. мне падабаецца, як спяваў Рома.. і як ты спяваеш))
пра што я і пісала.
і ты цудоўна ведаеш, як я рэагую на калкасці да мяне…)))) не магу міма прайсці
Шкада, што Марго не зразумела жарт. А так усё нармальна. Пяе яна не вельмі, але дзяўчына прыкольная. Маладзец, так трымаць ☺. Прашу прабачэння, ўсім каго зачапіў мой жарт. Марго для цябе :4: .
Вам трэці не патрэбны? ))))
А я карыстаюся кнопкай “ігнараваць” 🙂
калі будзеш ты, то было б крута)))
і шмат ты яе юзаеш?) проста атрымаецца так, што я не буду бачыць мессагі, а іншыя будуць.
у гэтым і “фішка”…
Толькі ў неадкладных выпадках ))
Гэта ты пра што? Пазіцыянуеш сябе, тыпа “настаўнік або “настаўнік жыцця” што-ці? 😁 Дык усе ведаюць, які ты тып. Твае словы ў свой адрас, дарэчы, не забыў. Калі што, нагадаю табе. Тое, што ты не атрымаў адказ на тую брудзіну, якую выліў на мяне, зусім не азначае, што я табе прабачыў. Павер, маё меркаванне пра цябе значна горшае. Бывай.