Наш фіт з Марго :)
Пагаворым пра жыццё
|
1 мая 2016 г.
ад
NevrosSsa
|
61 Адказ
|
3,664 Прагляду
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
ідзі ў кочерыжку)))))
разводзіш тут мяне)))ыыы
мне і так сумна, што пяваць нармальна не магу, а ты мяне на кал садзіш…)))
я што табе Іван Грозны ці што?)))
я, канешне, вычварэнка, але саджанне на коль не вітаю)))
і добра адмаўляцца – вось усе кажуць не магу, а ты вазьмі і сапой
як-небудзь што-небудзь яшчэ разам праспяваем, можа… з Ромай.
ось яго песні, дарэчы..
балдзела ад іх некалькі дзён)
спадзяюся, ён мяне не заб’е :67: за тое, што вылажыла дэмкі, а не цэлыя, як ён хацеў
каротка, я тактычна зьехала з тэмы…спадзяюся, ніхто не заўважыў 😁 😁
Блін, крута! Якія таленты на форуме )) Спяваюць, вершы пішуць )) 🙂
P.S. Марго, досыць, не магу пайсці спаць ))
P.P.S. Рома, давай цэлыя! ))
не, не зьехала я настаяю
ыыы))))) прыкольно, што тэж спадабалася))))
вось гэтыя дзве самыя-самыя))) астатнія сумныя вельмі. таму я больш нічога не выкладу.. а то не прачнуся потым увогуле)))
ыыы, таму што нейкі прыйдзе таксама з сякерай…))))
ну ррррр)
не катае тваё рррр 😎
спявай і ўсё
каротка..
мае цёмныя вочы
кажуць, што ты вельмі..
вельмі і вельмі гэтага хочаш…
ыыы..
каротка, “а мне ж далі…і я вось заспявала”))))))ыыы
калі пачала спяваць – проста словы прыйшлі
не-не, не катіць, вось тыя 2 песні ў студыю
увогуле нічога больш пісаць не буду)))
не цэніш ты…
не зьязджай зь тэмы🙂
народ і гледачы патрабуюць песень!
нічога больш пісаць не буду.
што магу – тое і спяваю.
вось Крис папрасі лепш. яна прафесійна спявае
я з ёй фактычна не знаёмы))
пару раз на старонку глянуў так тут жа спыталі хто такі і з чым мяне ядуць 😁
і з чым цябе ядуць?)))
ну і што..што не знаёмы. спявае яна шыкоўна.
мяне ядуць з музонам і масажам 😁
вельмі спадабалася частка ад Nevross’ы у Миледи атрымалася так сабе
Марго, цудоўна, што ў цябе душа пяе. Рада за цябе, але толькі для сябе ў ваннай або на кухні. А калі хочаш прызнання і апладысментаў, то з тваімі данымі табе лепш станцаваць проста ў гэтай тэме приватны або эратычны танец. А спевы пакінь Lady, у яе гэта значна лепш атрымліваецца. Парадуй, калі ласка, прынамсі так, у цябе атрымаецца 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=-FdViDhVrTI
Я ўсміхаюся над “канапавымі крытыкамі”, хто-небудзь з вас спрабаваў замуціць што-небудзь падобнае? Сядзець у трусах на кухні і абсыраць усё што рухаецца – вялікага розуму не трэба.
Ты зноў нарываешся? Ты зараз сам пра сябе напісаў? Які дурэнь не можа ўключыць камеру, запісаць пукання і выкласці на рэсурс? Тут шмат розуму не трэба. А ты што, розумнік, не стараешся, чаму сябе не пакажаш? Я нікога не абсыраю , а пішу высновы пра тое, што бачу. Яна гэтага хацела, раз на паблік выклала. Я б паглядзеў, як яна эра-танец выконвае і думаю многія мужыкі таксама. А вось слухаць яе візжанні зусім не хачу. Чекист, што з табой адбываецца а, што старэеш што лі 🙂?
Спартак🙂 навошта абражаеш Марго?) крытыка крытыкай, а пра танцы і г.д. – гэта перабольшанне, яна ж тут не проста мімапраходзячая, давайце паважайце адзін аднаго.
дзякуй падр…..л 😎
дзякуй, Саша. яны проста не разумеюць, для чаго гэта было зроблена..НЕ дано.
але пра гэта ніжэй….
я з табой не магу не пагадзіцца))) але ніжэй мы напісалі, чаму так атрымалася. з-за мікрафона для рэпу, які не перадае частот вокалу.
у мяне тэлефон і той лепш перадае..што ніжэй я і выклала.
Саюсь з табой, што трэба паважаць адзін аднаго. Нічога сорамнага не бачу ў прыватных танцах. Яна прыгожая дзяўчына і можа парадаваць мужчынскую аўдыторыю форума сваёй прыгажосцю. А вось калі яна прыходзіць у тэму і мужчын абзывае тут жа флудэрастамі, а сама тут жа прывітанні перадае. Гэта непрыстойна для дзяўчыны, што бязасноўна праз мужчын нападае. Я колькі разоў ёй намякаў, каб была папросту і больш жаночая што ці, але дарэмна. Калі ты заўважыў тут шмат дзяўчат на форуме і ні адна так даззлёва сябе не вядзе. Я яе кахаю здалёк і не смяю яе абражаць. Вось ты ёй блізкі там і растлумач ёй, што такое ўвогуле прастата і жаночнасць. Вялікасць яе губіць 🙂.
Марго, станчуй, калі ласка. Вершы чытаеш, спяваеш, граеш, а што, слабавата станцаваць?
я б ніколі не сказала пра цябе, што ТЫ каго-небудзь там увогуле паважаеш!
на людзей глядзіш, як на хз зразумей што.
па сутнасці..ты і паняцця не маеш, якая Я ўнутры!
гэта звонку я з шыпамі, але тыя, хто мяне ведаюць бліжэй… ВЕДАЮЦЬ, што я іншая!!!
я не збіраюся для ЎСІХ быць добрай, мілай і пяшчотнай!
толькі для тых, хто варты гэтага.
СПЫТАЙ У РОМЫ, якая я ў рэале?? НЕ звонку, а ўнутры.
і толькі ПАСЛЯ ГЭТАГО нешта ўвогуле кажы