Наш фіт з Марго :)

Пагаворым пра жыццё | 1 мая 2016 г. ад | 61 Адказ | 3,664 Прагляду | 7 Рэакцый
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
47
Публікацыі
824
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
22 кас 2015 г.

ідзі ў кочерыжку)))))

разводзіш тут мяне)))ыыы

мне і так сумна, што пяваць нармальна не магу, а ты мяне на кал садзіш…)))

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 833
Публікацыі
59 920
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.
MiLady, 2 мая 2016 г.
Ідзі ў кочерыжку)))))   ты тут мяне разводзіш)))ыыы   мяне і так сумна, што спяваць нармальна не магу, а ты мяне на коль садзіш…)))

я што табе Іван Грозны ці што?)))

я, канешне, вычварэнка, але саджанне на коль не вітаю)))

і добра адмаўляцца – вось усе кажуць не магу, а ты вазьмі і сапой

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
47
Публікацыі
824
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
22 кас 2015 г.

як-небудзь што-небудзь яшчэ разам праспяваем, можа… з Ромай.

ось яго песні, дарэчы..

балдзела ад іх некалькі дзён)

спадзяюся, ён мяне не заб’е :67: за тое, што вылажыла дэмкі, а не цэлыя, як ён хацеў

каротка, я тактычна зьехала з тэмы…спадзяюся, ніхто не заўважыў  😁  😁

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
26
Публікацыі
675
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
23 кас 2015 г.
MiLady, 2 мая 2016 г.

Блін, крута! Якія таленты на форуме )) Спяваюць, вершы пішуць ))  🙂

P.S. Марго, досыць, не магу пайсці спаць ))

P.P.S. Рома, давай цэлыя! ))

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 833
Публікацыі
59 920
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.
MiLady, 2 мая 2016 г.
як-небудзь што-небудзь яшчэ разам заспяваем мб… з Ромам. вось яго песні, кст.. была ў захапленні ад іх некалькі дзён) надэюся, ён мяне не заб’е :67: за тое, што выклала дэмкі, а не поўныя, як ён хацеў каротка, я тактычна са тэмы зьехала… спадзяюся, ніхто не заўважыў 😁 😁

не, не зьехала я настаяю

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
47
Публікацыі
824
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
22 кас 2015 г.
Lady, 2 мая 2016 г.
Блін, класна! Якія таленты на форуме )) Спяваюць, вершы пішуць )) 🙂 P.S. Марго, хопіць, не магу заснуць, пайсці )) P.P.S. Рома, давай цэлыя! ))

ыыы))))) прыкольно, што тэж спадабалася))))

вось гэтыя дзве самыя-самыя))) астатнія сумныя вельмі. таму я больш нічога не выкладу.. а то не прачнуся потым увогуле)))

ыыы, таму што нейкі прыйдзе таксама з сякерай…))))

VyacheslavLenin, 2 мая 2016 г.
не, не зьехала я настойваю

ну ррррр)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 833
Публікацыі
59 920
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.
MiLady, 2 мая 2016 г.
ыыы))))) прикольно, что таксама спадабалася)))) вось гэтыя дзве самыя-самыя))) астатнія вельмі сумныя. таму я больш нічо не вылажу..а то потым увогуле не прачнуся))) ыыы, таму што нейкі прыйдзе таксама з сякерай…)))) ну ррррр)

не катае тваё рррр 😎

спявай і ўсё

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
47
Публікацыі
824
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
22 кас 2015 г.
не катіць тваё рррр 😎 пай і ўсё

каротка..

мае цёмныя вочы

кажуць, што ты вельмі..

вельмі і вельмі гэтага хочаш…

ыыы..

каротка, “а мне ж далі…і я вось заспявала”))))))ыыы

калі пачала спяваць – проста словы прыйшлі

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 833
Публікацыі
59 920
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.
MiLady, 2 мая 2016 г.
ня, кароче.. мае цёмныя вочы кажуць, што ты вельмі.. вельмі і вельмі гэтага хочаш… ыыы.. кароче, “а мне ж далі… і я вось заспявала”))))))ыыы калі пачала спяваць – проста словы прыйшлі

не-не, не катіць, вось тыя 2 песні ў студыю

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
47
Публікацыі
824
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
22 кас 2015 г.
не-не, не катзіць, вось тыя 2 песні ў студыю

увогуле нічога больш пісаць не буду)))

не цэніш ты…

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 833
Публікацыі
59 920
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.
MiLady, 2 мая 2016 г.
увогуле нічога больш пісаць не буду))) ты не цэніш…

не зьязджай зь тэмы🙂

народ і гледачы патрабуюць песень!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
47
Публікацыі
824
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
22 кас 2015 г.

нічога больш пісаць не буду.

што магу – тое і спяваю.

вось Крис папрасі лепш. яна прафесійна спявае

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 833
Публікацыі
59 920
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.
MiLady, 2 мая 2016 г.
нічога больш пісаць не буду. што магу – тое і спяваю. вось Крис папрасі лепш. яна прафесійна спявае

я з ёй фактычна не знаёмы))

пару раз на старонку глянуў так тут жа  спыталі хто такі і з чым мяне ядуць 😁

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
47
Публікацыі
824
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
22 кас 2015 г.
я з ёй фактычна не знаёмы)) пару раз паглядзеў на старонку, і тут жа спыталі хто такі і з чым мяне ядуць 😁

і з чым цябе ядуць?)))

ну і што..што не знаёмы. спявае яна шыкоўна.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 833
Публікацыі
59 920
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.
MiLady, 2 мая 2016 г.
і з чым цябе ядуць?))) ну і што..што мы не знаёмыя. спявае яна шыкоўна.

мяне ядуць з музонам і масажам 😁

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
161
Публікацыі
1 189
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
22 ліп 2015 г.

вельмі спадабалася частка ад Nevross’ы у Миледи атрымалася так сабе

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 368
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27 сак 2015 г.
MiLady, 1 мая 2016 г.
Спартак, табе вечна ўсё не так))) па сутнасці – песня не для форума..а канкрэтна для мяне і не зусім для мяне. мне трэба было яе праспяваць, “каб душу адвесці” як сказаў Рома – мікрафон не для вакалу, а для рэпу, з голасам трэба толькі тое, што ён занадта пяшчотны для такога спеву. а мікрафон [...]

Марго, цудоўна, што ў цябе душа пяе. Рада за цябе, але толькі для сябе ў ваннай або на кухні. А калі хочаш прызнання і апладысментаў, то з тваімі данымі табе лепш станцаваць проста ў гэтай тэме приватны або эратычны танец. А спевы пакінь Lady, у яе гэта значна лепш атрымліваецца. Парадуй, калі ласка, прынамсі так, у цябе атрымаецца 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=-FdViDhVrTI

+1
-2
-1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
88
Публікацыі
1 072
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
6 кас 2015 г.

Я ўсміхаюся над “канапавымі крытыкамі”, хто-небудзь з вас спрабаваў замуціць што-небудзь падобнае? Сядзець у трусах на кухні і абсыраць усё што рухаецца – вялікага розуму не трэба. 

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 368
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27 сак 2015 г.
Chekist, 2 мая 2016 г.
Я ўсміхаюся з “дыванных крытыкаў”, хто-небудзь зь вас спрабаваў замутзіць нешта падобнае? Сядзець у трусах на кухні і абсыраць усё, што рухаецца – вялікага розуму не трэба.

Ты зноў нарываешся? Ты зараз сам пра сябе напісаў? Які дурэнь не можа ўключыць камеру, запісаць пукання і выкласці на рэсурс? Тут шмат розуму не трэба. А ты што, розумнік, не стараешся, чаму сябе не пакажаш? Я нікога не абсыраю , а пішу высновы пра тое, што бачу. Яна гэтага хацела, раз на паблік выклала. Я б паглядзеў, як яна эра-танец выконвае і думаю многія мужыкі таксама. А вось слухаць яе візжанні зусім не хачу. Чекист, што з табой адбываецца а, што старэеш што лі 🙂?

+1
-1
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
4
Публікацыі
282
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
11 сне 2015 г.

Спартак🙂 навошта абражаеш Марго?) крытыка крытыкай, а пра танцы і г.д. – гэта перабольшанне, яна ж тут не проста мімапраходзячая, давайце паважайце адзін аднаго.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
42
Публікацыі
318
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
21 чэр 2015 г.
spartack, 2 мая 2016 г.
Марго, выдатна, што ў цябе душа хоча спяваць. Рады за цябе, але толькі для сябе ў ваннай або на кухні. А калі хочаш прызнанняў і апладзісментаў, то з тваімі данымі табе лепш танцаваць прама ў гэтай гілцы прыватны або эратычны танец. А спяванне пакінь Lady, у яе гэта значна лепш атрымліваецца. [...]

дзякуй падр…..л 😎

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
47
Публікацыі
824
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
22 кас 2015 г.
Chekist, 2 мая 2016 г.
Я ўсміхаюся з “софавых крытыкаў”, хто-небудзь з вас спрабаваў замуцьціць што-небудзь падобнае? Сядзець у трусах на кухні і абсыраць усё, што рухаецца – вялікага розуму не трэба.

дзякуй, Саша. яны проста не разумеюць, для чаго гэта было зроблена..НЕ дано.

але пра гэта ніжэй….

fenya38, 2 мая 2016 г.
оч вельмі спадабалася частка ад Nevross’ы, у Міледы атрымалася пастаўленей сярэднячкова

я з табой не магу не пагадзіцца))) але ніжэй мы напісалі, чаму так атрымалася. з-за мікрафона для рэпу, які не перадае частот вокалу.

у мяне тэлефон і той лепш перадае..што ніжэй я і выклала.

MiLady, 2 мая 2016 г.
  па сутнасці – песня не для форума..а канкрэтна для мяне і не зусім для мяне. мяне трэба было яе праспяваць, “каб душу адвесці”   як сказаў Рома – мікра не для вакалу, а для рэпу, з голасам траблы толькі ў тым, што ён занадта пяшчотны для такога спеву. а мікра наогул не перадае ні інтанацыю, [...]
MiLady, 2 мая 2016 г.
  я хацела абрэзаць песню да рэпу, але тады сэнс быў бы не зразумелы. Рома файна спявае, хацела яшчэ тыдзень таму выложыць пару яго песень, але ён сказаў, што як возьме з кампутара поўныя трэкі, так сам і залье і сюды..)
MiLady, 2 мая 2016 г.
    хлопцы прыпухалі дзяўчыну))) гэта ж тупы пробывач без якой-небудзь рэпетыцыі і падрыхтоўкі) у жывую дарэчы яе голас гучыць нашмат круцей) проста не трэба так ставіцца да гэтага празмерна сур’ёзна, гэта так бы мовіць свайго роду імпульс на хуткую руку 🙂 дарэчы голас у Марго ўвогуле вельмі [...]
MiLady, 2 мая 2016 г.
      выложы свае 2 песні))) яны яшчэ круцей..на мой погляд   а па факце: слухаць трэба не ў калонках, а ў навушніках. гэта на звычайны мікрафон тэлефона. рэпавы такі частоты, на жаль, перадаць не можа. прычына – пяшчотны голас…мікрафоны вельмі спецыфічна яго перадаюць…))              
MiLady, 2 мая 2016 г.
  так вось у мяне ў 7 гадоў настаўніцу любімую сын сякерай насек з-за грошай…яна мяне таксама моцна любіла. кінула я тады і спевы, і фартэпіяна..з тых часоў не спявала. голас рэальна цяжка нармальна запісаць, бо занадта пяшчотны…прарэальна сумна(  
MiLady, 2 мая 2016 г.
  і сутнасць не ў попсе зусім была. а ў тым, што яна як нельга лепш падышла пад апісанне маіх перажыванняў, пачуццяў і г.д. каротка…стала лягчэй)))

Спартак..я шмат разоў старалася не звяртаць увагу на тую дэбіласць, што ты пішаш. але ўжо ні сіл, ні жадання няма. я проста ў шоку ад таго, які ты гнілы і бяздушны “чалавек”, аказваецца, які судзіць людзей толькі па фізічнай абалонцы..знешнім даным, а зусім не па чалавечым фактары, інтэлекце і душы.
ты ўвогуле амаль не адрозніваешся ад некаторых таварышаў з каталы. я ніжэй напісала, для чаго гэта было праспявана, але табе, відаць, было цяжка гэта ўсё прачытаць/паслухаць, альбо ты ўвогуле праігнараваў, што яшчэ горш.
ў цябе ўнутры ўвогуле нічога няма, пустата. ты тупа матэрыяльны, штучны…аддалена нагадваеш сапраўднага чалавека, нават хз як назваць. у мяне няма словаў, каб абазначыць тое, кім або чым ты з’яўляешся.

дзякуй, Ром. але любязнасці тут ужо не ў тэме.
+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 368
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27 сак 2015 г.
NevrosSsa, 2 мая 2016 г.
Спартак 🙂 навошта абражаеш Марго?) крытыка – крытыка, а пра танцы і г.д. – гэта перабор, яна ж тут не проста міма праходзіць, давайце паважаць адзін аднаго.

Саюсь з табой, што трэба паважаць адзін аднаго.  Нічога сорамнага не бачу ў прыватных танцах.  Яна прыгожая дзяўчына і можа парадаваць мужчынскую аўдыторыю форума сваёй прыгажосцю.  А вось калі яна прыходзіць у тэму і мужчын абзывае тут жа флудэрастамі, а сама тут жа прывітанні перадае. Гэта непрыстойна для дзяўчыны, што  бязасноўна праз мужчын нападае.  Я колькі разоў ёй намякаў, каб была папросту і больш жаночая што ці, але дарэмна. Калі ты заўважыў тут шмат дзяўчат на форуме і ні адна так  даззлёва  сябе не вядзе.  Я яе кахаю здалёк і не смяю яе абражаць.  Вось ты ёй блізкі там і растлумач ёй, што такое ўвогуле прастата  і  жаночнасць.  Вялікасць яе губіць 🙂. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 368
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27 сак 2015 г.
MiLady, 2 мая 2016 г.
  дзякуй, Саш. яны проста не разумеюць, навошта гэта было зроблена..НЕ дано. але пра гэта ніжэй….     я з табой не магу не пагадзіцца))) але ніжэй мы напісалі, чаму так атрымалася. праз мікрафон для рэпу, які не перадае частоты вакалу. ў мяне тэлефон і той лепш перадае..што ніжэй я і выложыла. [...]

Марго, станчуй, калі ласка.  Вершы чытаеш,  спяваеш, граеш, а што, слабавата станцаваць? 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
47
Публікацыі
824
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
22 кас 2015 г.
spartack, 2 мая 2016 г.
Згодзен з табой, што трэба паважаць адзін аднаго. Нічога сорамнага не бачу ў прыватных танцах. Яна прыгожая дзяўчына і можа парадаваць мужчынскае насельніцтва форума сваёй прыгажосцю. А вось калі яна прыходзіць у тэму і мужчын абзывае тут жа флударастамі, а сама тут жа прывіты перадае. Гэта [...]

я б ніколі не сказала пра цябе, што ТЫ каго-небудзь там увогуле паважаеш!

на людзей глядзіш, як на хз зразумей што.

па сутнасці..ты і паняцця не маеш, якая Я ўнутры!

гэта звонку я з шыпамі, але тыя, хто мяне ведаюць бліжэй… ВЕДАЮЦЬ, што я іншая!!!

я не збіраюся для ЎСІХ быць добрай, мілай і пяшчотнай!

толькі для тых, хто варты гэтага.

СПЫТАЙ У РОМЫ, якая я ў рэале?? НЕ звонку, а ўнутры.

і толькі ПАСЛЯ ГЭТАГО нешта ўвогуле кажы

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...