Надзейны USDT кашалёк?
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
4LUCK - незалежная крыніца інфармацыі аб анлайн-казіно і гульнях анлайн-казіно, не кантраляваны якім-небудзь аператарам азартных гульняў. Усе нашы агляды і кіраўніцтва створаны сумленна, у адпаведнасці з лепшымі ведамі і меркаваннямі членаў нашай незалежнай экспертнай групы; аднак яны прызначаны толькі для інфармацыйных мэт і не павінны разглядацца як юрыдычная кансультацыя і на іх нельга спадзявацца. Вы заўсёды павінны пераканацца, што адпавядаеце ўсім нарматыўным патрабаванням, перш чым гуляць у любым абраным казіно.
Copyright © 2026 4LUCK. Усе правы абаронены.
@vertup гарачы? safe pal ні разу не падвёў
@vertup самыя вялікія комсы на вывад, самыя херовыя курсы абмену крипты, прычым да яшчэ ўтрыманне пры абмене на p2p бывае, гэта проста самае дно з усіх платформаў што я бачыў.
@dvk12 а пра PAYEER што можаце сказаць? Цікава ваша меркаванне, я ім карыстаюся. Давер ёсць, але пакуль не перайшоў на яе, не ведаю, пакуль збіраю водгукі людзей:)))
@gans2115 Чэсна чуў, але ніколі не карыстаўся, трэба паглядзець.
Сёння на OKX атрымаў кумедную штуку, пасля гэтага адразу зачыніў рахунак, што б я ні выбіраў у выніку, патрабуюць даведку або інфармацыю пра тое, адкуль у мяне крыпта, хоць там крыпты я не захоўваў, як бы зараз іншыя біржы тым жа не заняліся, званочак.
CryptoBot у тг. Ёсць убудаваны P2P абменнік. З ім ніколі не было праблем.
Карыстаюся біржай Bybit і пакуль не бачыў ніякіх праблем.
Ну кожнаму свой кашалёк і свая біржа падабаюцца.
@nuk0s Калі тг аккаунт локнут ён жывы застанецца?
@nicko1ay Не. Ён прывязаны да тг акку. Мінус тг акк – мінус кашалёк.
@nuk0s камісіі на вывад толькі высокія, а так нармальна
@md1nosaur на вывад выкарыстоўваю толькі LTC і тое рэдка. А так, выкарыстоўваю як кашалёк для папаўнення і абмену на карту.
Я карыстаюся totalcoin кашальком вывожу на яго з розных казіно пасля на карту ды крыху губляеш на камісію але вывад без праблем
@nuk0s зараз колькі камісія лайтаў на вывад у рублях?окало соткі?
@md1nosaur у кашальку , я пэйерам карыстаюся, заўсёды 0,001.
@gans2115 гэта зразумела, я пра крыптабота
@gans2115 Так, я Пайеер карыстаюся толькі гадоў 6-7 і палёт нармальны ў ltc. Комса 0.01ltc усяго на вывад з кашалька. Ну і Піастру папаўняю таксама. На Піастры ж Пайеер ёсць:)
@endo0 Чаму 0,01??? 0,001!
Глядзі скрын, не палянюся….
@md1nosaur я зразумеў, прабач:)))
@gans2115 Так, дакладна 0.001ltc комса, гэта я з мінімалкай у казік выпадкова пераблытаў)
@endo0 нууу ты даеш! Нельга так, ты ж самалётчык! Закрылкі забудзеш выпусціць і загубіш і людзей, і тэхніку:))) пераблытаць адну сотую з адной тысячнай!!!!
Cryptobot і gate карыстаюся
Ніколі праблем не было
Толькі вось нядаўна ў Cryptobot зрабілі верыфікацыю, раней пару гадоў без яе карыстаўся і ўсё чотка было
paeer усё ж такі нармальны кашалёк? шукаю сабе дадатковы, не хочацца звязвацца з біржамі.
@md1nosaur 80р+-
@olvlav xrocket яшчэ трымаецца, але там мала варыянтаў крыпты, але таксама п2п ёсць, але народу малавата
Байбит лепшы за ўсё, мінімальная камісія ў 1.6 бакса і добрая абарона