Надзейны USDT кашалёк?
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
4LUCK - незалежная крыніца інфармацыі аб анлайн-казіно і гульнях анлайн-казіно, не кантраляваны якім-небудзь аператарам азартных гульняў. Усе нашы агляды і кіраўніцтва створаны сумленна, у адпаведнасці з лепшымі ведамі і меркаваннямі членаў нашай незалежнай экспертнай групы; аднак яны прызначаны толькі для інфармацыйных мэт і не павінны разглядацца як юрыдычная кансультацыя і на іх нельга спадзявацца. Вы заўсёды павінны пераканацца, што адпавядаеце ўсім нарматыўным патрабаванням, перш чым гуляць у любым абраным казіно.
Copyright © 2026 4LUCK. Усе правы абаронены.
Прасьцей адразу на біржу выводзіць, чым на кашалькі і плаціць яшчэ лішнія камісіі. Калі, вядома, туды доўга трымаць не збіраешся. Ну або ў крыптабота адразу, калі верыфікацыю на біржах праходзіць не хочацца
раза тры ўляпеўся з-за адпраўкі са спота і наступнай спробай вывесці туды ж, галоўным чынам на сьметніках кшталту king’s castle, але і не толькі ў іх. халодны – гэта 10000000% выйгрыш па адсутнасці мороку, а нават самую анальную вериф можна прайсці, паклаўшы тэлефон каля пашпарта і зрабіўшы фота.
няпарадная кантора не ўпусціць шанцу ўчэпіцца за такое вопіюмнае з іх пункту гледжання несупадзенне, ты што, ОЫмЭл жыес
Разумна
увесь час эксодусам карыстаюся калі каму цікава!
Цяпер Байнанс абмяжуе рускіх людзей здзяйсняць аплаты рублямі і гэта рашэнне ўжо прынята!Таму не раіце, калі не ў курсе спраў дакладна!
Таксама форумчане!З Байнанс гульні сканчвайце назаўжды!Там нашых больш няма!Все !Лаўчына зачынілася!
Крыптабіржы – гэта не толькі Байнанс. У Расіі выдатна працуе Bybit, напрыклад. Ды і Байнанс абвясціў, што ру-акаунты будуць пераведзены на іншую біржу (забуў назву) без якіх-небудзь страт. А такіх біржаў з рэпутацыяй даволі многа: Gate, Kucoin, CoinEx і г.д. Не трэба наводзіць паніку на людзей)
даслоўна адчыню сакрэт!)))У нас выдатна працуе Дзелавы Цэнтр у Маскве))калі хто не ведаў)))хахаха. Такое ўражанне, што ўсе крыптамошэннікі і ўсе, хто з крыптай працуе і кідае і мяняе, “жывуць” там!.. ах іх! Хто сумленна працуе, той кур’ерам прывезе прама на дом любую суму)))з абменніка і г.д. і т.п. Таму біржа крыпты ў нас знаходзіцца дэ-юрэ і дэ-факта ў Дзелавым цэнтры)))))))))))👫
А ў нас што байнанс единственная біржа?🤣. Гаворкі ўвогуле пра яго не было.
Ну нармальна, біржы ўсё працуюць, іх вельмі шмат, сэнсу вынаходзіць ровар з рознымі кашалькамі няма – гэта для прафі, хто ў крыпце даўно і можа з кашалькоў скрасці. Біржа для пачаткоўца самы нармальны варыянт.
Крыптабот назаўсёды
Карыстаюся USDT працуе нармальна, пры неабходнасці абналiчваю ў нацвалюту, пры канвертацыі ды і курс нават вышэй і гэта r@адуе)
@thee4
як менавіта абналiчваеш? я з бэстчанжа шукаю – но там сумы патрэбныя вялікія для мяне – а па дробных дык курс на юмани нізкі – а потым раблю пераклад з юмани на МІР-карту беларускую
@ident
У нас розныя краіны, як будзе выгадна табе не ведаю… Але канвертую USDT у UAH і вывожу праз exchanger.money, да якога прыкручаны акк ВМ. Так курс вышэй, нават чым у привата і мне выгадна)
Усяго манет
Cryptobot у тэлеграме. Біржа і кашалёк 2 у 1, увогуле для многіх валют зроблены.
Я б сказаў trust, але сутыкнуўся тут з юсдт на троне і ледзь не пракляў усё.
таму лічу, што найлепшы варыянт – гэта бабит, тут і п2п, і канвертацыя без камісіі
крыптабот юзайце норм кашалёк пакуль праблем з ім не бачыў
@sssp камісіі на вывад вялікія
А што пра пэйеер скажаце? Чый ён увогуле ? Надзейны? Цікава меркаванне людзей! Сам ім карыстаюся, ды і частку назапашаных грошай нават на ім! Але лічу, што траст таксама добры, можа нават лепшы!
@gans2115 гэта кастодыяльны кашалёк, а значыць у любым выпадку менш надзейны, чым траст і іншыя некастодыяльныя…
Мне ён здаецца вельмі нязручным, таму не стаў выкарыстоўваць
@md1nosaur адзіны плюс яшчэ, на Байбіце ў п2п вывад на Пайер заўсёды па завышаным курсе, можна добра юсдт прадаваць
Юзаю байбит , праблем пакуль не было ніякіх з ім .
Точна не варта карыстацца ТГ- кашальком, яны замучаць з пацвярджэннем сродкаў.
@izi43rus я яго адкрыў, але пакуль не карыстаўся. Нешта душа не ляжыць! Паглядзім, ніколі не позна пачаць карыстацца пазней! Пакуль пэйеер мяне задавальняе.
Не юзайце Bybit, мая рэкамендацыя HTX, BITGET
@dvk12 Як Бінанс сышоў, карыстаюся Байбітом, праблем ня было, а што з ім не так?