Мне выпала 5 скаттэраў! Вашы скрыны
Заносы ў казіно
|
5 November 2015
ад
Feya_Line
|
672 Адказу
|
97,726 Праглядаў
|
14 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
слотклуб
Вось у такім цудоўным слоце па-дышманску дае 5 скатэраў і ўсяго х100. Я расчараваны!
![]()
Медыя ад удзельнікаТа куды ж так…сколькі ж можна-то))))) Сапраўды ДоАмэн))))))
вось гэта прыгожа атрымалася. таки што вывелі? нешта тая казя страшная
у гэтага казіно адзін адказ: “чароўнік стаміўся” 😁
@maxmox бро, я з табой 😁 окуець, я ж не мог паверыць, круціў зусім нічога, словіў перад гэтым 2 бонускі слабенькія і тут на табе нах, сама бонуска біч выйшла, але гэта пофіг 😁 зайшоў называецца ад нідзе зрабіць – пакруціць на капейкі
![]()
Медыя ад удзельнікаНу вось і я злавіў сёння ) ДоА нарэшце аддаўся з вайлдамі ў лінію на бонусе і вось гэтым
кароч, я тут падумаў, што не толькі Макс ДоАмэн 😁
Другому выпала 5 дамкоў у Гейшы
Упершыню гуляў у гэты слот “FRUTI SPIN”. І нечакана выпала аж дзевяць скаттэраў… Вось такое атрымалася знаёмства 😎
Вось такія справы, холмс парадаваў, упершыню такое)
Ну такія скатэры, што яны яшчэ нічога не гарантуюць. Потым круціш тыя колы, а там можа і не выпасці нічога вартага.
Ну ды колы там дзіўненькія.., там на тры колы і на кожным ад 20 да 80 выйгрыш і ёсць па два “чырвоных брЮліка”, якія ні х** не даюць.)
А на скрыне канчатковы выйгрыш 120 рЭ пры стаўцы 10руб 😎 Але гэта ўжо зусім іншая тэма, галоўнае “ПЯЦЬ скатэраў” 😎
Так у тым і справа, што ў гэтым слоце тыя скатэры сыплюць па шэсць і больш зусім без праблем. Гэта не пяць штук у Доа, якія выпадаюць раз у жыцці.
Навошта ты ўвесь гэты тэкст пішаш, не разумею… Назва тэмы “Мне выпала пяць скаттараў”, у мяне іх выпала ДЗЕВЯЦЬ і вось выложыў скрын 😎
Граючы ў новы для сябе слот “GOLDEN SKULLS”, нечакана словіў пяць скаттэраў…) Адразу далі 20 ФС
Play Fortuna, фрыспінаў далі таксама 10, за 5 скаттэраў x100
Вегас аўтаматы)Гульня пройдзена???
Гульня будзе пройдзена, калі злавіш пяць кропель
4 лавіў,чакаем 5 )
Тэарэтычна магчыма,кажуць нават лавіў хтосьці,но асабіста пацверджанняў не бачыў
Ёсць некалькі відосаў на ютубе 5 капелт там адразу 10000х дае
Трэба чекнуць