Мне выпала 5 скаттэраў! Вашы скрыны
Заносы ў казіно
|
5 November 2015
ад
Feya_Line
|
672 Адказу
|
97,719 Праглядаў
|
14 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
х10 за 5 скаттэраў і столькі ж у бонусе😁😬
![]()
Медыя ад удзельніка![]()
Медыя ад удзельнікаСум і туга. Аблом абломаў жа.
Прикольна. А за скаттэры бабло даюць, акрамя кручэнняў і множнікаў? І што за слот, а галоўнае чыёй? Першы раз такі бачу.
Гэта “7 Piggies” ад “Pragmatic play” – бывае “7 Piggies” проста і “7 Piggies 5000”, шчыра кажучы, не ведаю чым яны адрозніваюцца.
Што да бонусаў, кожны амбар дае да Х5 выйгрыша (гэта колькі я бачыў максімум, можа і больш бывае) або да +10 кручэнняў (зноў жа гэта колькі я бачыў максімум).
Слот прыкольны тым, што яго можна круціць за капейкі 0,07 цэнта або 3,5 рубля, канечне пры множанні ў пяць разоў і 40 кручэннях, напэўна, можа насыпаць увогуле шмат, але мне не вельмі пашанцавала, даў, канечне, але нічога асаблівага.
Забаўныя свінькі))
5 дамкоў у гейшы
Уласна ў сёмёрках выпала юонуска і на другім спіне пасля пачатку выпадае вось гэтая ерунда.
х207 (((
у vegas аўтаматы
гульня pure platinum
у columbuse jurassic park
у голдфишке аляска фішынг
Ну вось і я магу пахваліцца. Аматик з красавіка 2018 стаў адным з любімых правайдэраў. І вось што ён мне сёння выдаў. Шкада, што гэта ў тым слоце, дзе ў бонусе выйгрыш не х3, шкада, што гэта ўсяго толькі х200 ад стаўкі, шкада, што не ў лінію. Але, чорт вазьмі, як гэта прыемна бачыць.
Для тых, хто не ў курсе, пры такім выпадзенні аматик запускае салют.
Ты, напэўна, хацеў сказаць, што Amatic адзін з тваіх любімых правайдэраў? А так – так. Віншую. Прыгожа.
Ахахахах. Так, правайдэр. Выправіў. Дзякуй =)
20
вось год спрабую злавіць 5 кніг або 5 мужыкоў у Book of Dead, а злавіў у гэтым слоце)
Зноў Плей Фортуна. Пасля 5 скатэраў у бук оф ацтек, я думаў, што наступных буду чакаць вечнасць. Але…усё на скрыне.
Усяго ў бонусе паставіла 165 гульняў, а агульны множнік х2038
Трэці раз у жыцці лаўлю 5 скатэраў у плэйбое і трэці раз па 3 рублі. Абідна, так?
😁 Я таму і не гуляю ўжо па дробных….бо як лавіў 5 скаттэраў у ДоА па 4.50 так аж па сцяну сябе пабіць хацелася)))))
у відэачках дало
Яшчэ б у шэраг стала – было б увогуле ляпота)))))
лепш хлапчукоў🙂
упершыню злавіў 5 скаттэраў у Леді, хоць адкруціў у гэты слот і яго аналагі хз колькі спінаў, і ў аматике, і ў новоматике, але дала прагматик
паўтор, але ўжо ў арго😏
ну амаль