Microsoft назвала дату «смерці» Windows 7
Пагаворым пра жыццё
|
22 сакавіка 2019 г.
ад
AydarKaribullin
|
38 Адказаў
|
1,480 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Так я і на семёрцы, ты што, Айдар? 😁
Ты не зразумеў.Ты сядзеў у свой час на ХР і таксама казаў што маўляў верцеў я сямёрку на кую….
З чаго гэта? Я і на Windows 3.11 сядзеў, калі што, і нават на Паскалі і Бейсіку 😁 я кіруюся зручнасцю, лічу 7 версію самай удачнай. у маёй жонкі на 10-цы. пастаянныя касякі, то пакет недакачаны, то гук на ноўтбуку знікае (драўверы вылятаюць), то якіясьці аўтападзагрузкі запускаюцца. кароче ў пень гэтыя абнаўленні
З таго. Што я ведаю вашага брата-кансерватыва. Вам дай волю, у пячорах дагэтуль сядзелі б 😁
Ну а калі сур’ёзна, то ў мяне падобных апісаных табою касякоў не назіраецца. Вывад?…. Рытарычнае пытанне 😁
Вынік адзін – карыстайцеся Ubuntu 😁 А калі па-чеснаму, то не трэба тут ківаць 😁 У яе ноўт Dell Inspiron і форумы проста заваленыя пытаннямі па сумяшчальнасці гэтых машын з Windows. на іх па змаўчанні ставяць Ubuntu (родная ўстаноўка), а для Windows іх, відаць, УВOГУЛЕ не тэставалі. а жонка не хоча вучыцца Ubuntu ) па мне Лінукс рэч нармальная. але ёй Windows падай. вось і ўся соль. а мне гэтыя 10-кі 8-кі не ўскачылі. я ўсё роўна камп мяняць буду ў бліжэйшы час, хаця ён, здавалася б, цягне даволі нядрэнна. І першае, што зроблю – перайду на Linux
Так. Я юзаў UNIX-сістэмы і не адну. Для агульнага развіцця. Калі тупа сядзець у інтэрнэце і глядзець відосы, то цалкам згодны. Звычайны карыстальнік нічога і не заўважыць. А вось калі працаваць на ім у шырока распаўсюджаным сэнсе гэтага слова, то не. Не выйдзе. Часткова выйдзе, але навошта гэты гімар патрэбны каму.
P.S. Паменіш камп, ставь червонец і будзе табе шчасце 😁
Не-е. Толькі Лінукс і толькі развіццё, а не віндо-дэгенерацыя 😁
У мяне даўно адключаныя абнаўленні, усё ж будзе працаваць як і раней, а іх падтрымку я на балце круціў)
З часам усё роўна давядзецца перайсці. ІМХО: калі шчыра, мне не зусім зразумелая пазіцыя вычакання. Але тое такое. Асабістае )))
Так, у мяне на ноўтбуку была 10-ка, усё ў прынцыпе вельмі нават
А на кампутары, тупа ляніва пераўсталёўваць, бо трэба дыск фарматаваць лепш, цалкам, а купа файлаў, якія патрэбныя, можа быць)
Як у гаражы, паставіць ужо няма куды, а выкінуць шкада, усё трэба)
Проста ўсё. Шмат каго падсвядома дзьме, што пастаянна выходзяць новыя версіі вінды, часам, як ты правільна заўважыў, праз адну недапрацаваныя. Microsoft жа патрэбна бабло зарабляць, новы прадукт прасоўваць. Людзям пад гэта даводзіцца новае жалеза купляць, траціцца. та ну нахер))
Згодзен у прынцыпе з многім.
Ну а тым, хто чакае штосьці, магу параіць вось гэтую карцінку )))
ён прыйдзе пакуль ты спіш і насэрыць табе ў дзясятку😁