Microsoft назвала дату «смерці» Windows 7

Пагаворым пра жыццё | 22 сакавіка 2019 г. ад | 38 Адказаў | 1,480 Праглядаў | 2 Рэакцыі
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
45
Публікацыі
1 657
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
14 кра 2017 г.
AydarKaribullin, 22 сакавіка 2019 г.
Ты і пра WIN7 у свой час таксама так казаў. Але нічога. Сядзіш-сядзіш на ёй зараз. І з дзясяткай тое ж будзе 😎

Так я і на семёрцы, ты што, Айдар? 😁

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 452
Публікацыі
24 699
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
Malhablado, 22 сакавіка 2019 г.
Так я і так на сямёрцы, ты што, Айдар? 😁

Ты не зразумеў.Ты сядзеў у свой час на ХР   і таксама казаў што маўляў верцеў я сямёрку на кую….

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
45
Публікацыі
1 657
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
14 кра 2017 г.
Ты не зразумеў.Ты сядзеў у свой час на ХР   і таксама казаў, што маўляў верцеў я сямёрку на кую….

З чаго гэта? Я і на Windows 3.11 сядзеў, калі што, і нават на Паскалі і Бейсіку 😁 я кіруюся зручнасцю, лічу 7 версію самай удачнай. у маёй жонкі на 10-цы. пастаянныя касякі, то пакет недакачаны, то гук на ноўтбуку знікае (драўверы вылятаюць), то якіясьці аўтападзагрузкі запускаюцца. кароче ў пень гэтыя абнаўленні

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 452
Публікацыі
24 699
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
З чым гэта? Я і на Windows 3.11 сядзеў, калі што, і на Паскалі нават і на Бэйсіку 😁 я зыходжу з зручнасці, лічу 7-ю версію самай ўдалай. у мяне жонка на 10-цы. пастаянныя касякі, то пакет недадакачаны, то гук на ноўце знікае (драйверы вылятаюць), то нейкія аўтападкачкі запускаюцца. карачэ, у [...]

З таго. Што я ведаю вашага брата-кансерватыва. Вам дай волю, у пячорах дагэтуль сядзелі б 😁

Ну а калі сур’ёзна, то ў мяне падобных апісаных табою касякоў не назіраецца. Вывад?…. Рытарычнае пытанне 😁

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
45
Публікацыі
1 657
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
14 кра 2017 г.
З таго, што я ведаю вашага брата-кансерватыва. Вам дай волю, у пячорах дагэтуль сядзелі б 😁 Ну а калі шчыра, то ў мяне падобных апісваных табою касякоў не назіраецца. Вынік ?…. Пытанне рытарычнае 😁

Вынік адзін – карыстайцеся Ubuntu 😁 А калі па-чеснаму, то не трэба тут ківаць 😁 У яе ноўт Dell Inspiron і форумы проста заваленыя пытаннямі па сумяшчальнасці гэтых машын з Windows. на іх па змаўчанні ставяць Ubuntu (родная ўстаноўка), а для Windows іх, відаць, УВOГУЛЕ не тэставалі. а жонка не хоча вучыцца Ubuntu ) па мне Лінукс рэч нармальная. але ёй Windows падай. вось і ўся соль. а мне гэтыя 10-кі 8-кі не ўскачылі. я ўсё роўна камп мяняць буду ў бліжэйшы час, хаця ён, здавалася б, цягне даволі нядрэнна. І першае, што зроблю – перайду на Linux

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 452
Публікацыі
24 699
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
Вывад адзін – карыстайцеся Ubuntu 😁 А калі па сумленнасці, то не трэба тут гнуць пытанні 😁 У яе ноўт Dell Inspiron і форумы проста заваленыя пытаннямі па сумяшчальнасці гэтых машын з віндовс. на іх па змаўчанні ставіцца Убунту (родавая ўстаноўка), а на вінду іх відаць не тэставалі ЎОБШЧЫ. а [...]

Так. Я юзаў UNIX-сістэмы і не адну. Для агульнага развіцця. Калі тупа сядзець у інтэрнэце і глядзець відосы, то цалкам згодны. Звычайны карыстальнік нічога і не заўважыць. А вось калі працаваць на ім у шырока распаўсюджаным сэнсе гэтага слова, то не. Не выйдзе. Часткова выйдзе, але навошта гэты гімар патрэбны каму.

P.S. Паменіш камп, ставь червонец і будзе табе шчасце 😁

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
45
Публікацыі
1 657
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
14 кра 2017 г.
Так. Я юзаў UNIX-сістэмы і не адну. Для агульнага развіцця. Калі проста сядзець у інтэрнэце і глядзець відос шмідос, то цалкам згаджаюся. Звычайны карыстальнік нічога і не заўважыць. А вось калі працаваць на ім у шырока распаўсюджаным сэнсе гэтага слова, то не. Не атрымаецца. Часткова атрымаец [...]

Не-е. Толькі Лінукс і толькі развіццё, а не віндо-дэгенерацыя 😁

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
0
Публікацыі
2 357
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
30 сту 2018 г.

У мяне даўно адключаныя абнаўленні, усё ж будзе працаваць як і раней, а іх падтрымку я на балце круціў)

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 452
Публікацыі
24 699
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
Its.a.GRO, 22 сакавіка 2019 г.
У мяне даўно адключаныя абнаўленні, усё працаваць-то будзе як і раней, а іх падтрымку я на балце круціў)

З часам усё роўна давядзецца перайсці. ІМХО: калі шчыра, мне не зусім зразумелая пазіцыя вычакання. Але тое такое. Асабістае )))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
0
Публікацыі
2 357
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
30 сту 2018 г.
З часам усё адно давядзецца перайсці. ІМХО: шчыра кажучы, мне не зусім зразумелая пазіцыя чакання. Але такое. Асабістае )))

Так, у мяне на ноўтбуку была 10-ка, усё ў прынцыпе вельмі нават

А на кампутары, тупа ляніва пераўсталёўваць, бо трэба дыск фарматаваць лепш, цалкам, а купа файлаў, якія патрэбныя, можа быць)

Як у гаражы, паставіць ужо няма куды, а выкінуць шкада, усё трэба)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
279
Публікацыі
2 818
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
26 сне 2015 г.
З цягам часу ўсё роўна давядзецца перайсці. ІМХО: шчыра – мне не зусім зразумелая пазіцыя вычаквання. Але такое. Асабіста ))

Проста ўсё. Шмат каго падсвядома дзьме, што пастаянна выходзяць новыя версіі вінды, часам, як ты правільна заўважыў, праз адну недапрацаваныя. Microsoft жа патрэбна бабло зарабляць, новы прадукт прасоўваць. Людзям пад гэта даводзіцца новае жалеза купляць, траціцца. та ну нахер))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 452
Публікацыі
24 699
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
oxystaff, 22 сакавіка 2019 г.
Проста ўсё. Многіх падсвядома бянтэжыць, што пастаянна выходзяць новыя версіі вінды, часам, як ты правільна заўважыў, праз раз недапрацаваныя. Microsoft жа трэба бабкі зарабляць, новы прадукт прасоўваць. Людзям пад гэта даводзіцца новае жалеза купляць, траціцца. тану нахер))

Згодзен у прынцыпе з многім.

Ну а тым, хто чакае штосьці, магу параіць вось гэтую карцінку )))

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 833
Публікацыі
59 960
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.
Згодны ў прынцыпе з многім. Ну а тым, хто чакае нешта, магу параіць вось гэтую карцінку )))

ён прыйдзе пакуль ты спіш і насэрыць табе ў дзясятку😁

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...