Microsoft назвала дату «смерці» Windows 7
Пагаворым пра жыццё
|
22 сакавіка 2019 г.
ад
AydarKaribullin
|
38 Адказаў
|
1,482 Прагляду
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Падтрымліваць састарэлую аперацыйную сістэму вытворца перастане ў сярэдзіне студзеня 2020 года.
Кампанія Microsoft назвала дакладную дату заканчэння падтрымкі аперацыйнай сістэмы Windows 7. У заяве сказана, што падтрымка састарэлай АС прымусіцца 14 студзеня 2020 года.
Да наступлення гэтай даты кампанія раіць усім карыстальнікам Windows 7 (а гэта 40 працэнтаў персанальных камп’ютараў па ўсім свеце) перайсці на больш новую Windows 10.
Дзеянні Microsoft па спыненні выпуску абнаўленняў для сістэмы бяспекі састарэлых АС накіраваныя на тое, каб падштурхнуць карыстальнікаў да яе найноўшага праграмнага забеспячэння, якое паляпшае абарону ад атак.
Як вядома, Windows 7 была выпушчана 22 кастрычніка 2009 года. Такім чынам, перыяд падтрымкі, да моманту яго заканчэння, складзе больш за 10 гадоў.
Крыніца: techcrunch.com
P.S. Таму раю сектантам-любіцелям сямёркі ўсё ж такі напружыцца і паспрабаваць 😁
Сам я на 10-цы ўжо пару+ гадоў і ўсім раю.
Ды яны ашалелі я сектант сямёркі я іх ляскаў па шчацэ
Ну яны ў сваю чаргу трэпалі цябе 😁 Вось так вы і трэпеце адзін аднаго як галубкі 😁
Загаловак “Біл Гейтс безлітасны крывёвы мордэр” гучаў бы смачней.
Зларадствуеш? 😉
О ДА ! 😁
А па факце вельмі ўдалая АС.
У іх версіі ўсе ідуць у такім парадку. Адна добрая – наступная гаўно – потым зноў правільная. Прыклад ХР – VISTA – WIN7 – WIN8 – WINX
Для цябе, прасунутага карыстальніка, напэўна. А 40% карыстальнікаў так не лічаць. Яны б яшчэ 10 гадоў яе юзалі
Я ім, сцукам, ўлаштую майдан і пашатаю іх дом-трубу
я думаю ён і вінаваты што перастануць падтрымліваць
пэўна ў змове з гей бейтсам
Ну ёсць проста кансерватывы, а ёсць … не памятаю як называецца, карацей. Тыпу наватар… Я не першы дакладна… 😁 Прынамсі ў гэтай сферы…
Ленін апрыёры майданаў устраёўваць не можа, толькі кастрычніцкія рэвалюцыі. Чакай восені 😁
Ну ўсё, пісец пераходжу на Віндовс 95
Пайшлі яны на х*й
А ў мяне ўжо😁
пасля прачытання гэтай навіны ў душы🤬
Да 2018 года на стацыянарным ПК была ўсталяваная аперацыйка XP, хоць яна ўжо даўно не абнаўлялася, так што думаю, і Windows 7 яшчэ гадоў 10 спакойна будзе фурычаць таксама)
Тады парада нумар адзін. Купі сабе знешні флопі-дысковад… 😁
Вось такі.
ХР 🤯 Ды ты дыназаўр!
Дык і 95-я будзе фурчыць пры жаданні. А толку ад яе?
Драйверы пад новае жалеза знікнуць у тумане, прыкладанні будуць усталёўвацца праз раз. Працаваць палова ўсяго будзе некарэктна… Гэта я зараз пра win7 праз два-тры гады.
Windows 7
10-ка руліць😎
😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁
Што тут дзівіцца сямёрцы , калі многія з xp не сышлі яшчэ і працягваюць яе абнаўлення))) Цяжка прывыкнуць да чагосьці новага , сам на сямёрцы сядзеў да нядаўняга часу , зараз на васьмёрцы , 10-ку пакуль не хачу ставіць)))
А што хвалявацца-то? Ну проста на яе абнаўлення не будзе, ды і драйверы пад яе перастануць пілаваць, як ні круці, але рана ці позна ўсё роўна давядзецца пераскочыць на Windows 10… Сам перасяліўся вымушана (хацеў 7 спачатку на новы камп ставіць), бо драйвераў пад маё жалеза ўжо на Windows 7 няма путных.. толькі крывое самадзелкіно😁 зараз вось сяджу на 10 і мне даволі нармальна.. Галоўнае спачатку прызвычаіцца, а потым норм заходзіць)))
Восьмёрка ??? ІМХО, проста ваў, якога свет не бачыў 😁
PS: ужо шмат гадоў таму перайшоў на дзясятку, хз чаму вы ўсе брыдзіцеся, топавая вінда жа )
Я на сямёрцы 😁 і праклінаў я іх абнаўлення 😁 у мяне нават віртуалка пад XP стаіць у старыя гульняшкі пагамаць. а ў майго знаёмага ўвогуле эмулятар Windows 95 (у Цывілізацыю ганяе), вы думаеце ён яе абнаўляе? 😁 Біллі, такі Біллі
Не ведаю калі, у мяне быў камп – 7-ка, нармальна было, выйшла 10-ка, сябар паставіў 10-ку, я спачатку не разумеў дзе што і як адключаць) каротка, мне 7-ка па душы
Ты і пра WIN7 у свой час так казаў. Але нічога. Сядзіш, сядзіш на ёй зараз. І з дзесяткай так жа будзе 😎