Лепшыя з найгоршых казіно
Казіно-махляры, фродэры, аб'юзеры, ашуканцы
|
3 лютага 2016 г.
ад
Feya_Line
|
29 Адказаў
|
2,247 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вось усё, што ты сказаў, я б аднёс менавіта да хитгейм толькі яшчэ ъгоршэ
Ці сапраўды ты не зразумеў, што я не расхваляю хитгейм. Сто процентов упэўнены, што адмін начуе ў наладках. Зразумей, што ў кожнага казіно сканчаецца баланс аддачы і ў хитгейме такое ёсць і будзе. І бетинхел не лепшы-всё залежыць ад адміна казіно.
У што граў? )))) там жа аўтаматы слепы маляваў і аддача, на мой погляд, нулявая
Я ў асноўным гуляю ў слоты, часам на руле па настроі. Профит скрыптовае козявка і не верце, што ў іх нібыта софт арыгінальны. Яно спачатку было задумана для разводкі нашых калег. Давалі выйграць пэўным гульцам для рэкламы, як у азарптлее. Калбоб дагэтуль у шоку, што звязаўся з імі. Далі 40 т баксаў падняць і ўпіхаў ён назад значна больш. Гулец Боурис, які ў азартплее 10 к баксаў падымала і выводзіў цэлыя тры месяцы. Твист, Азарплей і Профит – усё на адно твар і разводзяць яны нас усіх па адной схеме. Гэтыя і практычна ўсе казінашкі рэгулююцца праз адмінку. Базара няма, што ёсць больш-менш парадныя казінашкі ў асноўным замежныя, але таксама да пары часоў. Так што мужыкі ў дадзенай тэме паняцце «горш за лепшае» ры торычнае. Мы задаём сабе пытанне, якое не патрабуе адказу – яно ў самым пытанні. Напішу так, што для кожнага той лепшы козявка, у якім у плюсе, то бок без абагульнення. А так тэмка пазнавальная, але небяспечная для навічкоў 🙂 Калегі, усім поспехаў, удачы і буйных выйгрышаў па жыцці.