Лепшыя з найгоршых казіно

Казіно-махляры, фродэры, аб'юзеры, ашуканцы | 3 лютага 2016 г. ад | 29 Адказаў | 2,246 Праглядаў | 0 Рэакцый
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 473
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.

Рашыў у гэтым раздзеле стварыць тэму. Бо якраз падыходзіць для такога.
Якое казіно вы лічыце лепшым з горшых?
Т.е. якое скрыптавае казіно, якое плаціць, вы лічыце лепшым сярод усіх астатніх.
Зразумела, што гуляць у скрыптах на шкоду сабе, але часам грошай на дэпо не хапае, а пазакручваць па мінімалцы ў розныя шняжкі хочацца і тут вам давядзецца зрабіць выбар, у якое скрыптавае аўно ўложыць вашыя апошнія 100-200 рублёў, каб наіграться до задавальнення (глядзець таксама тэму Куды дэпануць 100 рублёў)
Я лічу, што лепшае з горшых гэта
Семерка і Игровой, Бо
Момантальныя выплаты на ківі і ВМ
Момантальныя дэпазіты без затрымкі і г.д.
Непаганыя бонусы і акцыі + вяртанні паінтаў (1 поінт 250 рублёў ставак)
Ды і ўвогуле казіно выводзіць. а таксама ўдавалася і ў тым, і ў тым паднімацца з нуля 15 і 4 к адпаведна.
Якія ў вас ёсць такія казіно, што падыходзяць пад гэтыя пункты:
Вывадзячые
Момантальныя або амаль момантальныя выплаты
Скрыпт але не жаральны

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Novice
Ранг
1
Рэпутацыя
0
Публікацыі
28
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
15 сту 2016 г.

мяне здаецца гэта семёрка і ігравы. Больш няма што прад’явіць

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 368
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27 сак 2015 г.

hitgame.club/  на дадзены момант адзін з лепшых 

0
-2
-2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
115
Публікацыі
2 370
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
1 сак 2015 г.
spartack, 7 лютага 2016 г.
/hitgame.club/  на дадзены момант адзін з лепшых 

Можаш падказаць, на якім рэсурсе ў іх яшчэ ёсць бездэпы? (не для сябе цікавлюся ) Проста на многіх рэсурсах у іх тэме адпісваешся. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 368
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27 сак 2015 г.
klik2klik, 7 лютага 2016 г.
Мож падкажаш на якім рэсурсе ад іх яшчэ бездепы ёсць? (не для сябе цікавлюся ) Проста на многіх рэсурсах у іх тэме адпісваешся. 

Пакуль няма нідзе. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 345
Публікацыі
11 966
Падпісчыкі
21
Рэгістрацыя
30 ліс 2015 г.

semerki ці semerkaclub,як-небудзь так.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 473
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.

у Игрвоом 17 дэпазітаў ужо і ні разу х2 ад дэпа не было. 17 дзетка ДЭПАЗІТАЎ. У чаце ўжо аўтаматычна блякуюць мяне. Усе бонускі па х20-х30 рэдка.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 651
Публікацыі
5 714
Падпісчыкі
110
Рэгістрацыя
12 ліп 2013 г.
spartack, 7 лютага 2016 г.
hitgame.club/  на дадзены момант адзін з лепшых

Соррян, чувак, за мінус. Але гэтым красавчыкам я б зусім ніякіх узнагарод не даваў – нават за найгоршасць!

Такіх ужоў яшчэ пашукаць трэба.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 368
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27 сак 2015 г.
IvanPronin, 23 лютага 2016 г.
Прабач, чувак, за мінус. Але гэтым прыгажунчыкам не стаў бы зусім ніякіх узнагарод даваць – нават за горшасць! Такіх яшчэ трэба пашукаць.

Іван, магу даведацца па якіх крытэрыях вы ўнеслі іх у чорны спіс? Ведаю, што казіно скрыптавае і не ах ты. Самі ж ведаеце, што некаторыя скрыптавыя казінашкі не горшыя за софтавыя. Калі выйграеш, то выйгрыш вяртаюць на працягу некалькіх хвілін. Ці сапраўды ўсё там так дрэнна, што пэўным людзям дазваляюць выйграць? Адкрыйце мне вочы, каб я змяніў свой погляд на гэту ўстанову.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 473
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.
spartack, 23 лютага 2016 г.
Іван, магу даведацца па якіх крытэрах вы ўнеслі іх у чорны спіс? Ведаю, што казіно скрыптавае і не ах ты. Самі ж ведаеце, што некаторыя скрыптавыя казінашкі не горш за сафтавыя. Калі выйграеш, то выйгрыш аддаюць на працягу некалькіх хвілін. Ці сапраўды ўсё там так дрэнна, што пэўным людзям [...]

Я ў іх Джэкпот злавіў на 1.5 к рублёў))))) Здрыгануўся, калі выскачыў гэты Джэкпот блин ;DDDDDD

А так увогуле не забывайце мяняць слоты, мяняць стаўкі і можа быць Вам не хапіла ўсяго толькі 1 спіна, каб сарваць Джэкпот.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 651
Публікацыі
5 714
Падпісчыкі
110
Рэгістрацыя
12 ліп 2013 г.
Іван, магу даведацца па якіх крытэрыях вы ўнеслі іх у чорны спіс? Ведаю, што казіно скрыптовае і не ах. Самі ж знаеце, што некаторыя скрыптовыя казінашкі не горш за софтовыя. Калі выйграеш, то выйгрыш аддаюць у працягу некалькіх хвілін. Няўжо сапраўды ўсё там так дрэнна, што пэўным людзям даюц [...]

Прывітанне, Спартак!

Ты сам бачыш, што не ўсе казіно, якія працуюць на скрыптах, знаходзяцца ў ЧС або ў Спісе назірання.

Па шэрагу з не-офіцыйным софтам проста віснуць ворнінгі, што юзаецца не ліцэнзаваны софт.

Але!

Канкрэтна ў дадзеным выпадку яны нагаьдзілі самі сабе на поўную праграму ўсім, чым толькі магчыма, і гэта ўсё на галаву пераўзыходзіць той факт, што яны там, магчыма, хутка плацяць…

Аўтаматычны рэйтынг якраз з гэтым улікам і складаўся: г.зн. каб адзін – нават моцны параметр – не рабіў вобраз пры мностве іншых вельмі негатыўных фактараў па казіно.

Такім чынам глядзім:

• сайт – капец, прычым рэдкасны – яго тупа няма. Нельга нічога вывучыць і прасэрфіць, пакуль не аддасі ім свой нумар тэлефона, на які потым ідзе спам!
  • софт – без словаў;
  • што там з выплатамі – адной Аляксандры вядома😏;
  • метады дэпазіту і вываду;
  • саппорт і прадстаўнік на рэсурсах – проста жах!
  • рэгуляцыі няма;
  • ліцэнзіі няма;
  • кантакты – толькі чат – які заўтра можа знікнуць;
  • уже згаданы спам на тэлефоны;
  • і далей і далей – тое, што забівае на коранi іх тыповы хуткі вывад.
  • а, ну і канешне))) маё любімае на дэсерц)))) Менеджэр казіно – я яе проста шалёна люблю – нічога не буду каментаваць і так ужо ўсе, што чыталі тэму з гэтым казіно, бачылі тую вакханалію, якую яна ўчыніла тут і потым перацягнула на іншыя рэсурсы. Гэта непрымальнае бізнес-паводзіны!

Ты просіў – я выказаў.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 473
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.
Feya_Line, 23 лютага 2016 г.
    метады ўводу і вываду;

Гэта так. Яны проста супер у іх.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 368
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27 сак 2015 г.
IvanPronin, 23 лютага 2016 г.
Прывітанне, Спартак! Ты сам бачыш, што не ўсе казіно, якія працуюць на скрыптах, знаходзяцца ў ЧС або ў Лісце назірання. Па шэрагу з не-оф софтам проста вісяць ворнінгі, што ўжываецца не ліцэнзійны софт. Але! Канкрэтна ў дадзеным выпадку яны насаскрудзілі самі сабе па поўнай праграме ўсім, чым [...]

Іван, я не буду спрачацца з вамі наконт густу і колеру, бо сэнсу няма. Сайт можна сказаць шляпа, софту няма. Але мне нагадвае на адплату тыя самыя наземныя аўтаматы. Наконт ліцэнзій скажу так, што яна нам, гульцам, зусім нічога не дае. Кантакты ў іх маюцца, апроч чата – Skype, дзе ў дадзены момант раздае святочны бездэп з вейджарам 10% ваша любімая Аляксандра. Я ні разу не заўважаў, каб у чаце нікога не было. Спама ад іх на тэлефон не атрымліваў ні разу. Я не ведаю, у чым вы не зышліся і які бізнэс не падзялілі, але для мяне вельмі важна тое, што казіно вельмі аператыўна плаціць. Скажыце, калі ласка, чым лепш Бетинхелл казіно? Што ў іх ёсць такое, што заслугоўвае павагі? Я асабліва не звяртаю ўвагі на прыгажосць сайта, ліцэнзію і на ўсю тую хрэнь. Калі казіно са ста рублёў дае выносіць нядрэнныя сумы, дык навошта мне ўся гэта іх прыгажосць, што мне з іхнага выгляду ваду піць? Испраўлю сваё выказванне: мяне на дадзены момант задавальняе ўбогасць казіно на густ і колер. Магчыма, калі-небудзь яны сапсуцца і пра гэта я вам паведамлю. Таксама цудоўна разумею, што там усё наладжваецца праз адмінку, але пакуль яшчэ ўсё ў парадку. Я таксама напісаў сваё меркаванне і нічога асабістага.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 345
Публікацыі
11 966
Падпісчыкі
21
Рэгістрацыя
30 ліс 2015 г.
Іван, магу даведацца па якіх крытэрах вы ўнеслі іх у чорны спіс? Ведаю, што казіно скрыптавае і не ах ты. Самі ж ведаеце, што некаторыя скрыптавыя казіначкі не горш за софтовыя. Калі выйграеш, то выйгрыш аддаюць на працягу некалькіх хвілін. Ці сапраўды ўсё там так дрэнна, што пэўным людзям [...]

Якое гэтае казіно,якое працуе на скрыптах,паясні, калі ласка.Усё жыццё,можна сказаць,гуляю,не разумею,што такое.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 368
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27 сак 2015 г.
gans2115, 23 лютага 2016 г.
Што за казіно, якое працуе на скрыптах, растлумачце, калі ласка. Увесь час, можна сказаць, гуляю, не разумею, што гэта такое.

Я таксама не разумею, скрыпіць,  але гуляю 🙂 Іван лепш ведае пра ўсё. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 345
Публікацыі
11 966
Падпісчыкі
21
Рэгістрацыя
30 ліс 2015 г.
Я таксама не разумею, скрыпіць, але гуляю 🙂 Іван, лепш ведае пра ўсё.

Скриптовое,скрыпіць!!!! 🙂 🙂 🙂 Гэта крута!!! А софтовае тады што! 😏 😏 😏

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 368
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27 сак 2015 г.
gans2115, 23 лютага 2016 г.
Скрыптоўнае,скрыпіць!!!! 🙂  🙂  🙂 Гэта крута!!! А софтовае тады што! 😏  😏  😏

Сопіць 🙂 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 473
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.

Выказваем толькі сваю думку. То што ставяць мінусы і г.д гэта не важна.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 831
Публікацыі
59 494
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.

Я выкажу сваю думку, хіт-гейм Мороженка і гэта факт, з скрыпта я, дарэчы, якраз бетін і адзначыў бы

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 368
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27 сак 2015 г.
VyacheslavLenin, 24 лютага 2016 г.
Я выкажу сваю думку, хіт-гейм Мороженка і гэта факт, з сцэнару я б, дарэчы, якраз бетин і адзначыў бы

Вілова, можаш мне растлумачыць, чым табе бетин падабаецца?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 831
Публікацыі
59 494
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.
spartack, 24 лютага 2016 г.
Вілова, можаш мне растлумачыць, чаму табе бетин падабаецца?

ну як мінімум тым, што я там з дэпa ўсяго 200 рублёў у плюсе больш, чым на 3к

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
343
Публікацыі
2 272
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
29 ліс 2015 г.

Дадам казіно Profit да лепшых з горшых (толькі за руль)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 368
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27 сак 2015 г.
VyacheslavLenin, 24 лютага 2016 г.
ну як мінімум тым. што я там з дэпазіту ўсяго 200 рублёў у плюсе больш чым на 3к

То бок плюс у казіно ты расцэньваеш як добры паказчык усяго казіно? А нічога, што яно самаробнае, што ім кіруюць з адмінкі? Софтавін шырпатрэб не мае ліцэнзіі і ніякая наглядаючая арганізацыя не рэгулюе іх дзейнасць? Ты ў курсе, што тыя тры чалавекі, якія склаліся і замуцілі гэта казіно зараз знаходзяцца на мяжы банкруцтва? Ці ведаеш ты, што яны дагэтуль не вызначыліся з пэйауце і шукаюць знаўцаў гульцоў, каб тыя пратэставалі слоты і сказалі ім, што дадаць, а што не? Увогуле ў курсе, што многім рэальным гульцам не падабаецца гэтая самаробшчына? Спачатку там можна было з 200 рублёў памножыцца ў 10 разоў, бо пэйаут быў больш-менш. А зараз нават карта рызыкі два складана перабіць. Пад раздачу папаўся ты, Ліняга і яшчэ пара трэчак і крычыце, што казіно супер. Лінягу ўвогуле забанілі, хз за што. Кажуць, што каго-то наф паслаў. Гэта яны так цэняць і разбрасываюцца гульцамі. Там можна на руле з жывымі дылерамі нешта прыстойна падняць, бо яны не маюць дачынення да казіно. А так буйныя сумы больш за 10 к на слотах фіг паднімеш. Куды зніклі прадстаўнікі казіно ты не цікавіўся ў знаючых людзей? Пакуль назірай і не рабі папярэдніх высноў. Хіттгам і ўсе яны пакажуць нам з цягам часу сапраўднае твар.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 368
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27 сак 2015 г.
Roull, 24 лютага 2016 г.
Дадам казіно Profit да лепшых з горшых (толькі за руль)

Каля пяці гадоў таму я пісаў, што Profit – гэта бяздонная яма. Непадалёк ад Азарплея стаяў. Цяпер кажуць, што пэйаут у іх стаў лепшым, відаць, разбагателі. Але я туды не хаджу гуляць, хопіць таго, што ім падарыў. А руль я там не граў. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 473
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.

Бетин, Бетин. Навокал хлусня.
1) Выплаты ў іх не кругласутачныя. Уначы ніфіга не выведуць
2) Ручной адмены выплат няма. І ўначы адмяніць выплату ты не зможаш, бо няма людзей, якія гэта зробяць
3) Выплаты і побач не хуткія. У лепшым выпадку вам вывядуць за 5 гадзін. А то можа і ўсе 12-24+ будзеце чакаць. А напісана, што амаль імгненныя
4) Баняць – не зразумееш за што
5) Слоты наладжваюцца так, як ім трэба. Хочуць паставіць аддачу ў слоце 1% – і так і зробяць
І яшчэ шмат мінусаў.
Плюсы ў тым, што ў іх ёсць пару цікавых гульняў
Таксама ў былыя часы давалі шмат халявы. Цяпер гэтай халявы няма.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...