Культурная тэма
Флудзілка
|
6 October 2025
ад
urbanjungle
|
96 Адказаў
|
1,370 Праглядаў
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@urbanjungle згодзен. анімэ ўвогуле не разумею, каму яно заходзіць)
@urbanjungle ты проста яшчэ не знайшоў сваё анімэ)) Я раней таксама плёўся, пакуль сябар мяне сілай не прымусіў “Тетрадь смерти” паглядзець)
@urbanjungle згодзен, ад анімэ я вельмі далёкі, калісьці малым глядзеў Naruto, але такое адчуванне, што гэта нават анімэ назваць нельга
Калі хоць адзін рускі серыял абыдзецца без тэгаў ляпаў, ад якіх часам нават смешна?)) Я, хаця апошнім часам стаў закрываць вочы на ўсе ляпы, калі акцёры граюць норм і сюжэт роўны, але часам проста немагчыма вытрымаць пасля некаторых момантаў і хочацца зусім кінуць глядзець серыял. У “Отпечатках” такія моманты зʼяўляюцца ў некалькіх серыях.
@sanyagrey я проста не разумею, як можна глядзець нешта праз сілу??? Таму нават не буду пачынаць, якім бы кайфовым анімэшным праект не быў. Гэта проста не маё.
@egorfinon ну наруто і іншыя бясконцыя анімэ гэта ўсё ж для мазахістаў або для людзей з купай часу, калі пачынаць, то з карацейшай і завершанай гісторыі
@sanyagrey у мяне так сама было да “Атаки титанов”, пасля яе якось уцягнуўся
@axeeffekt170194 мяне “тетрадь смерти” і “стальной алхимик” ўцягнулі, першую яшчэ ў школе паглядзеў, потым пакінуў, у войску глянуў алхіміка і вось там ужо паехала
@egorfinon наруто гэта для душы глядзець)
@judel ахахах, я баюся нават да яго дакранацца)))
@sanyagrey не сцы)) Там галоўнае філеры прапускаць і даволі бодра атрымліваецца)
@d81b8eb89b45cbbf ды нават без філераў там некалькі сотняў серыяў, як іх усіх паглядзець і дзе час знайсці?)
@sanyagrey ды ставіш на фоне і проста глядзіш))
@d81b8eb89b45cbbf не, дзякуй, я люблю ўдумліва глядзець, заўважаць усе дэталі, глядзець на фоне не для мяне
@sanyagrey ну ў тваім выпадку толькі так, кароткія (у параўнанні з Наруто, канешне ж) серыялы падыдуць
@d81b8eb89b45cbbf ну дык я толькі такія і гляджу))
@sanyagrey Ну тады табе пэўна зайдзе той жа “One Piece” ад Netflix
@d81b8eb89b45cbbf тэма дарэчы, два сезоны з дзяўчынай паглядзелі)
@d81b8eb89b45cbbf Ну вось гэта якраз цікава, як раз у планах паглядзець)
@prince87 Вось пра што я і кажу) Лепш, чым 100500 серый глядзець, тым больш добра знялі)