Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Падпісвайцеся на нашу рассылку навін
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
4LUCK - незалежная крыніца інфармацыі аб анлайн-казіно і гульнях анлайн-казіно, не кантраляваны якім-небудзь аператарам азартных гульняў. Усе нашы агляды і кіраўніцтва створаны сумленна, у адпаведнасці з лепшымі ведамі і меркаваннямі членаў нашай незалежнай экспертнай групы; аднак яны прызначаны толькі для інфармацыйных мэт і не павінны разглядацца як юрыдычная кансультацыя і на іх нельга спадзявацца. Вы заўсёды павінны пераканацца, што адпавядаеце ўсім нарматыўным патрабаванням, перш чым гуляць у любым абраным казіно.
Copyright © 2026 4LUCK. Усе правы абаронены.
Всем прывітанне.
На жаль, старую маю тэму разфармавалі, але адміністрацыя дала дазвол, што я магу весці свой блог пра кіно, музыку і кнігі. Так што сёння – адкрыццё!
Доўга на неверфолдзе я шмат гадоў вёў такую тэму, дзе публікаваў водзывы на фільмы ў асноўным. Сам я аматар больш айчыннага кінематографа, але часам заходзяць і скандынаўскія творы.
Пачну з таго, што чакаю і планую паглядзець. Спачатку з серыялаў:
Бар «Адзін званок».
Паглядзеў серыял ноччу на адным дыханні. Спачатку вельмі прадузята да яго ставіўся з-за ролі Данілы Козлаўскага. Але, як аказалася, дарма. Ён сыграў проста ашаломна. Чорны гумар у гэтым серыяле на вышыні ў яго выкананні.
Пакуль па ўсіх пазіцыях гэты серыял увайшоў у мой топ‑3 гэтага года. Пасля яго застаўся рэальны «смак»: такое крутое паслясмак я даўно не адчуваў пасля прагляду.
Ну і плюс вельмі крутая тэма паднятая ў серыяле і вельмі многа можна разважаць пасля прагляду па гэтым пытанні, як усё падавалі.
Рэжысёр – Сяргей Філатоў. У гэтым годзе ў яго ўжо быў круты серыялчык «Урок» з Юрыем Барысавым, які я таксама за адну ноч асіліў. І тут ён не падвёў!
Лихие нічога такі серыял, але ляпаў хапае. Пластыкавыя вокны, домафоны, новыя машыны ў 90-х проста вельмі вочы рэжа).
Метод пасля 1 сезона памёр.
Урок непоганы, хоць магу быць прадузяты з-за Борисова пасля “Кентавра”.
Бар “Один звонок” візьму на прыкмету.
Дзякуй за тэму.
Часам не ведаеш, што паглядзець, а тут кароткі агляд. Падпішуся на тэму.
@hgsdtv так ёсць жа гэтая тэма
/forums/topic/1071-chto-posmotret-kino-multy-peredachi/
Там кіно, мульт, серыялы і г.д.
А тут толькі расійскія фільмы, якія спадабаліся аўтару.
@misha55 цалкам згодзен з тваімі словамі! Дзякуй за меркаванне!
Бар Один звонок у гэтым падобны на Лихие: таксама ляпаў шмат, але з-за сюжэту і неперапыннасці дзеяння ты на гэтыя ляпы закрываеш вочы.
@hgsdtv Дзякуй, сябар!
@robingood Дзе ты ўбачыў, што тут будуць толькі расійскія фільмы і такія, што толькі мне спадабаліся?)) Сам прыдумаў і ўводзіш карыстальнікаў у зман.
Калі я вышэй напісаў, што больш за ўсё люблю рускія фільмы, гэта не значыць, што я не гляджу іншае кіно).
@urbanjungle
Я сам больш аматар айчыннага кінематографа
Думаў толькі расійскае кіно будзе, не правільна зразумеў ок)
Пра фільм “ЛІХІЯ “
Ніколі гэтаму серыялу не параўнацца са “Слова пацана”. Чорнуха – яна і ёсць чорнуха, а рэжысёр Юрый Быкаў верны сабе ў “Ліхіх”. Ён зняў цяжкае, цягучае, бяссветнае і бессэнсоўнае кіно пра агіднасці жыцця.
Асабіста маё такое меркаванне 👁️
@dimakulakov ну Быкаў такое кіно заўсёды і здымае). Таму, думаю, параўноўваць гэты сериал са “словом пацана” не трэба – 2 розных серыяла, знятых па-свойму.
@urbanjungle
Калі ласка, без спасылак! Размяшчаць спасылкі на сайце і форуме забаронена.
@natakaya Добра, ўлічу.
@dimakulakov
То бок “Слова пацана” не пра агіднасці жыцця?
Па-пацанску зняць шапку з беднай настаўніцы? Якая за капейкі дуркоў спрабуе нешта навучыць.
А можа ўкрасьці кепкі USA, за якія потым будзе плаціць тая самая прадавачка? А ў яе ж можа быць сямʼя, а гэтыя кепкі каштуюць як яе 2-3 ЗП. З-за гэтых “крутых пацаноў”, яе дзеці замест ежы і зімовай абутку, атрымаюць вяртаць доўг за кепкі.
А можа па-пацанску толпай націскаць на аднаго бедолага і стрэсаваць з яго грошы?
Або па-пацанску толпай забіць аднаго дзіцяці каля аўтобуса?
А можа па-пацанску было згвалціць Айгуль, а потым іншыя крутыя пацаны давялі яе да “Роскомнадзора”.
Гэтыя самыя пацаны называюць іншых людзей чушпанамі, хоць па сваіх учынках самі і ёсьць імі.
Прапаганда агіднасці, пацукоў, біямусару і іншай нячысці.
Трошкі хацелася б сказаць пра фільмы Быкова. Тое, што мне асабіста ў ім падабаецца. Гэта менавіта паказ усёй гэтай “чарнухі, мраку, тупіка ў жыцці”. Кожны бачыць у гэтай чарнухе нешта сваё: камусьці яна здаецца бессэнсоўнай, а хто-небудзь, сутыкаючыся з такім кожны дзень, асэнсоўвае і ўлоўлівае думку рэжысёра.
Кожны бачыць тое, што хоча бачыць. У гэтым сэнсе я заўсёды прыводжу ў прыклад “Сербскі фільм”, дзе чамусьці большасць бачыць абдолбаную порнуху і жорсткасць, а на самай справе там паказваецца зусім іншае.
На жаль, “Слова пацана” – серыял, які ўвогуле прайшоў міма мяне. Калі б я быў падлеткам – магчыма, ён бы мне спадабаўся. У параўнанні, дзе круцей усё знята , тут для мяне без варыянтаў – гэта “Ліхія” Быкова.
Метад 3 паглядзеў бы)
усім раю паглядзець фільм Gambler. даволі цікавы і сюжэт непаганы. гісторыя пра лудамана, у якога жыццё пайшло пад адкос з-за азартных гульняў
@sett у нас тут у кожнага свой такі фільм, у рэальным жыцці)
@konstantin86 што ёсць тое ёсць)))
@sett Гаворка, відаць, пра казахстанскі серыял “Игрок”?
@konstantin86 дарэчы, у многіх лудзікаў такія гісторыі, што можна купу сюжэтаў прыдумаць для фільмаў і серыялаў.
А калі яшчэ і навіны паглядзець, і што там творяць лудзікі – то за галаву хапаешся(
@sett оооо дзякуй, дакладна пагляджу 👍
Дарэчы, пра чарнуху ў серыялах. Наткнуўся на агляд нейкага папулярнага тык-токера пра серыял “Водоворот”. Ён так хваліў, што гэта амаль серыял года. Вырашыў паглядзець. Думаў, што будзе містычны трылер пра маньяка, як прадавалі. На справе гэта аказалася нешта…
Я многа бачыў дрэнных серыялаў, але гэта проста “без словаў”. Бяссэнсны закос пад заходнія серыялы такога тыпу. Сапраўдная чарнуха з несуразным, простым матам і купай трахоў. Прапаганда ўсяго, што можна: наркотыкамі мазюкаюцца ўсе, каму не лянота; кураць адну за другой проста не вымаючы цыгарэты з рота.
Панты герояў – гэта ўвогуле нешта. Сумны сюжэт з купай нераскрытых персанажаў. Пра саўндтрэк маўчу: большасць трэкаў цалкам не падыходзяць серыялу.
Добра некаторыя сказалі пра гэты серыял: “Адчуванне, падобнае на тое, калі выпадкова ўлез у гаўно” або “Здымалі іншыя людзі, а сорамна было пры праглядзе чамусьці мне”.
Плюс, як і ў большасці рускіх серыялаў, фінал аказаўся проста бяссэнсоўны.
9 октября 1926 родился Яўген Еўсцігнееў – выдаючы савецкі і расійскі акцёр тэатра і кіно.
Аднойчы ён сказаў цудоўную фразу:
А як вы думаеце, гэты “каюк” ужо наступіў?
Ці ёсць тут людзі, якія глядзелі серыял “Дэкстэр”? Хачу паглядзець, ці варта?