Культурная тэма

Флудзілка | 6 October 2025 ад | 68 Адказаў | 661 Прагляд | 6 Рэакцый
Ранг
8
Рэпутацыя
420
Публікацыі
1 516
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10.09.2017

Всем прывітанне.

На жаль, старую маю тэму разфармавалі, але адміністрацыя дала дазвол, што я магу весці свой блог пра кіно, музыку і кнігі. Так што сёння – адкрыццё!

Доўга на неверфолдзе я шмат гадоў вёў такую тэму, дзе публікаваў водзывы на фільмы ў асноўным. Сам я аматар больш айчыннага кінематографа, але часам заходзяць і скандынаўскія творы.

Пачну з таго, што чакаю і планую паглядзець. Спачатку з серыялаў:

1. Другую частку “Ліхія“. Адзін з маіх любімых рускіх рэжысёраў гэта Юрый Быкаў, таму прапускаць яго творы не магу.
  2. Метад-3. Па тым жа прынцыпе чакаю, як і першы пункт.
  3. Адбіткі. Серыялы пра маньякаў гляджу ўсе.
  4. Тунэль. Схіляецца, што ў серыяле муж прайграў грошы і трэба іх вярнуць. Знаёмая нам тэма, трэба паглядзець).
  5. Жар. Гляджу праз Вараб’ёва.
  6. Вугалёк. Тупа чакаю цікавы жыццёвы серыял.
  7. Камбэк. Не хацеў глядзець праз Пятрова, праз яго ўжо крыху надакучыў. Але пра серыял крычаць на кожным куце, так што трэба зацаніць
  8. Берлінская жара. Гляджу толькі праз галоўных акцёраў, сам сюжэт мне не вельмі падабаецца.

Гэтая тэма была зменена 7 месяцаў, 1 тыдзень таму карыстальнікам NataKaya. Прычына: ссылки запрещены
+6
0
+6  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
8
Рэпутацыя
420
Публікацыі
1 516
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10.09.2017

Бар «Адзін званок». 

Паглядзеў серыял ноччу на адным дыханні. Спачатку вельмі прадузята да яго ставіўся з-за ролі Данілы Козлаўскага. Але, як аказалася, дарма. Ён сыграў проста ашаломна. Чорны гумар у гэтым серыяле на вышыні ў яго выкананні.

Пакуль па ўсіх пазіцыях гэты серыял увайшоў у мой топ‑3 гэтага года. Пасля яго застаўся рэальны «смак»: такое крутое паслясмак я даўно не адчуваў пасля прагляду.

Ну і плюс вельмі крутая тэма паднятая ў серыяле і вельмі многа можна разважаць пасля прагляду па гэтым пытанні, як усё падавалі.

Рэжысёр – Сяргей Філатоў. У гэтым годзе ў яго ўжо быў круты серыялчык «Урок» з Юрыем Барысавым, які я таксама за адну ноч асіліў. І тут ён не падвёў!

Гэты адказ быў зменены 7 месяцаў, 1 тыдзень таму карыстальнікам NataKaya. Прычына: ссылки запрещены
+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 890
Публікацыі
8 057
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22.05.2021

Лихие нічога такі серыял, але ляпаў хапае. Пластыкавыя вокны, домафоны, новыя машыны ў 90-х проста вельмі вочы рэжа).

Метод пасля 1 сезона памёр.

Урок непоганы, хоць магу быць прадузяты з-за Борисова пасля “Кентавра”.

Бар “Один звонок” візьму на прыкмету.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
12
Рэпутацыя
864
Публікацыі
3 339
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
17.04.2019

Дзякуй за тэму.

Часам не ведаеш, што паглядзець, а тут кароткі агляд. Падпішуся на тэму.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
15
Рэпутацыя
1 749
Публікацыі
12 074
Падпісчыкі
14
Рэгістрацыя
05.02.2019
hgsdtv, 6 October 2025
Дзякуй за тэму. Часам не ведаеш, што паглядзець, а тут кароткі агляд. Падпішуся на тэму.

@hgsdtv​ так ёсць жа гэтая тэма

/forums/topic/1071-chto-posmotret-kino-multy-peredachi/

Там кіно, мульт, серыялы і г.д.

А тут толькі расійскія фільмы, якія спадабаліся аўтару.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
8
Рэпутацыя
420
Публікацыі
1 516
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10.09.2017
Misha55, 6 October 2025
«Лихие» цалкам нядрэнны серыял, але ляпаў хапае. Пластыкавыя акны, домафоны, новыя машыны ў 90-х прама вельмі вочы рэжуць). Метод пасля 1 сезона памёр. Урок непаганы, хоць магу быць прадзяўзяты з-за Барысава пасля «Кентаўра». Бар «Один звонок» вазьму на заметку.

@misha55​ цалкам згодзен з тваімі словамі! Дзякуй за меркаванне!

Бар Один звонок у гэтым падобны на Лихие: таксама ляпаў шмат, але з-за сюжэту і неперапыннасці дзеяння ты на гэтыя ляпы закрываеш вочы.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
8
Рэпутацыя
420
Публікацыі
1 516
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10.09.2017
hgsdtv, 6 October 2025
Дзякуй за тэму. Часам не ведаеш, што глядзець, а тут кароткі агляд. Падпішуся на тэму.

@hgsdtv Дзякуй, сябар!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
8
Рэпутацыя
420
Публікацыі
1 516
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10.09.2017
˜”*°•.˜”*°• Robingood •°*”˜.•°*”˜, 6 October 2025
@hgsdtv​ так ёсць жа і гэта тэма /forums/topic/1071-chto-posmotret-kino-multy-peredachi/ Там кино,мульт,сериалы ит.д А тут толькі расійскія фільмы, якія спадабаліся аўтару.

@robingood​ Дзе ты ўбачыў, што тут будуць толькі расійскія фільмы і такія, што толькі мне спадабаліся?)) Сам прыдумаў і ўводзіш карыстальнікаў у зман.

Калі я вышэй напісаў, што больш за ўсё люблю рускія фільмы, гэта не значыць, што я не гляджу іншае кіно).

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
15
Рэпутацыя
1 749
Публікацыі
12 074
Падпісчыкі
14
Рэгістрацыя
05.02.2019
urbanjungle, 6 October 2025
@robingood​ Дзе ты ўбачыў, што тут будуць толькі расійскія фільмы і такія, што толькі падабаліся мне?)) Сам прыдумаў і ўводзіш у зман карыстальнікаў. Калі я вышэй напісаў, што больш за ўсё люблю рускія фільмы, гэта не азначае, што я не гляджу іншае кіно).

@urbanjungle

Я сам больш аматар айчыннага кінематографа

Думаў толькі расійскае кіно будзе, не правільна зразумеў ок)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
27
Публікацыі
109
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
29.08.2025

Пра фільм “ЛІХІЯ “

Ніколі гэтаму серыялу не параўнацца са “Слова пацана”. Чорнуха – яна і ёсць чорнуха, а рэжысёр Юрый Быкаў верны сабе ў “Ліхіх”. Ён зняў цяжкае, цягучае, бяссветнае і бессэнсоўнае кіно пра агіднасці жыцця.

Асабіста маё такое меркаванне 👁️

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
8
Рэпутацыя
420
Публікацыі
1 516
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10.09.2017
DimaKulakov, 7 October 2025
Пра фільм «ЛІХІЕ » Ніколі гэтаму сералу не параўнацца са «Словом пацана». Чорнуха – яна і ёсць чорнуха, а рэжысёр Юрый Быкаў верны сабе ў «Ліхіх». Ён зняў цяжкае, цягучае, бязнадзейнае і бессэнсоўнае кіно пра мерзкасцях жыцця. Асабіста гэта мая думка 👁️

@dimakulakov​ ну Быкаў такое кіно заўсёды і здымае). Таму, думаю, параўноўваць гэты сериал са “словом пацана” не трэба – 2 розных серыяла, знятых па-свойму.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
14
Рэпутацыя
1 330
Публікацыі
8 024
Падпісчыкі
20
Рэгістрацыя
16.03.2023
urbanjungle, 6 October 2025
Усім прывітанне. На жаль, маю старую тэму разфармавалі, але адміністрацыя дала дазвол, што я магу весці свой блог пра кіно, музыку і кнігі. Таму сёння – адкрыццё! Даўно на неверфолде я шмат гадоў вёў такую тэму, дзе публікаваў водгукі пра фільмы ў асноўным. Сам я аматар больш айчыннага кінемат [...]

@urbanjungle

Калі ласка, без спасылак! Размяшчаць спасылкі на сайце і форуме забаронена.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
8
Рэпутацыя
420
Публікацыі
1 516
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10.09.2017
NataKaya, 7 October 2025

@natakaya​ Добра, ўлічу.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 890
Публікацыі
8 057
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22.05.2021
DimaKulakov, 7 October 2025
Пра фільм «ЛІХІЕ » Ніколі гэтаму серыялу не параўнацца з «Слова пацана». Чарнота – яна і ёсць чарнота, а рэжысёр Юрый Быкаў верны сам сабе ў «Ліхіх». Ён зняў цяжкае, цякучае, бяспросветнае і бессэнсоўнае кіно пра агіднасці жыцця. Асабіста маё такое меркаванне 👁️

@dimakulakov

То бок “Слова пацана” не пра агіднасці жыцця?

Па-пацанску зняць шапку з беднай настаўніцы? Якая за капейкі дуркоў спрабуе нешта навучыць.

А можа ўкрасьці кепкі USA, за якія потым будзе плаціць тая самая прадавачка? А ў яе ж можа быць сямʼя, а гэтыя кепкі каштуюць як яе 2-3 ЗП. З-за гэтых “крутых пацаноў”, яе дзеці замест ежы і зімовай абутку, атрымаюць вяртаць доўг за кепкі.

А можа па-пацанску толпай націскаць на аднаго бедолага і стрэсаваць з яго грошы?

Або па-пацанску толпай забіць аднаго дзіцяці каля аўтобуса?

А можа па-пацанску было згвалціць Айгуль, а потым іншыя крутыя пацаны давялі яе да “Роскомнадзора”.

Гэтыя самыя пацаны называюць іншых людзей чушпанамі, хоць па сваіх учынках самі і ёсьць імі.

Прапаганда агіднасці, пацукоў, біямусару і іншай нячысці.

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
8
Рэпутацыя
420
Публікацыі
1 516
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10.09.2017

Трошкі хацелася б сказаць пра фільмы Быкова. Тое, што мне асабіста ў ім падабаецца. Гэта менавіта паказ усёй гэтай “чарнухі, мраку, тупіка ў жыцці”. Кожны бачыць у гэтай чарнухе нешта сваё: камусьці яна здаецца бессэнсоўнай, а хто-небудзь, сутыкаючыся з такім кожны дзень, асэнсоўвае і ўлоўлівае думку рэжысёра.

Кожны бачыць тое, што хоча бачыць. У гэтым сэнсе я заўсёды прыводжу ў прыклад “Сербскі фільм”, дзе чамусьці большасць бачыць абдолбаную порнуху і жорсткасць, а на самай справе там паказваецца зусім іншае.

На жаль, “Слова пацана” – серыял, які ўвогуле прайшоў міма мяне. Калі б я быў падлеткам – магчыма, ён бы мне спадабаўся. У параўнанні, дзе круцей усё знята , тут для мяне без варыянтаў – гэта “Ліхія” Быкова.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
394
Публікацыі
3 552
Падпісчыкі
9
Рэгістрацыя
08.08.2015

Метад 3 паглядзеў бы)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
455
Публікацыі
1 120
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
23.06.2025

усім раю паглядзець фільм Gambler. даволі цікавы і сюжэт непаганы. гісторыя пра лудамана, у якога жыццё пайшло пад адкос з-за азартных гульняў

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
23
Публікацыі
85
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
04.10.2025
sett, 8 October 2025
усім раю паглядзець фільм Gambler. даволі цікавы і сюжэт непаганы. гісторыя пра лудамана, у якога жыццё развалілася праз азартныя гульні

@sett​ у нас тут у кожнага свой такі фільм, у рэальным жыцці)

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
455
Публікацыі
1 120
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
23.06.2025
Konstantin86, 8 October 2025
@sett у нас у кожнага тут свой такі фільм, у рэальным жыцці)

@konstantin86​ што ёсць тое ёсць)))

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
8
Рэпутацыя
420
Публікацыі
1 516
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10.09.2017
sett, 8 October 2025
усім раю паглядзець фільм Gambler. даволі цікавы і сюжэт непоганы. гісторыя пра лудамана, у якога жыццё пайшло насмарку з-за азартных гульняў

@sett​ Гаворка, відаць, пра казахстанскі серыял “Игрок”?

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
8
Рэпутацыя
420
Публікацыі
1 516
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10.09.2017
Konstantin86, 8 October 2025
@sett​ у нас тут у кожнага свой такі фільм, у рэальным жыцці)

@konstantin86​ дарэчы, у многіх лудзікаў такія гісторыі, што можна купу сюжэтаў прыдумаць для фільмаў і серыялаў.

А калі яшчэ і навіны паглядзець, і што там творяць лудзікі – то за галаву хапаешся(

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
678
Публікацыі
3 388
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
18.04.2019
sett, 8 October 2025
усім раю паглядзець фільм Gambler. даволі цікавы і сюжэт непаганы. гісторыя пра лудомана, у якога жыццё пайшло пад укос з-за азартных гульняў

@sett оооо дзякуй, дакладна пагляджу 👍​

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
8
Рэпутацыя
420
Публікацыі
1 516
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10.09.2017

Дарэчы, пра чарнуху ў серыялах. Наткнуўся на агляд нейкага папулярнага тык-токера пра серыял “Водоворот”. Ён так хваліў, што гэта амаль серыял года. Вырашыў паглядзець. Думаў, што будзе містычны трылер пра маньяка, як прадавалі. На справе гэта аказалася нешта…

Я многа бачыў дрэнных серыялаў, але гэта проста “без словаў”. Бяссэнсны закос пад заходнія серыялы такога тыпу. Сапраўдная чарнуха з несуразным, простым матам і купай трахоў. Прапаганда ўсяго, што можна: наркотыкамі мазюкаюцца ўсе, каму не лянота; кураць адну за другой проста не вымаючы цыгарэты з рота.

Панты герояў – гэта ўвогуле нешта. Сумны сюжэт з купай нераскрытых персанажаў. Пра саўндтрэк маўчу: большасць трэкаў цалкам не падыходзяць серыялу.

Добра некаторыя сказалі пра гэты серыял: “Адчуванне, падобнае на тое, калі выпадкова ўлез у гаўно” або “Здымалі іншыя людзі, а сорамна было пры праглядзе чамусьці мне”.

Плюс, як і ў большасці рускіх серыялаў, фінал аказаўся проста бяссэнсоўны.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
8
Рэпутацыя
420
Публікацыі
1 516
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10.09.2017

9 октября 1926 родился Яўген Еўсцігнееў – выдаючы савецкі і расійскі акцёр тэатра і кіно.

Аднойчы ён сказаў цудоўную фразу:

А як вы думаеце, гэты “каюк” ужо наступіў?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
21
Публікацыі
13
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
05.10.2025

Ці ёсць тут людзі, якія глядзелі серыял “Дэкстэр”? Хачу паглядзець, ці варта?

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...